The Vampire Diaries

]Ovi na vojvodini (sajt koji sam ranije stavio) se stvarno muče i pokušavaju da nameste linkove svih epizoda ponovo ali je veoma teško...[/B] Više ovo anti-piracy je ubistvo interneta... Strašno bre ali evo video sam da su postavili i 13-tu... Nego ne mogu da koristim spoil pa ko nije gledao ovu epku neka ne čita....
Ne znam za vas ali mene je jako razočarala Klausova majka... Očekivao sam neku magijsku šamarčinu a ona: 'Oću da ti oprostim... Kakva je to bre majka?z:lol:
Nego, ako ste takođe gledali mislim da su scenaristi proturili kraj serije... Tačno kako će se završiti... Da li je još neko primetio???

Izgleda da su ukinuli vojvodinu! :besna: Meni nece da se ukljuci.. a tebi?

Ne radi vise ni jedan sajt sa serijama i filomovima sem putlokera i sokšersa, gde moze besplatno da se gleda samo 1 video dnevno. Ako hoces vise moras da platis, izgleda da su bas resili da stanu na kraj pirateriji. Sa jedne strane super, ali sa druge nema vise besplatno koliko hocu da gledam =(

Ne radi vise ni jedan sajt sa serijama i filomovima sem putlokera i sokšersa, gde moze besplatno da se gleda samo 1 video dnevno. Ako hoces vise moras da platis, izgleda da su bas resili da stanu na kraj pirateriji. Sa jedne strane super, ali sa druge nema vise besplatno koliko hocu da gledam =(

jel to sad definitivno tako? posto sad sam ukljucila vojvodinanet i radi..kaze da ce za dva tri dana vratiti bar 90% od onoga sto su imali...
Ako je istina to sto kazes,onda i nije toliiiko strasno..realno sta ce ti vise filmova na dan...u ostalom ,registrujes se na vise sajtova i cao...:)

Joj, ljudi... Kad nisam umro... Kako ste me prepali... Radi bre vojvodina... Zašto bi nju isključili... Neće isključiti nijedan naš sajt jer nemaju pravo - ti zakoni još uvek ne važe kod nas... Valjda ne mogu...
Ne znam ni koliko je moguće da oni iz amerike isključe sajt u Srbiji... Verovatno i jeste ali ne na legalne načine...

Joj, ljudi... Kad nisam umro... Kako ste me prepali... Radi bre vojvodina... Zašto bi nju isključili... Neće isključiti nijedan naš sajt jer nemaju pravo - ti zakoni još uvek ne važe kod nas... Valjda ne mogu...
Ne znam ni koliko je moguće da oni iz amerike isključe sajt u Srbiji... Verovatno i jeste ali ne na legalne načine...

ma ne radi bre..ja sad bila,radila je ali su izbrisali ...pa skoro sve..na nicijoj zemlji su ostavili pa jednu epizodu za svaku sezonu

Radi bre The pirate bay... Evo u 17:00, tada sam zadnji put posetio...
Radi i VojvodinaNet, evo u 17:00 sam zadnji put posetio... Uspeli su da "oporave" linkove skoro svih epizoda... Nisam sve pregledao...
Ako vam ne radi brišite keš iz pretraživača i proverite ponovo...

sad pusta..i nemoj da mi palamudis..sajt nije RADIO...
uostalom vratili su sve i na nicijoj zemlji a bila je samo po jedna epizoda u sezoni..kad sam rekla NE REDI mislila sam na to da nije hteo da pusti ni jednu epizodu (file deleted)

sad pusta..i nemoj da mi palamudis..sajt nije RADIO...
uostalom vratili su sve i na nicijoj zemlji a bila je samo po jedna epizoda u sezoni..kad sam rekla NE REDI mislila sam na to da nije hteo da pusti ni jednu epizodu (file deleted)

Pa to nije isto... Još se buniš a imaš sve epizode da gledaš free sa prevodom... Šta da pomislim ako kažeš Ne radi sajt? Pa da ne mogu da uđem na njega a da kažeš da Linkovi ne rade onda je to nešto drugo... Što je uopšte ovo bitno... Lepo kažeš Ne pušta mi epizode a ne da ispada da ceo sajt ne radi...

