The Sims™ 3

Pa taman kad se smoris oni daju nastavak...Meni je night life bio super,sad kad bih uspela ovaj cd da instaliram imala bih i zivotinjke i ona putovanja...al kad kupis cd za150 din pa posle ne znas sta ces

e sad je mnogo bolje nego u simsu jedan sa ljubimcima,tamo si ih kupovao,ovde pravis kakve oces kao sto pravis coveka,boju dlake,njusku,rasu itd...

Ma ja sam kupila CD sa sims 2 do sims Bon Voyage(za 150din),a pre toga sam imala sims2 i nigtlife..I kad sam krekovala sjebala sam i ovo sto sma imala...Pa sad se ne ustrucavam da pokusam ponovo nego cekam ortaka da kad pobrisem sve iz kompa mi ga inst.

e sad je mnogo bolje nego u simsu jedan sa ljubimcima,tamo si ih kupovao,ovde pravis kakve oces kao sto pravis coveka,boju dlake,njusku,rasu itd...

Ma ja sam kupila CD sa sims 2 do sims Bon Voyage(za 150din),a pre toga sam imala sims2 i nigtlife..I kad sam krekovala sjebala sam i ovo sto sma imala...Pa sad se ne ustrucavam da pokusam ponovo nego cekam ortaka da kad pobrisem sve iz kompa mi ga inst.

bas za 150 ... nije nesto 149,59 ?? ozb 150 ?? recima : stotinupedestdinara ???

Sta ima tesko kod crack-ovanja?:???::???:
Samo iskopiras crack sa diska u folder gde je instalirana igra.

hehe ... da je za neke samo tako ... :bye:

Back