gost 345037
Veoma poznat
- Poruka
- 12.543
sad si srusia moju sliku o pravednom svetu
ma nije moguce?
Bas mi zao

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sad si srusia moju sliku o pravednom svetu
ma nije moguce?

a kako bi ti resila te probleme na koje ste naisli? kojim sredstvima I nacinima?
Tada sam imala ideje, borila se protiv svih i svega..mladost-ludost...,a danas kad razmislim, nisam ni trebala da se upuštam u to. Bilo bi bezbolnije i bez gorčine koja je ostala nakon svega.

Bas mi zao
Tada sam imala ideje, borila se protiv svih i svega..mladost-ludost...,a danas kad razmislim, nisam ni trebala da se upuštam u to. Bilo bi bezbolnije i bez gorčine koja je ostala nakon svega.
hoces reci da si sad pametnija
neke greske bi ljudi uvek pravili
- - - - - - - - - -
ma u redu je ima i gorih stvari od toga

glavom kroz zid kad se ide strada glava a ne zid phe

postoje i vrata, ali ih obično tada ne vidimo.
život je to, lako je sad pametovati....bilo pa prošlo.
Zasto ste ostavljali takve?
nije covek predmet pa da se uzima i ostavlja, odes samo...
to da ti je neko "u svemu naj naj naj" moze da znaci svasta, sto nije i dovoljan razlog za ostati zajedno
iskreno...Zasto ste ostavljali takve?

iskreno...
hteo sam tuchati sledecu
nema naj,naj..sve je prolazno..treba samo to shvatiti od samog pocetka veze...
jel znas da se mora tako desiti
ne postoji stabilna veza..nema naj ,naj..(u nekom periodu da..al je to gubljenje vremena)Nisi mi jasan. Bilo ti je dobro sa njom i ostavio si je samo da bi se posexao sa drugom. Ovo ostalo razumem i uglavnom si u pravu ali ovo nikako.
ne postoji stabilna veza..nema naj ,naj..(u nekom periodu da..al je to gubljenje vremena)
zna to i zabce..al nema da potvrdi
Ali zasto bi prekinuo dok je dobro, to ne razumem. ???
zato sto ce pamtiti po dobru a ne po losem I neces poneti sa sobom teret loseg iskustva
zar nije lese da karras i drugu ribu?'Ali zasto bi prekinuo dok je dobro, to ne razumem. Zato je gubljenje vremena dok veza dobro funkcionise???

zar nije lese da karras i drugu ribu?'
za mene je veza sex..
tu se razlikujemo..ja ne verujem u ljubav ako me shvatas drug,,
Svako iskustvo je dobro ako se shvati na pravi nacin. Sada malo filozofiram ali to jeste tako. I dobra i losa iskustva su lekcije koje treba da naucimo. Kada bi svi tako razmisljali onda se niko ne bi zenio i udavao.
da li je moguce da ti neko toliko unisti samopouzdanje da nakon njega ceo zivot imas strah od prepustanja kako ne bi bio opet povredjen?
jeste da bi mozda to tako trebalo da bude..u stvarnosti je to kvaka 22 ..
ja sam recimo akumulira puno loseg a premalo dobrog iskustva u odredjenim aspektima a to se vidi kroz moje pisanje stavove I misljenja u tim aspektima
to je spontana stvar..steceni reflex..da bi se promenio valja steci akumulaciju drugacijih iskustava a sa takvim refleksom je te nemoguce..zato kazem kvaka 22
ko samopouzdanje..stice se uspesima a za uspeh ti treba samopouzdanje
Nemoj me pogresno shvatiti ni ja ne ocekujem vezu kao iz bajke. I cim osetim da neka osoba jednostavno nije za mene ja tu vezu prekidam. To nekad moze da bude jako brzo. Samo kazem dok veza funkcionise kako treba zasto bih prekidao.
da li je moguce da ti neko toliko unisti samopouzdanje da nakon njega ceo zivot imas strah od prepustanja kako ne bi bio opet povredjen?
prezivljava se, i mnogo gore stvari se prezive, znam odlicno o cemu pricas...i tacno je da se promenis ali doci ce neko ko ce razbiti taj kamen, samo ako mu das sansu...razumem tvoje "strahove" imam ih i ja, samo sto moji idu u drugom smeru...mene strah da nekome ne budem ja taj dzelatnije stvar u strahu vec u jednostavnoj nemogucnosti prepustanja..nije stvar cak ni u samopouzdanju
ako nekom otvoris srce..pricam metaforicki..tako da nemas nikakvih zasitita I odbrana I taj neko ti to srece istrgne I baci ga..jednostavno ubije deo tebe..to se ne prezivljava..mislim kad se od toga oporavis postajes izmenjena osoba..mesto tog zivog kucajuceh srca u grudima osecas kao da imas kamen..ili jos bolje..komad olova