Ti si mi bila/bio u svemu naj naj naj

prezivljava se, i mnogo gore stvari se prezive, znam odlicno o cemu pricas...i tacno je da se promenis ali doci ce neko ko ce razbiti taj kamen, samo ako mu das sansu...razumem tvoje "strahove" imam ih i ja, samo sto moji idu u drugom smeru...mene strah da nekome ne budem ja taj dzelat

pretpostavljam da to takodje znaci da nekome jesi bila taj dzelat ?

naprotiv..vrlo je lako davati sansu kad imas srce od olova..udarci se ni ne osete..ali I dalje nastavljau da pljuste samo tako...belive me..i know

prezivljava se, i mnogo gore stvari se prezive, znam odlicno o cemu pricas...i tacno je da se promenis ali doci ce neko ko ce razbiti taj kamen, samo ako mu das sansu...razumem tvoje "strahove" imam ih i ja, samo sto moji idu u drugom smeru...mene strah da nekome ne budem ja taj dzelat

Onda si izgleda jedna od onih osoba koji vise paze na druge nego na samu sebe. Makar to bilo i na tvoju stetu. Ili si mozda ti nekom "slomila srce"

da li je moguce da ti neko toliko unisti samopouzdanje da nakon njega ceo zivot imas strah od prepustanja kako ne bi bio opet povredjen?
to je faza kroz koje se mora proci..
rana koja se leci jako tesko..3-5 god..
iskoristi to vreme da uzivas ..kad bude naisao naici ce ..sam..osetices ono da je on pravi ,,
ehh kad ne umem to lepo da objasnim,,,

da, jeste...kada propatimo onda znamo koji je to bezdan i posle toga imamo mnogo vecu odgovornost prema drugima

cena svake zivotne greske je paprena..
ono sto omladinci I omladinke tesko mogu da uopste pojme..jer zivotni promasaji .odnosno promasene odluke koje su u tom momentu izgledale dobre I extra ili se uopste nije obracala paznja na posledice ..se retko manifestuju odmah I direktno..manifestuju se godinama posle jer je zivot zauzeo drugu putanju koja nije bila vidiljiva tad..e trebalo je da skrenem levo kod albukerkija phe

Back