Pa to nije isto... Još se buniš a imaš sve epizode da gledaš free sa prevodom... Šta da pomislim ako kažeš Ne radi sajt? Pa da ne mogu da uđem na njega a da kažeš da Linkovi ne rade onda je to nešto drugo... Što je uopšte ovo bitno... Lepo kažeš Ne pušta mi epizode a ne da ispada da ceo sajt ne radi...

nije ih bilo je8ote tj nisu mogle da se puste...jel pricam na kineskom il' sta?ko se buni?izuzetno mi je krivo kad napadnu bilo koji izvor piraterije,bilo nas il' strani..ok,mozda sam trebala da kazem ne pusta proklete epizode ali kontam da smo na temi the vampires diaries pa mi bilo nekako dovoljno da napisem ne radi!jel sad jasnije ili' da pokusam na ruskom?

Ljudi kako ne shvatate?! Nasi sajtovi, samo uzimaju embed snimke sa velikih sajtova za filmove i serije i sl, ubacuju ih u svoju bazu podataka i ubacuju samo prevode! Kad pukne neki veliki sajt samim tim se i brise snimak, jer nasi u sustini samo uzimaju stream. Ali ponavljam jos jednom, na ovom sajtu http://u2bmaniac.blogspot.com imate sve serije vampirskih dnevnika koje rade savrseno, tracaru, dva i po muskarca i sl. Oni pretrazuju ceo net da bi nasli snimak koji radi. Proverite. :)

Ljudi kako ne shvatate?! Nasi sajtovi, samo uzimaju embed snimke sa velikih sajtova za filmove i serije i sl, ubacuju ih u svoju bazu podataka i ubacuju samo prevode! Kad pukne neki veliki sajt samim tim se i brise snimak, jer nasi u sustini samo uzimaju stream. Ali ponavljam jos jednom, na ovom sajtu http://u2bmaniac.blogspot.com imate sve serije vampirskih dnevnika koje rade savrseno, tracaru, dva i po muskarca i sl. Oni pretrazuju ceo net da bi nasli snimak koji radi. Proverite. :)

Ko je rekao da ne razmemo to...? Logično je da samo sakupljalju linkove od serija, ništa više...

Kako da im pomognu. Kad je dovoljno da se onaj jedan zrtvuje i odose svi.

Pa da Stefan i Dejmon spreče njihovu majku da ih ubije... Msm moraće ili će Elena umreti... Cela porodica je svesna (jer su svi pokušavali) da ako pokušaš da ubiješ Elenu... Pa moraćeš svojski da se potrudiš da ukloniš braću a oni se ne uklanjaju baš lako... Tako da je ovo čista ucena... Svesni su da braća neće stati dok je ne spasu... Toliko prosto...

Uostalom... Videli smo šta se desilo kada je Dejmon pokušao da ubije Provobitnog... Oni se ne mogu ubiti osim bodežom dok Klaus ne može nikako (voleo bih da vidim šta bi bilo ako bi mu neko otkinuo glavu...???:hahaha:)... Tako da mamica hoće da ih ubije nekom čini ili šta već... Ali samo jedno od njih... Dejmon i Stefan nisu dovoljno moćni... Ali jesu dovoljno moćni da je ubede da skine čin... Valjda...

Poslednja izmena:
Pa ko ce da ubije Elenu ako nema vise decice. Jedan od sinova je na strani majke. Dovoljno je da se on (samo)ubije i to je to.

Ja mislim da ce sledeca epizoda da se nastavi u istom stilu kao i ova. Znaci, romantika ovo ono, prvobitni ce malo da smeksaju i tek tamo pred kraj sezone kad nam bude zao da ih capnu, onda ce to da urade.

Back