kameron
Poznat
- Poruka
- 8.247
Si sigurna , mozda neke snove gde ti vampir gricka vrat
Salim se![]()
eh,ja da imam neke snove sa njim sigurno mi ne bi grickao vrat..ako me razumes..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Si sigurna , mozda neke snove gde ti vampir gricka vrat
Salim se![]()

a mozda niko ne ostane i to bude kraj..osim alarika...njega ne mozes ni sekirom..

[/QUOTE]eh,ja da imam neke snove sa njim sigurno mi ne bi grickao vrat..ako me razumes..![]()

nego...procitah negde da su sejmon i elena u vezi?mislim ono stvarno u vezi..
Kako nije, s njene strane jeste, Mislim, vratila ga je u zivot, sta ces vise. xDpa i nije bila bas toliko velika ljubav..![]()

Kako nije, s njene strane jeste, Mislim, vratila ga je u zivot, sta ces vise. xD

Ja i dalje stojim iza velike njihove ljubaviPa i nije bas , misim tesko u toj seriji nekog vratiti u zivot
Dosta je realno i to mi se sviddja , Stefan je otisao , ostavio je sa Dejmonom i sasvim je logicno da se nesto dogodi (kao i u stvarnosti sto bi se dogodilo).
Ne volim serije gde se forsira neko slepo poverenje i vernost , jer to ne postoji (u 99%slucajeva)
) Mozemo do sutra da raspravljamo, svako ima svoje misljenje, xDJa i dalje stojim iza velike njihove ljubavi) Mozemo do sutra da raspravljamo, svako ima svoje misljenje, xD

Zasto mu je ljubila brata onda
No dobro svako ima svoje vidjenje velike ljubavi![]()

Pa,sto ga drzis na avataru ondaVanja =];20447524:Auh al ste vi razvezli ovde temuu xDDDD svaka cast
negoo,zao mi je sto vas sad prekidam,ali jel neko citao knjigu i kakva je?
i jel ima uopste kod nas da se kupi? I kako se zovu !? XDD
![]()
Btw: cisto da ne ubijam vase caskanje...Meni su Dejmon i Elena preeslatki...D Stefan me je uvek nekako nervirao...:\ mnogo je bio...Pickast...
![]()

Pa,sto ga drzis na avataru onda
Knjiga imas 8(iz daaavne"91. su),u izdanju Carobne knjige....ali nece ti mnogo pomoci,ako te zanima radnja serije...prilicno se razlikuju,Elena je plava,hladna...radnja se ni malo ne poklapa(bar ne ono koliko sam ih preletala,nisam stigla da citam sve) Vredi procitati knjigu samo zbog Dejmona,njegov lik je fenomenalan,izopacen,ironican,perverzan,obucen u crno,cizme i kozna jakna,sexy,namrsten,sa crtom izmedju obrva,zaista fizicki kao da gledate Ian-a,kad citate.E,ali mislim da u knjizi Dejmon ima prodorne,crne oci(ili mu je to bilo od besa),ne secam se tacno
Meredit je u knjizi tu od pocetka,Elena je vampir(po knjizi je vec uveliko trebala da bude),jedno vreme Dejmon i Boni su u vezi(sto sam prilicno sigurna da se nece desiti u seriji),zatim Elena i Dejmon se opasno zblizavaju,ali ne znam da li dolazi do veze...postoji scena iz knjige kada spavaju zajedno,to smo videli i u seriji,kada ga ona ostavlja da spava pored nje i gasi svetlo,u knjizi je to trenutak kada se zblizavaju....
Inace,nije zbog toga da me zanima radnja serije nego su mi se mnogo dopale knjige Twilight Sage pa sam se ja jos odavno nalozila na to
Pa reko ako je i ova dobra,sto da ne?
mene je bas fascinirao ovaj nalet vampira... 
Vanja =];20449349:A dooobro lepa je slikaa...D
Uf,a boga mi zbog ovih opisa kako si napisalaa...samo bih zbog njega i citala knjigu,kao sto kazes...Inace,nije zbog toga da me zanima radnja serije nego su mi se mnogo dopale knjige Twilight Sage pa sam se ja jos odavno nalozila na to
Pa reko ako je i ova dobra,sto da ne?
mene je bas fascinirao ovaj nalet vampira...
![]()
Upropastiste temu sa Elena-Stefan... Šta smarate kad znate da će biti na kraju zajedno a Dejmon će se na kraju žrtvovati i spasiti sve... Logičan način na koji glupi amerikanci završe svaku seriju i tačka.
Vanja =];20460693:A mozda ovoga puta bas ne bude tako...?
ali oce...xD -.-'
E sada sam skroz zbunjen...

Logičan način na koji glupi amerikanci završe svaku seriju i tačka.
Potpuno se slazem! CM je pravi primer za to...
A CM je...

Jao..vise smorili su sa tim vampirima..dajte bre,ljudi,to je obicna bajka![]()
Nova serija na temu vampira 10 Septembra emitovana prva Pilot epizoda.
Dali je neko pogledao???
Više informacija o seriji
OVDE