The Vampire Diaries

Ja ne gledam Vampirske dnevnike zbog vampira... Gledam zbog onih napetih momenata koji me razdrmaju... Kada se dešava nešto veoma važno a toga ovde ima dosta... Vampirske dnevnike zaista nisam voleo ranije (tačnije prvu sezonu) dok me druga (dosta kvalitetnija) skroz privukla... Prosto volim magiju a ova serija je prožeta elementima magije... Eto, zato volim/gledam Vampirske dnevnike... Svakako ne gledam zbog ljubavi, okrenem glavu na drugu stranu u scenama tipa: Kerolaj - Tajlor; Stefan - Elena; Boni - Džeremi... To me užas strašno mnogo mnogo smara...

Brate,gledam sto mi se gleda.Kome se ne gleda-ne mora.Prosto i jednostavno ;)

Evo jedna slicica iz 14-e epizode.Nadam se da je ovo Stefan :per:

The-Vampire-Diaries-Episode-3-14-Dangerous-Liaisons-Promotional-Photo-damon-salvatore-28617760-595-397.jpg

Poslednja izmena:
nasla sam 13.epizodu ali nigde nema prevod..
Ovo je informacija sa sajta gde se gledaju online filmovi i serije...
"masovno se brisu filmovi i serije sa neta pokusacemo da izmenimo sta se moze u najkracem roku al izgleda da Ameri resili da stanu na kraj pirateriji..."
tako da mozda je zbog toga...ja sam npr. videla jutros prevod (i nisam ga skunula -.-) a sad ga nema...mozda ima veze sa tim...:\ ja se nadam da nema. :(

Ovi na vojvodini (sajt koji sam ranije stavio) se stvarno muče i pokušavaju da nameste linkove svih epizoda ponovo ali je veoma teško... Više ovo anti-piracy je ubistvo interneta... Strašno bre ali evo video sam da su postavili i 13-tu... Nego ne mogu da koristim spoil pa ko nije gledao ovu epku neka ne čita....
Ne znam za vas ali mene je jako razočarala Klausova majka... Očekivao sam neku magijsku šamarčinu a ona: 'Oću da ti oprostim... Kakva je to bre majka?z:lol:
Nego, ako ste takođe gledali mislim da su scenaristi proturili kraj serije... Tačno kako će se završiti... Da li je još neko primetio???

Ovi na vojvodini (sajt koji sam ranije stavio) se stvarno muče i pokušavaju da nameste linkove svih epizoda ponovo ali je veoma teško... Više ovo anti-piracy je ubistvo interneta... Strašno bre ali evo video sam da su postavili i 13-tu... Nego ne mogu da koristim spoil pa ko nije gledao ovu epku neka ne čita....
Ne znam za vas ali mene je jako razočarala Klausova majka... Očekivao sam neku magijsku šamarčinu a ona: 'Oću da ti oprostim... Kakva je to bre majka?z:lol:
Nego, ako ste takođe gledali mislim da su scenaristi proturili kraj serije... Tačno kako će se završiti... Da li je još neko primetio???
kako mislis proturili kraj serije? :sad2:

Sta??Nisam primetila nista!!Ne smes da ostavljas ovako nekompletan post,nije bas preporucljivo zbog zivaca nas ostalih!!Kazi do kraja!!

Sta??Nisam primetila nista!!Ne smes da ostavljas ovako nekompletan post,nije bas preporucljivo zbog zivaca nas ostalih!!Kazi do kraja!!

