Ti si mene upropastio

Nisam nikoga. I kada bih shvatila svoje postupke, na sve nacine sam uvek pokusavala da izgladim, da resim sve. Da iznadjem resenje u datim okolnostima i sa onim sta je bilo u mojoj moci.. Ucim na greskama, nisam sujetna da ne umem reci izvini, oprosti, molim te ili volim te. Pa, ne mogu reci da su mene upropastili, jel sta znaci upropastiti? Ja sam punoletna osoba i apsolutno je moj problem sto sam se ja nakon neke veze ili razbolela ili se nisam umela nositi sa tim da sam nekome nula a on meni sve. Dakle, niko mi nije kriv jer kao punoletna osoba, i nisam nikada manje vise bila svesna toga, da nista u zivotu nije garancija. Da nema garancioje da taj neko nece otici bez reci, da sutra nece zeleti da zna kako mi je, da mu nista ne znaci sto volim ga, itd. Dakl,e bilo bi super kada bih to mogla da kazem i da time onako olaksam sebi zivot, u stilu ma da, oni su mi krivi. Ali, ne mogu to reci. Jer sam za svoj zivot odgovorna ja i nisam bila mala kada sam volela, zelela, sanjala i cinila sve. Kada sam zelela sve najbolje i dogadjalo se uvek drugacije. Ne mogu za to nikoga da krivim, ma koliko bi bilo to laske reci, ali ja ne mogu. NIje mi niko kriv, kriva sam sama. Sto nikada nisam znala da se zaustavim na vreme, sto nikaad nisam htela da vidim ono cega nema i zbog straha da ne primetim ono cega ima. Ne mogu da se ljutim ni na koga. Sama sam kriva sto nisam znala da odreagujem drugacije, i kada su odlazili bez reci i kada su me ostavljali na cedilu, i kada su pogledali drugu i kada su rekli da sam im sve, pa ih posle bas briga za mene...Tako da, sama sam krica jer sam ocigledno bila nedorasla da se izborim sa takvim situacijama i takvim ljudima. Jeste me kostalo zdravlja i cega sve ne. Ali nije mi niko kriv. Kriva sam ja. :kiss:

Back