The Vampire Diaries

Ljudi, upravo sam odgledala epizodu, išla je sat ranije, zbog vraćanja sata u Americi. Znate kad smo pričali da će ova epizoda biti bzv? Ja kad se sad nisam šlogirala, neću nikad!!! Morate da odgledate pa ćete videti zašto sam ovako reagovala.xD

To je to, napisane su sve epizode, kao što sam rekla 10. maja je finale, a posle 18te epizode ide pauza od 2 nedelje. Tačnije 18. epizoda je 29.marta, a 19. 19.aprila. Što se tiče pauza, nema više posle, a četvrta sezona... Ko zna kad...

Nisu je s*ebali skroz, ali idu ka tome... :/

Nažalost, istina...

Meni nedostaju one napete scene, znate ono kada se zalepite za monitor i krenete sa grickanjem noktiju... One scene kada moraju da izvedu neki nemoguć plan, pa nešto krene naopako pa sve ipak (uglavnom) ispadne ok... Toga nema više... Evo recimo, meni je jako dobra epizoda kada pokušavaju da ubiju Ketrin u kući Lokvudovih, onda kada se pojavila neka Bonina tetka ili tako nešto... Ta epizoda je imala više twist-ova... Takve epizode volim... Takve Vampirske dnevnike volim... Ovo sada sve više vuče na sapunicu... Znam po tome što mogu da pogodim šta će se dešavati u narednih deset minuta u epizodi... Ta predvidivost je loša i dosadna...

I evo ga onaj twist o kojem sam pričao... Serija se polako vraća na svoje šine iz kojih je ispala posle desete epizode ove sezone... Dobro je...

Gledali 18-tu epizodu???
Komentari...

I čisto da vas obradujem, sledeća epizoda izlazi 19.04... Brzo će to, videćete...:dash:

Poslednja izmena:
E mnogo je čudno to što umiru svi koji su potekli od tog provobitnog ali setite se - njihova majka se vratila "da bi ispravila nepravdu koju je nanela prirodi pretvorivši svoju decu u vampire"... a sećam se odlično da sam nakon te njene rečenice pomislio: "pa čekaj, čak iako ih ubije ništa time ne rešava, ostaje gomila vampira u svetu i dalje da ubija ljude, kako bi njihovim ubistvom "rešila nepravdu nanetu prirodi" i eto, dobio sam odgovor... I moram da priznam da nisam očekivao da scenaristi ovoliko razmišljaju unapred...

Ne bi mi se dopalo da Boni postane zla jer bi to već previše odvuklo na Bafi ubica vampira scenario...

Voleo bih da se pojavi neki moćniji lik...Ali prosto ne mogu da zamislim nikoga novog ko bi toliko privukao pažnju...
Mene je recimo jako iznerviralo što su Majkla uklonili brzo... Pričaju deset epizoda da je vampir kojeg se Klaus plaši najviše na svetu i BUM - ubi ga posle pet minuta...

Potreban je novi zloća jer je očigledan dalji zaplet, Prvobitni postaju dobrice (Rebeka će se malo opirati i KAO biti zla još neko vreme), Klaus je već pukao za Kerolajn koja očigledno neće biti sa Tajlorom, sada kada se on vrati ona će postati nezainteresovana nja nja... Tako...

Back