Pa čini mi se (sada sam već zaboravio) da je Klaus braći ponudio za Elenu normalan život. Oni će da se sklone (tumačim žrtvovaće se za nju) a ona će (ako sam dobro razumeo bez prevoda) imati normalnu porodicu sa Metom. Klaus je to želeo zbog toga što bi se tako nastavila loza dvojnika (=beskonačno mnogo hibrida za njega) a kada uklonim Klausovu koristi ostaje mi (nekako) logičan kraj. Ovi dvojica ili odlaze ili umiru a ona nastavlja smrtnički život normalno...
Znam da se većina neće sa mnom složiti ali meni je ovo zaista ispalo logično i jedini kraj koji mi pada na pamet jer nekako Elena=vampir ne ide... Prosto mi se ne čini dovoljno efektnim, šta tu ima da se vidi, faktički ista kao Ketrin (fizički) a i Elena (mislim) nikad ne bi podnela činjenicu da postane vampir... Dajte svoje mišljenje... Zanima me, jako...
A opet krajnji besmisao bi bio Stefan + baka Elena ili možda Dejmon + baka Elena... Nekako...:dash::dontunderstand:

Poslednja izmena:
Znas kako,mislim da bi Elena pre postala vampir,nego svoju decu izlozila milosti Klausu...

Kraj koji meni najvise odgovara je da ce se naci cvet,koji ce Dejmona pretvoriti u coveka i on ce ostati sa njom.Nema mi nikakve logike da on odustane od nje....Stefana mrzim sve vise i vise,iz epizode u epizodu...Mislim da Met iskreno voli Kerolajn.

Znas kako,mislim da bi Elena pre postala vampir,nego svoju decu izlozila milosti Klausu...

Kraj koji meni najvise odgovara je da ce se naci cvet,koji ce Dejmona pretvoriti u coveka i on ce ostati sa njom.Nema mi nikakve logike da on odustane od nje....Stefana mrzim sve vise i vise,iz epizode u epizodu...Mislim da Met iskreno voli Kerolajn.

Ali rekao sam, napomenuo zapravo, da ako izuzmem Klausovu korist iz svega dobijam (po meni) kraj. Nikada nisam rekao da bi Elena pre to izabrala nego da bude vampir. Nego da nema Klausa da bi to bila neka opcija... I napomenuo sam da je ovo samo moje mišljenje... Ništa više...
Ali cvet je iz knjige... Neće to sigurno uraditi... Pored toliko toga cool u seriji da jedan cvet vraća iz vampira u čoveka... Meni nekako lame...

slazem se..i za boldovano i za Meta..zanima me sta ce da rade svi ti prvobitni sad kad su na okupu,sta ce biti sa elenom jer ona je "odgovor" za klausove hibride,bilo bi logicno da je ubiju,jel,ili njega..medjutim,mama je tu!mada sam ja ocekivala teatralniju pojavu al' dobro s obzirom da se tu zavrsila epizoda mislim da cemo mnogo vise videti u sledecoj sto se tice nje..inace ne mogu da odolim a da ne prokomentarisem da mi Elajdza nikad nije bio zgodniji..:)
elem...neko zna kad izlazi sledeca??

Ali rekao sam, napomenuo zapravo, da ako izuzmem Klausovu korist iz svega dobijam (po meni) kraj. Nikada nisam rekao da bi Elena pre to izabrala nego da bude vampir. Nego da nema Klausa da bi to bila neka opcija... I napomenuo sam da je ovo samo moje mišljenje... Ništa više...
Ali cvet je iz knjige... Neće to sigurno uraditi... Pored toliko toga cool u seriji da jedan cvet vraća iz vampira u čoveka... Meni nekako lame...

Ne mislis samo ti,Elena i Mat su,koliko sam videla,tema razgovora svuda...

Sto se tice cveta,ja verujem,jer zelim da bude tako ;) Mislim da porodica Originalnih krije jos mnogo tajni,ko zna sta su sve spaljivali i po sta su dosli...

Sledeca epizoda normalno,sledece nedelje.Nema vise pauze.

Pa rekao je (mislim Stefan) u najavi da se verovatno krije nešto iza tog "porodičnog okupljanja"...
Nešto nije u redu sa Klausovom majkom... Čekajte bre, zar nije ona ta koja je skoro vratila Viki u život samo da bi zaustavila svog sina u planu da pravi nove hibride Eleninim ubistvom a sada odjednom ona mu sve oprašta... Mislim da ona nešto opasno muti i čisto sumnjam da je protiv glavnih junaka - mislim, kakve šanse oni imaju protiv The original witch... Da l' neće Boni da je sredi?Haha...

Back