Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Такав је и један Металчев који имам. Није за палачинке него је класичан, дубљи. Леп, црвен споља. Жао ми је да га бацим а најрађе бих га зафрљачила кроз прозор.Upravo završih pečenje palačinki na onom ikea alu teflonskom tiganju. Dok je hladan ravan a kada se zagreje postane ko jaje i samo se ljulja![]()
Ма ужас, није низашта. Ето, држим га као резерву. Онај инокс исто њихов је зато боли глава. Дебело дно, беспрекоран.Ja to obično preoblikujem pesnicom izbalansiram![]()
Nisu skupi, teflon? Pogledacu, smorio sam se da menjam tiganje svakih par..berlinger house su odlicni
ja ih koristim
mogu na indukcionu plocu
https://berlinger-haus.com/product/...-berlinger-haus-bh-1279-rose-gold-collection/
ja sam moj nasao u velikoj idei na novom beogradu.
vidi da li se jos negde kod nas prodaju...kvalitetni su.
Ko da su isekli limeni krov i napravili tiganjUpravo završih pečenje palačinki na onom ikea alu teflonskom tiganju. Dok je hladan ravan a kada se zagreje postane ko jaje i samo se ljulja![]()