Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ne uzimamo teflon.Emajlirane,od belog metala teške sa debelim dnom,tučane.Znači slika 2,4 i 5 i 6Kako birate tiganj? Teži, lakši?
Obraćate li pažnju na meterijal, teflon...?
Pogledajte prilog 1354825
Trebalo bi sa "obloženo mermerom".koriste specijalnu "marblecoat" podlogu, ne znam kako je nasi prvode.
Probaj bez hrane u tiganju, za proveru.znam sta znaci marblecoat u bukvalnom prevodu ali mozda nasi imaju neki naziv za to
po onome sta sam linkovao kazu da je zdravo..
jbg..a sta je sad zdravo?, za pocetak i hrana koju stavljas u njega je diskutabilno zdrava![]()
A šta si očekivao da kažu?po onome sta sam linkovao kazu da je zdravo..
Kad postoji keramicki noz, sto ne bi i tiganj/tava.
Keramički je premaz . Zezaš da nisi čuo ?
A majke ti kako će čuti kad koristi samo rernu?Keramički je premaz . Zezaš da nisi čuo ?
Pojma nemam, samo kazem da prvi put cujem, kao i za keramicki noz.Kad postoji keramicki noz, sto ne bi i tiganj/tava.
Prvi put u zivotu.Keramički je premaz . Zezaš da nisi čuo ?
Ma nije ceo od keramike , samo unutra taj sloj. Otporan na temperature , zdraviji od teflona , ne lepi se hrana.Pojma nemam, samo kazem da prvi put cujem, kao i za keramicki noz.
U hlavi imam sliku da kada to padne, razleti se u milijun dijelova.
Imam, nisam zadovoljna, loše i teške za održavanje ako želiš da izgleda lijepo, uredno i kao nešto iz čega bi jeoPojma nemam, samo kazem da prvi put cujem, kao i za keramicki noz.
Mogao bi da (pro)das ideju vojnoj industriji za keramicke rakete i bombe.Pojma nemam, samo kazem da prvi put cujem, kao i za keramicki noz.
A majke ti kako će čuti kad koristi samo rernu?![]()
Kad si tu, mogu ti poslati sekin nalaz, nema ko da nam očitaMa nije ceo od keramike , samo unutra taj sloj. Otporan na temperature , zdraviji od teflona , ne lepi se hrana.
ma ja to samo onako za ilustracijuNe valja ti nijedna sa slike, Sens!