The Vampire Diaries

Ovako, pokušaću da obasnim šta je ludački počelo da mi smeta - nadam se da ćete razumeti...

Makar mi sto puta videli u "in previous episodes" (ili za naše-indijske serije "gledali ste") neku određenu scenu...bilo koji događaj, neko od likova će da postavi pitanje tipa: "A šta ćemo sa..." pa taj neki događaj iako je to pitanje potpuno nepotrebno i postavlja se jedno stotinak puta po epizodi... Mislim da vrhunac S.M.O.R.-a dostižu scene sa Stefanom i Kerolajn koji su postali najbolje drugarice, odjednom... I Ker. je mnogo počela da me nervira sa Tajlerom (koji uopšte ne nedostaje; što se mene tiče nek' crkne)...

U principu: Dejmon je Eleni isključio emocije dok je Stefan stajao kao obična koza kako bi sada u ovoj epizodi smarao pitanjima "šta ćemo sa time što je Elena isključila emocije" na šta Kerolajn obično odgovara sa: "Šta ćemo sa time što je Elena isključila emocije" i sve tako ukrug... Ova pojava (tj fenomen) se teško zapaža kod Dejmona; kao da Džuli-prasica namerno (što mi je ludački nezamislivo) želi Stefana da učini smorenim glavonjom, kao da Dejmon nije dovoljno zabavan i kao da on ne vuče dovoljno seriju napred - ajde tvrdoglave Stelene, priznajte da Dejmon vuče radnju serije napred; verujem da čak ni vi ne biste gledali seriju ako bi se cast&crew svelo na Elenu i Stefana...

Zaključak: Scenaristi nemaju pojma kako da popune prazan prostor između scene br.1 i scene br.2 pa zato ubacuju te tako ludački-bolesno-moronski nepotrebne dijaloge od kojih mi zaista pripadne muka... Kao da mi neko pet puta zaredom priča vic koji mi ni prvi put nije bio smešan...

Deli li neko sa mnom taj osećaj??? A???

Nerado priznajem, ali u pravu si Kovačeviću. Stefan je čak i mene počeo da smara i sve scene u kojima se on pojavljuje. Čak šta više, sve me smara sem scena sa Dejmonom. Volim što je Elena isključila emocije, ali kada krenu svi da joj popuju (Stef i Ker), ja poludim. Aman! U jednom trenutku mi se svidelo gde serija ide (zaplet sa Sajlusom) i sad opet ništa. Sećam se kad sam ranije jedva čekala četvrtak i dva sata ujutru da bih gledala online. Sad gledam kad se setim.

Meni se bas ne svidja Elena bez emocija. Nije lukava i podla kao Katherine, ni luda kao Dejmon. Dodje mu nesto kao Stefan riper.

Tzar-e, ovo što si zapazio se po meni, sada kad razmislim, čini kao jedina logična stvar u seriji nakon toliko epizoda... Mislim čak da niko od scenarista to nije ni primetio ali kada je osoba dobra i emotivna i postane vampir emocije se višestruko pojačavaju a kada ta osoba "isključi emocije" postaje svoja opšta suprotnost - dakle nema gore... Tako da je ovo logično, jedno zapravo logično što ja za sada primećujem...

Inače, epizoda od juče je super-extra... Baš je dobra bila... Jedva čekam sledeću/sledeće...

E ovaj TV marketing mi je stvarno postao užasno glup i nepodnošljiv...
Prvo Dejmon sa njegovim nenormalnim unosom alkohola; do sada nije bila epizoda u kojoj nije popio tek tako pet-šest čaša nečega, kao da pije vodu i naravno, kamera uvek bude zalepljena za flašu da mi slučajno ne propustimo šta on to pije - uvo me zabole.
Drugo automobili koje voze - msm stvarno, Elena, mačko od kojeg posla imaš onakve aute u ranijim sezonama (sada može da trči brzo, ne trabaju joj kola) ali je očigledno da krize u MysticFalls-u uopšte nema, svi voze WOW WOW automobile...iako je ovo nekako magično Meta uspelo da zaobiđe...
Treće, samo mesec-dva nakon izlaska Samsung GalaxyS3 telefona, opa - i Stefan i Dejmon ga imaju (i to Stefan u plavoj a Dejmon u crnoj boji - slučajno naravno, nikako da bismo mi videli u kojim varijantama se prodaje jer ko bi to hteo, zar ne)...
I četvrto, opaaa idemo - Ketrin ima iPhone5, ali nekim čudom i Elajdža... i naravno, čista slučajnost i ništa više da je njen u beloj a njegov u crnoj boji...
:bljak:mi se od ovoga...

Da vas čujem...!
Meni je finale bilo jako dobro... Mada, malo previše obrta u epizodi što je super-ogroman +
I više mi se sviđa ovakav kraj epizode nego što je bio na prelazu iz 3 u 4... Msm, Elena vampir... Big whoop... Ovako je baš ostalo lepo polu-otvoreno...da tako kažem...

I Dejmon i Elena... Dobro, ovde nešto očigledno ne valja... Da li je to Džuli prasica umrla a da nije javljeno... Jer ja sam u (pozitivnom) šoku...

Stefan dobija svoju pricu konacno :),ipak najvise volim Damona kao lika i Delenu kao shippovanje.Ne znam da li neko ima osecaj kao i ja da je Stefan ustvari sad kao nebitan u svetu,tj. da je ustvari napravljen s namerom,ne umem da objasnim ali kao da njegov zivot nema smisla..bar ja imam takav osecaj.Jedva cekam 5. sezonu,mislim da sad imaju dosta inspiracije za sledecu sezonu i nadam se da ce biti zanimljiva kao i 1 ili 2 sezona i kao kraj sad ove 4 sezone.

Od oktobra gledamo 2 TVD serije. :D

Druga je The Originals radnja je smestena u Nju Orleans i prati Klausa i njegovu porodicu, novi clan porodice je Hejli (Phoebe Tonkin) koja je trudna sa Klausom. Tu su jos Rebeka, Elajdza i Marsel koji vlada Nju Orleansom. ;)
Daću šansu novoj seriji, zato što u globalu volim Prvobitnu porodicu. Ali radnju su započeli totalno glupo, Klaus, Hejli i beba. Ništa mi tu nije jasno... Klaus je polu-vukodlak i može da pravi bebe. I trebalo mu je 1000 i kusur godina da to shvati... :roll:

Originalsi su dobro poceli. Zaplet je vec bio pripremljen u TVD, samo su ga jos malo zacinili sa Elajdzom i Hejli i novom dozom spletki i izdaja. Svideo mi se pocetak... :ok:

TVD na svom nivou sa novim/starim zapletom. Nina odlicna kao Katherine. Svi ostali su tu sem Tajlera. Rebeka je bila po malo u obe serije.

Odlicna nova epizoda. Svasta se izdesavalo. :D

Janina :heart: pokidala. Uloga lude vestice joj je legla ko dupe na nosu. Cela epizoda je u Janina explains it all fazonu. Kada je dosla na snimanje dobila je 18 stranica monologa, ali odlicno se snasla. Uloga Lune u True Blood ju je bas sputavala, a ovde su je malo pustili s' lanca. :ok:

Nina ponovo odlicna kao Ket, gotovo da bih voleo da nema Elene. :D Jedino me nerviraju oni Euro likovi, nekako mi deluju kao visak.

Originalsi odlicni. Preporuka. :ok:

Back