Vanja =]
Početnik
- Poruka
- 42
Dos'o si u "fan grupu" vampira da pljujes po vampirima? O.o tebi mora da je bas dosadno...Jao..vise smorili su sa tim vampirima..dajte bre,ljudi,to je obicna bajka

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Dos'o si u "fan grupu" vampira da pljujes po vampirima? O.o tebi mora da je bas dosadno...Jao..vise smorili su sa tim vampirima..dajte bre,ljudi,to je obicna bajka

nego...gde vi gledate seriju?ja sam je do sad gledala na nicijoj zemlji ali eo sad nece da pocne...prokletinja...el to samo meni ili...?
sutra izlazi nova epizoda??
Ovo je informacija sa sajta gde se gledaju online filmovi i serije...nasla sam 13.epizodu ali nigde nema prevod..

Naravno!!Elena treba da ostane sa likom koji se pomirio da ce ona da se preda Klausu,koji je ostavio kad joj je najvise trebao i koji je pokusao da je ubije u zadnjoj epizodi!!![]()
![]()
![]()

kako mislis proturili kraj serije?Ovi na vojvodini (sajt koji sam ranije stavio) se stvarno muče i pokušavaju da nameste linkove svih epizoda ponovo ali je veoma teško... Više ovo anti-piracy je ubistvo interneta... Strašno bre ali evo video sam da su postavili i 13-tu... Nego ne mogu da koristim spoil pa ko nije gledao ovu epku neka ne čita....
Ne znam za vas ali mene je jako razočarala Klausova majka... Očekivao sam neku magijsku šamarčinu a ona: 'Oću da ti oprostim... Kakva je to bre majka?
Nego, ako ste takođe gledali mislim da su scenaristi proturili kraj serije... Tačno kako će se završiti... Da li je još neko primetio???

Ovi na vojvodini (sajt koji sam ranije stavio) se stvarno muče i pokušavaju da nameste linkove svih epizoda ponovo ali je veoma teško... Više ovo anti-piracy je ubistvo interneta... Strašno bre ali evo video sam da su postavili i 13-tu... Nego ne mogu da koristim spoil pa ko nije gledao ovu epku neka ne čita....
Ne znam za vas ali mene je jako razočarala Klausova majka... Očekivao sam neku magijsku šamarčinu a ona: 'Oću da ti oprostim... Kakva je to bre majka?
Nego, ako ste takođe gledali mislim da su scenaristi proturili kraj serije... Tačno kako će se završiti... Da li je još neko primetio???
Sta??Nisam primetila nista!!Ne smes da ostavljas ovako nekompletan post,nije bas preporucljivo zbog zivaca nas ostalih!!Kazi do kraja!!

Znas kako,mislim da bi Elena pre postala vampir,nego svoju decu izlozila milosti Klausu...
Kraj koji meni najvise odgovara je da ce se naci cvet,koji ce Dejmona pretvoriti u coveka i on ce ostati sa njom.Nema mi nikakve logike da on odustane od nje....Stefana mrzim sve vise i vise,iz epizode u epizodu...Mislim da Met iskreno voli Kerolajn.
Znas kako,mislim da bi Elena pre postala vampir,nego svoju decu izlozila milosti Klausu...
Kraj koji meni najvise odgovara je da ce se naci cvet,koji ce Dejmona pretvoriti u coveka i on ce ostati sa njom.Nema mi nikakve logike da on odustane od nje....Stefana mrzim sve vise i vise,iz epizode u epizodu...Mislim da Met iskreno voli Kerolajn.

Ali rekao sam, napomenuo zapravo, da ako izuzmem Klausovu korist iz svega dobijam (po meni) kraj. Nikada nisam rekao da bi Elena pre to izabrala nego da bude vampir. Nego da nema Klausa da bi to bila neka opcija... I napomenuo sam da je ovo samo moje mišljenje... Ništa više...
Ali cvet je iz knjige... Neće to sigurno uraditi... Pored toliko toga cool u seriji da jedan cvet vraća iz vampira u čoveka... Meni nekako lame...