Brajan Koen
Buduća legenda
- Poruka
- 39.823
sto volim dvosmislenost, nejasnost, nedorecenost...meni naravno, nekom je savrseno jasno...
I, jesi li skontala konačno, upišah se ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sto volim dvosmislenost, nejasnost, nedorecenost...meni naravno, nekom je savrseno jasno...
I, jesi li skontala konačno, upišah se ?

Mislim da su super, ali su i raritet kod nas.

Da li ste primetili da su kod nas zene sklone poslati muza u drugu zemlju raditi za velike novce, a one to nece. Nece uzeti na sebe tu zrtvu, a jako su sklone potrositi puno novaca na snobovski zivot.
Pa cek ko je tu lud, zar nisu dve plate duplo veci dobitak?
Da li se vama cini da zene nisu podjednako odgovorne prema zajednici dvoje ljudi kao sto su to muskarci?
Muskarci na svim poljima vise pokazuju ljubav i da zele dobro sebi i zeni.

ebote a ko ce da pusi komsiji![]()

Dobro pa staDa li ste primetili da su kod nas zene sklone poslati muza u drugu zemlju raditi za velike novce, a one to nece. Nece uzeti na sebe tu zrtvu, a jako su sklone potrositi puno novaca na snobovski zivot.
Da li se vama cini da zene nisu podjednako odgovorne prema zajednici dvoje ljudi kao sto su to muskarci?

Da li ste primetili da su kod nas zene sklone poslati muza u drugu zemlju raditi za velike novce, a one to nece. Nece uzeti na sebe tu zrtvu, a jako su sklone potrositi puno novaca na snobovski zivot.

life is a b.i.t.c.hmoj dragi ide da radi, ali to je poslednja stvar koju ja zelim.... radije bih radila 3 posla nego da on ide bilo gde, ali ***life is a b.i.t.c.h

Jesi dobro, zasto nabijas glavom u zid?

zato što na tvojih pet tema i zaključaka ide jedna ok, a ovaj ovdje zaključak nije jedan od tih![]()
Da sigurno places svakih pet minuta sto on odlazi.![]()
i uradicu sta god treba da ne ode ili ako ipak ode da se sto pre vrati....j.b.g.... ne placem svakih pet minuta, danas sam saznala i placem ceo dan.....i uradicu sta god treba da ne ode ili ako ipak ode da se sto pre vrati....
A hitno vam je za novce?
Od tvog plakanja ni ti ni on nemate nista, nego kad ste vec razdvojeni, otidji i ti negde vani raditi pa cete doneti dve plate i tako krace biti razdvojeni jer cete sa duplim primanjima brze skupiti novce za to za sta vam treba.
ma znam da nemam nista, ali tako reagujem.... tj danas cu biti s.j.e.b.a.n.a a sutra idem da trazim jos jedan posao, posto sam zbog studiranja vezana za srb. 
Si sigurna? Razmisli duze.
j.b.g.... hitnoma znam da nemam nista, ali tako reagujem.... tj danas cu biti s.j.e.b.a.n.a a sutra idem da trazim jos jedan posao, posto sam zbog studiranja vezana za srb.
![]()