nisam, al mi žao što neke nisam...
nikad nije kasno
))ja se obicno lijepo rastanem, mada imao sam jednu bakterioloski neispravnu koja mi je probala sjebati zdravlje pa uzivam da je maltretiram
))Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nisam, al mi žao što neke nisam...
))
))nikad nije kasno))
ja se obicno lijepo rastanem, mada imao sam jednu bakterioloski neispravnu koja mi je probala sjebati zdravlje pa uzivam da je maltretiram))
triper je zaeban
))Cekaj bre nikog niste upropastili a meni ste vaku temu na keca![]()

Pa ono, mozda ih je bilo par.
Preziveli su.
A osecam se lose, pa odmah prekinem svaki kontakt.. nemilosrdno, ali bolje tako nego da ga zavlacim, to nije moj stil.
E jeste nekog upropastili..?ono oladili svesno ili slucajno jer vas zabole..neko se nalozi a vama se ne dopadne pa vam se nece..el ga zaebavate posle il vam nije pravo![]()
Pa ono, mozda ih je bilo par.
Preziveli su.
A osecam se lose, pa odmah prekinem svaki kontakt.. nemilosrdno, ali bolje tako nego da ga zavlacim, to nije moj stil.

Ne bih rekao da sam ikog upropastio. Jako mnogo njih sam oladio, ali ko im je kriv kad oce samo onog ko ih nece.![]()

on je moj bog koko ih je oladio 

Jok ja samo oni mene![]()

nikad nije kasno))
ja se obicno lijepo rastanem, mada imao sam jednu bakterioloski neispravnu koja mi je probala sjebati zdravlje pa uzivam da je maltretiram))