Ti si mi bila/bio u svemu naj naj naj

Tada sam imala ideje, borila se protiv svih i svega..mladost-ludost...,a danas kad razmislim, nisam ni trebala da se upuštam u to. Bilo bi bezbolnije i bez gorčine koja je ostala nakon svega.

hoces reci da si sad pametnija :fdlan:

neke greske bi ljudi uvek pravili ;)

- - - - - - - - - -

ma u redu je ima i gorih stvari od toga

zar nije lese da karras i drugu ribu?':lol:
za mene je veza sex..
tu se razlikujemo..ja ne verujem u ljubav ako me shvatas drug,,

Nije lose daleko od toga. Samo sto je meni bitniji dobar sex sa jednom nego prosecan sex sa njih 10. Ako sam sa ribom sa kojom se bas kapiram sto se tice sexa zato bih zeleo da menjam nesto samo da bi lupio jos jednu recku?

Mada nema veze, drugacije razmisljamo i to je to...

Poslednja izmena:
Svako iskustvo je dobro ako se shvati na pravi nacin. Sada malo filozofiram ali to jeste tako. I dobra i losa iskustva su lekcije koje treba da naucimo. Kada bi svi tako razmisljali onda se niko ne bi zenio i udavao.

jeste da bi mozda to tako trebalo da bude..u stvarnosti je to kvaka 22 ..

ja sam recimo akumulira puno loseg a premalo dobrog iskustva u odredjenim aspektima a to se vidi kroz moje pisanje stavove I misljenja u tim aspektima

to je spontana stvar..steceni reflex..da bi se promenio valja steci akumulaciju drugacijih iskustava a sa takvim refleksom je te nemoguce..zato kazem kvaka 22

ko samopouzdanje..stice se uspesima a za uspeh ti treba samopouzdanje

da li je moguce da ti neko toliko unisti samopouzdanje da nakon njega ceo zivot imas strah od prepustanja kako ne bi bio opet povredjen?

nije stvar u strahu vec u jednostavnoj nemogucnosti prepustanja..nije stvar cak ni u samopouzdanju

ako nekom otvoris srce..pricam metaforicki..tako da nemas nikakvih zasitita I odbrana I taj neko ti to srece istrgne I baci ga..jednostavno ubije deo tebe..to se ne prezivljava..mislim kad se od toga oporavis postajes izmenjena osoba..mesto tog zivog kucajuceh srca u grudima osecas kao da imas kamen..ili jos bolje..komad olova

jeste da bi mozda to tako trebalo da bude..u stvarnosti je to kvaka 22 ..

ja sam recimo akumulira puno loseg a premalo dobrog iskustva u odredjenim aspektima a to se vidi kroz moje pisanje stavove I misljenja u tim aspektima

to je spontana stvar..steceni reflex..da bi se promenio valja steci akumulaciju drugacijih iskustava a sa takvim refleksom je te nemoguce..zato kazem kvaka 22

ko samopouzdanje..stice se uspesima a za uspeh ti treba samopouzdanje

Nemoj me pogresno shvatiti ni ja ne ocekujem vezu kao iz bajke. I cim osetim da neka osoba jednostavno nije za mene ja tu vezu prekidam. To nekad moze da bude jako brzo. Samo kazem dok veza funkcionise kako treba zasto bih prekidao.

nije stvar u strahu vec u jednostavnoj nemogucnosti prepustanja..nije stvar cak ni u samopouzdanju

ako nekom otvoris srce..pricam metaforicki..tako da nemas nikakvih zasitita I odbrana I taj neko ti to srece istrgne I baci ga..jednostavno ubije deo tebe..to se ne prezivljava..mislim kad se od toga oporavis postajes izmenjena osoba..mesto tog zivog kucajuceh srca u grudima osecas kao da imas kamen..ili jos bolje..komad olova
prezivljava se, i mnogo gore stvari se prezive, znam odlicno o cemu pricas...i tacno je da se promenis ali doci ce neko ko ce razbiti taj kamen, samo ako mu das sansu...razumem tvoje "strahove" imam ih i ja, samo sto moji idu u drugom smeru...mene strah da nekome ne budem ja taj dzelat

Back