gost 277161
Ističe se
- Poruka
- 2.404
Dobra je bila epizoda .Svidela mi se Rebeka (nekako bolje izgleda), a i poslednja scena sa Dejmonom 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ko ce da ubije Elenu ako nema vise decice. Jedan od sinova je na strani majke. Dovoljno je da se on (samo)ubije i to je to.
Ja mislim da ce sledeca epizoda da se nastavi u istom stilu kao i ova. Znaci, romantika ovo ono, prvobitni ce malo da smeksaju i tek tamo pred kraj sezone kad nam bude zao da ih capnu, onda ce to da urade.
Dobra je bila epizoda .Svidela mi se Rebeka (nekako bolje izgleda), a i poslednja scena sa Dejmonom![]()
...mada meni Caroline bolje izgleda...
Caroline mi je bas bila lepa u ovoj epizodi,Rebeka mi je skroz gadna,ima prasecu facu.Nema mi vece kazne od prcaskog nosa,bio musko ili zensko....slazem se.....mada meni Caroline bolje izgleda...
u svakom slucaju obe su bolje ribe od ( T )elene..
Meni mnogo petljaju seriju nesto...ako dobijemo sapunicu,ja odustajem od gledanja...Da,njena haljina je bila najlepsa i ona scena sa konjem i Klausom mi je tako prefinjena,bas je bila kao princeza.Meni je Caroline najlepsa u seriji. A posebno od kad je postala vampirica. Ozbiljnija je, drugacije je i sminkaju, oblace... U poslednjoj epizodi je bila bas super.
I drazi mi je onako ironican i zao
Samo neka ga skidaju sto vise i ok 
Da,njena haljina je bila najlepsa i ona scena sa konjem i Klausom mi je tako prefinjena,bas je bila kao princeza.
Kazu u spoilerima da nas ocekuje Dejmon iz prve sezone,a u 16-oj je njegov flasbeck!!Poludeo je skroz :zaljubljena: I drazi mi je onako ironican i zaoSamo neka ga skidaju sto vise i ok
![]()
))))
16 epizoda ide 15. marta. I 13 i 14 epizoda su mi nezanimljive, i vise mi je dosadno da gledam kako ubijaju Alarika iz epizode u epizodu, i kako se Elena premislja, te Stefan, te Dejmon, te ovo te ono... Pa mene serija smara (teska srca priznajem xD). Druga sezona je odlicna, a ovo sad... aaaaaa!Neko rece da nema vise pauze... Hmm,zaebo se16 epizoda ide 15. marta. I 13 i 14 epizoda su mi nezanimljive, i vise mi je dosadno da gledam kako ubijaju Alarika iz epizode u epizodu, i kako se Elena premislja, te Stefan, te Dejmon, te ovo te ono... Pa mene serija smara (teska srca priznajem xD). Druga sezona je odlicna, a ovo sad... aaaaaa!
Ali sledeća epizoda je 15, ne 16...

15 epizoda ide normalno. Znaci, nocas u 2 kod nas. Ja procitah negde da prave pauzu posle ove danasnje. I meni je skroz besmisleno da je prekidaju, videcemo sledece nedelje kako stoji stanje.xDAli sledeća epizoda je 15, ne 16...
15 epizoda ide normalno. Znaci, nocas u 2 kod nas. Ja procitah negde da prave pauzu posle ove danasnje. I meni je skroz besmisleno da je prekidaju, videcemo sledece nedelje kako stoji stanje.xD
Tada nas ocekuje epizoda 1912. ,kada ce nam,KONACNO,u flesback-u o Dejmonu otkriti gde je bio,sta je radio i sta mu se desavalo....Pauza do 15. marta!Tada nas ocekuje epizoda 1912. ,kada ce nam,KONACNO,u flesback-u o Dejmonu otkriti gde je bio,sta je radio i sta mu se desavalo....
mene pocelo mnogo toga da nervira,osim Stefana koji me je od samog starta nervirao sad mi je postao nepodnosljiv al' sad me i Elena nervira...onako vise nego sto treba...i volela bih da bar jednom dobije bar ogrebotinu kad vec nikako da umre(bar jednom)u svim tim silnim "komplikovanim situacijama"dok jadan Alarik nikako da izadje bez nekog polomljenog dela..da ne spominjem da je umro malih milion puta a niko ga cak ni ne napada direktno..
i da..nisam mislila da cu da kazem ali..svidjaju mi se Caroline i Klaus..
Elena je umrla u drugoj sezonu, pa je ozivela. ;Dmene pocelo mnogo toga da nervira,osim Stefana koji me je od samog starta nervirao sad mi je postao nepodnosljiv al' sad me i Elena nervira...onako vise nego sto treba...i volela bih da bar jednom dobije bar ogrebotinu kad vec nikako da umre(bar jednom)u svim tim silnim "komplikovanim situacijama"dok jadan Alarik nikako da izadje bez nekog polomljenog dela..da ne spominjem da je umro malih milion puta a niko ga cak ni ne napada direktno..
i da..nisam mislila da cu da kazem ali..svidjaju mi se Caroline i Klaus..
ni mene ali od prstena nema nikakve vajde s obzirom da je ona ljudsko bice,ali dobro..mozda je samo ranjen..i ajs..kako bre ja tebi ne mogu da dam rep..majku im dusmansku..Isto .Meni malo i glupo to sto su od negativaca napravili malu decu , mislim niko mi ne izgleda strasno , izgleda kao da sa svakim mozes da se sprijateljis i slicno .
Alarika ce izgleda skembati ova doktorka , mada ne bih me cudilo da opet prezivi .
Elena je umrla u drugoj sezonu, pa je ozivela. ;D
ni mene ali od prstena nema nikakve vajde s obzirom da je ona ljudsko bice,ali dobro..mozda je samo ranjen..i ajs..kako bre ja tebi ne mogu da dam rep..majku im dusmansku..
jeste..na onom zrtvovanju il' sta vec..ne racunam ni ono kad je pokusala da se ubije..ja bih nesto brutalnije..

Da , moguce da ga stvarno ubije , ali ne vidim njenu ulogu u svemu tome .Ljudsko je bice , ne znam koji je njen interes da bude "zla".Mislim da ce ga ipak postedeti, i da ima neka zanimljiva prica u vezi nje .
A za repku , pa ne znam zasto![]()