TIM SNOVA: VAŽNO OBAVEŠTENJE

• Začetnik teme Začetnik teme smeh
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
:snesko5:

Prilozi

• Capture.JPG
    Capture.JPG
    20,7 KB · Pregleda: 3
Stiglo je z:lol:z:lol: Ja se sad vratila i kupila. Slikan je nas stand, nagradjene torte a pored njih i torta Bele rade i Dream cakes, izasao recept za Smehovu strudlu sa pavlakom i maslinama, samponeze itd. Na brzinu sam prelistala. Bila po lekove za mamu a sada zurim da zavrsim rucak pa sve nosim kod mame da slavimo.

Mi kupili... u dva primerka... i za Jacu.
Ali, trenutno nam je Internet u autu danas pa ne mogu da vam skeniram i postavim... pa cete morati da pazarite. z:)
Ljubim vas sve ...nema smisla da dalje zloupotrebljavam gostoprimstvo a treba malo i da se druzimo. z:poz:

Mi kupili... u dva primerka... i za Jacu.
Ali, trenutno nam je Internet u autu danas pa ne mogu da vam skeniram i postavim... pa cete morati da pazarite. z:)
Ljubim vas sve ...nema smisla da dalje zloupotrebljavam gostoprimstvo a treba malo i da se druzimo. z:poz:

Ih,lako je vama kada imate internet i u autu!
Salim se naravno.I ja sam kupila,ali moram priznati da sam malo razocarana samom organizacijom slika i recepata.Koliko sam uspela da vidim,a po tom pitanju sam picajzla,nijedan recept ne odgovara slici,pa ni blizu.Ocekivala sam od jedne tako ozbiljne redakcije da ce biti malo sredjenije...
E a moji kolaci su na naslovnoj strani,pa im oprastam sve.Ima ih i u sredini.Sto cu da se fajim...:zskace: :zskace: :zgrudvanje: :zgrudvanje::zpozdrav::zpozdrav:

ma de si ti zeno,ziva si sto je vrlo bitno kao i to da su kolaci na naslovnoj,ako te nisu potpisali potpisi se sama,ali pravac kiosk pa na sve ijedno izdanje.mi smo pametnice pa cemo citajuci recepte izdvojiti i sloziti sa slikama.i ja cu da se fajim da su to kolaci moje drugarice:zskace::zskace::zskace:z:dm:z:dm:

Salim se naravno.I ja sam kupila,ali moram priznati da sam malo razocarana samom organizacijom slika i recepata.Koliko sam uspela da vidim,a po tom pitanju sam picajzla,nijedan recept ne odgovara slici,pa ni blizu.Ocekivala sam od jedne tako ozbiljne redakcije da ce biti malo sredjenije...
E a moji kolaci su na naslovnoj strani,pa im oprastam sve.Ima ih i u sredini.Sto cu da se fajim...:zskace: :zskace: :zgrudvanje: :zgrudvanje::zpozdrav::zpozdrav:

Mislis ozbiljni su po pitanju organizacije :)))))))))))))))))))))) ma hajde reci to ponovo ! :))))))))))

Ono što im ja zameram, mnogo je ozbiljnije... i stvarno NIJE FER!
To što su nam na takmičenju uskratili zadovoljstvo da odemo i primimo pehar za treću nagradu - prebolela sam i oprostila im.
Ali, to što i ovde nisu napisali da smo dobili tui nagradu, stvarno nmema smisla! Pa mesec dana su pripremali to izdanje!
Zovem ih u ponedeljak obavezno!
Ili ću poslati mail? Još ću razmisliti z;)

Jeste, u pravu ste, sve je haotično. Ja stvarno nisam očekivala da oni moji neugledni kolači za domaću upotrebu budu na 2 mesta... Eno ga i recept, doduše samo ja znam koja slika ide uz njega, ali nema veze. Mislim, tako su i svi ostali zbrčkani. Uglavnom, bilo kako bilo, mi znamo, pa smo srećni, mislim mi, Tim snova!:sanke::bob::zskace:

Jutros i ja kupila ovo iydanje i potpuno se rayočarala. Da ne pratim ovaj forum ne bih imala pojma šta je čije. I uvek, baš uvek me nervira što recept i slika nisu zajedno. Tako da sada treba sve vas da pitam šta je šta. Da se niste našle vi u njoj ne boih je ni kupila jer sam se to zarekla poslednji put u jednom od izdanja gde nije imalo veze recepot- slika.
Volim Vasz:kiss:

Ma trenutno nije toliko ni bitno sto nismo oznaceni i sto se ne zna koje je ciji recept.Gledajuci kao obican citalac i neko ko je radoznao,a posebno pozeleo da isproba nesto,nisam sigurna da bi se bas usudila.Ostalo cu zadrzati za sebe...Mada se razumemo.Davnih dana sam odustala od redovnog kupovanja Praktike upravo iz slicnih razloga.I mislim da cu se drzati toga.

Back