The Vampire Diaries

Prsten valjda nema uticaja kada je ruka ljudska,nema veze da li je pod uticajem ili ne...Ne znam da li to,sto su Elenini otisci,ima veze sa Ketrin.Mislim jesu dvojnice,ali ne verujem da imaju iste otiske...To je nemoguce i ne verujem da ce da izvale takvu glupost.

Meni nema logike to sto upravo rade sa serijom.Skrnaviti odnos izmedju Elene i Dejmona,sada posle 3 sezone.Ono sto je ona njemu rekla i nacin na koji mu se obraca,bi uradila samo umobolna osoba....Izgleda mi kao da ce Elajdza da se umesa i da ce da je juri :hahaha: Ne svidja mi se Stefan kao bad guy,deluje mi pateticno.
Izgleda da rade isto kao sa svakom serijom,cim gledanost malo poraste,oni zas'ru....

Poslednja izmena:
Extra je serija.. Stefan me nervirao. Ali posto su zanjih par epizoda forsirali odnos Elena - Dejmon sad ce verovatno da vse pomire Stefan i Elena. Interesantno je to da je citava postava glumaca u seriji fizicki privlacna. Volim flashback=-ove i mislim da im je sa Rebekom najbolji do sada. Nadan se da ce Ketrin da se vrati jer bez nje nije to to..:))).. I naravno da bi da dodje MART 15. :D

10. maja je grand finale. xD Tj. 22 epizoda, sto znaci da nas do tad ocekuje jos neka pauza koja nece biti duga kao ova. A ako stvarno pocinje cetvrta sezona, onda cemo se nacekati ihihi... Ja cu i zboraviti na seriju.

Ja se nadam da će biti 4 jer su skoro objavili da su TVD i još par serija sigurni za narednu sezonu a da cemo se načekati to je sigurno jer u najboljem slučaju kreću sa emitovanjem u septembru mada sa njihovim pauzama se nikad ne zna,možda će 4 biti vredna čekanja:think:

Kameron, pa znaš li koliko bi serija bila dosadna bez njega...? Ne kažem to zato što ga volim, već probaj da zamisliš seriju bez Stefana... Ili Dejmona... Ja ne volim D. ali ne bih volela seriju bez njega. E možda umre neko od njih dvojice, i onda je cela 4 sezona o tome kako pokušavaju da ga vrate među žive.^_^

Poslednja izmena:
Kameron, pa znaš li koliko bi serija bila dosadna bez njega...? Ne kažem to zato što ga volim, već probaj da zamisliš seriju bez Stefana... Ili Dejmona... Ja ne volim D. ali ne bih volela seriju bez njega. E možda umre neko od njih dvojice, i onda je cela 4 sezona o tome kako pokušavaju da ga vrate među žive.^_^

meni je dosadna sa njim..:lol:
ma ok,u pravu si..jedan od glavnih likova i tako to,samo mi mnogo ljigav pa zato kazem
a Dejmon..jel moguce da ne volis Dejmona??

Back