- Poruka
- 43.943
to se mi zezamo sa starim izrazima i jasno ti jeŠta znači leba ne traži, jel to ono 'zatvorena usta ne jedu' ili tako nešto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
to se mi zezamo sa starim izrazima i jasno ti jeŠta znači leba ne traži, jel to ono 'zatvorena usta ne jedu' ili tako nešto

dobro, nisi otišao na tuđa vrata kao ovaj dečko iz gornjeg postaups.... pogresan pdf![]()

i posle ja ludIskocila mi je Stanija na Tinderu, da li da pokusavam i kako da uletim ako se mecujemo?
i vrhunski si arhitektaKazi joj:
Vidim, bavis se pevanjem.

i posle ja lud![]()
Mozda je bolje praviti se da ne znam ko je?Kazi joj:
Vidim, bavis se pevanjem.
Vidim razumes se u internet. Bi li mi sredila telefon? Nesto spor kad pritiskam dugmice.i vrhunski si arhitekta![]()
Pa pazi ako je ona, vrv je fazon ovih nasih starleta. Vredja se sto ne znas ko je. Vrv bi te i napusila. Mozda bi to bilo cool kod Britni Spirs, ali ove nase su ti zivotinjice. Ah Ja fazon. Mozda bolje da joj kazes da ces da joj zavrsis tezgu. Kod ortaka rodjendan pa iznenadjenje i to.Mozda je bolje praviti se da ne znam ko je?
Al na plazi. Ove nase ribe su sve ostale kod Baywatcha.
Majami bejbeAl na plazi. Ove nase ribe su sve ostale kod Baywatcha.
Ne provali je stvarno:Majami bejbe
Potvrdjen je profil, ne znam da li je lako prevariti ih.Mislim, nevezano sto je fejk profil.
Potvrdjen? Mogu da zamislim.Potvrdjen je profil, ne znam da li je lako prevariti ih.
Jea dec hr, hr aksent kudnt bi hevierPotvrdjen? Mogu da zamislim.
Jes jes it iz aj Stanija Aj konfrm end aj em konfort tejbl about it.
Aj nou french tu, ajvar prozdrnula zh tem cigareteJea dec hr, hr aksent kudnt bi hevier