The Sims™ 3

Jedva cekam da izadje sims 3!!!!Na pr:moci ce da im raste kosa,oblikovace misice,pravice se piknici u prirodi,imace mobilne,nece se vise razlikovati samo po kosi i odelu,nego ce se razlikovati i po karakteru.Moci ce glasovi da im se biraju,Moci ce visina i debljina da im se bira,ali ne debljina samo kao zgodan i malo zaobljen,nego extra debeo i extra mrsav,pa i zgodan,mnogo mrsav...Za sada je od mene dovoljno...:bye::)

i ja jedva cekam!!iskreno nisam neeki veeeliki obozavalac simsa ali mi je zanimljiv zato sto ih ubijam i pravim tako neke zanimljive situacije!!!a jedva cekam da vidim na sta ce da lici trojka!!inace imam sve delove sims 2 !bookvalno sve

i ja jedva cekam!!iskreno nisam neeki veeeliki obozavalac simsa ali mi je zanimljiv zato sto ih ubijam i pravim tako neke zanimljive situacije!!!a jedva cekam da vidim na sta ce da lici trojka!!inace imam sve delove sims 2 !bookvalno sve

Imaš i Apartment Life? Kakav je, koje su novotarije u njemu? Planiram da ga nabavim, pa me zanima.

Jedva cekam da izadje sims 3!!!!Na pr:moci ce da im raste kosa,oblikovace misice,pravice se piknici u prirodi,imace mobilne,nece se vise razlikovati samo po kosi i odelu,nego ce se razlikovati i po karakteru.Moci ce glasovi da im se biraju,Moci ce visina i debljina da im se bira,ali ne debljina samo kao zgodan i malo zaobljen,nego extra debeo i extra mrsav,pa i zgodan,mnogo mrsav...Za sada je od mene dovoljno...:bye::)

Pa i u Sims 2 mogu da kupe mobilne... A ovo mi se sviđa što će moći da im se podešava visina i debljina. Ne znam za vas, ali meni je bilo malo bez veze što su u Sims 2 svi iste visine i što su mogli da budu ili mršavi ili sa stomačićem... :mrgreen: biće mnogo interesantnije kad bude bilo viših i nižih Simova, i izrazito mršavih i izrazito debelih.

Kakva li će konfa biti potrebna da se potera Sims 3? Sigurno ne kao recimo za Crysis, ali...

sta kako se pravi?imam i apartman life i freee time!!pravo da ti kazem nema nista !!samo postoji mogucnost da vise razlicitih porodica zive u istoj kuci i da pritom ne upravljas svima njima zajedno vec kao fora vi ste soba do sobe!!desava se da komsije pustaju glasnomuziku pa da moras da treskas o zid da ih utissas ima svasta toga zanimljivog ali sve to brzo dosadi kao isam sims!!po meni ovaj free time nije lose i dosta vise zezalica ali otom potom cekamo sims 3!!verujem da ce za sims 3 biti potrebno oko 1gb ram memorije,procesor 4400+ najmanje neka graficka iz osme serije npr 8600gt itd...uglavnom mislim da ce biti duplo zahtevniji od ovog sims 2!!jel znate da naucite da se teleportujete ali ne kao carobnjak vec kao smrtnij u sims 2 bon voyageu??????

Imaš i Apartment Life? Kakav je, koje su novotarije u njemu? Planiram da ga nabavim, pa me zanima.

Mozes da napravis veshtice, kao shto u ostalim delovima mozesh da napravish zombije,vampire,vukodlake, tako i u Apartment Life-u mozes veshtice koje mogu biti dobre/neutralne/loshe.
Mozesh da zivish u apartmanu u zgradi, shto je ochigledno, da imash cimera/ku, mada je meni najzanimljivije zbog veshtica! :p

Electronic Arts Inc. je objavio prve detalje o jednoj od najiščekivanijih igara današnjice, The Sims™ 3. Pomoću potpuno novog grafičkog engina koji je razvijan prethodne tri godine, The Sims 3 će sve vaše jedinstvene Simove uvesti u komšiluk koji živi ispred njihovih vrata. Među mnogim novitetima izdvajaju se potpuno nov komšiluk, opcija Create A Sim, realnije ličnosti i skoro neograničene mogućnosti prilagođavanja. The Sims 3 će se pojaviti u prodaji tokom 2009. godine.
Potpuno nov i potpuno otvoren komšiluk — Istražite okolinu svog doma bez ikakvih ograničenja.

Neka vaš Sim doživi ono što se dešava preko njegovog praga! Potpuno nov način izvođenja dozvoljava Simu da se slobodno prošeta po komšiluku, poseti one koje voli, one koji su im dragi, ali i one koji im nisu simpatični. Posete domovima i porodicama drugih Simova, putovanja do potpuno novih lokacija kao što je zgrada opštine, ili lokalni park će stvoriti potpuno nov način života za vašeg Sima. Mogućnosti za prateću priču će se množiti svakim korakom, dok se Simovi upoznaju sa novim ljudima, putuju na drugi kraj grada na ručak, špijuniraju svoje komšije ili se u nezgodnom trenutku sretnu sa svojim šefom.

Neograničene mogućnosti prilagođavanja — Svako može sve da promeni!

Novi alati u igri The Sims 3 su napravljeni tako da igrači na jednostavan način mogu da promene svaku opciju na svakom mestu! Sve je moguće prilagoditi, podove, cveće, stolove, stolice, tapete… The Sims 3 će praktično dozvoliti igraču da bude arhitekta svoje kuće iz snova i da oproba svoj talenat u unutrašnjem dizajnu, kako bi stvorio savršen dom. Ogromna luksuzna vila, fensi stan za neženje ili ljupka koliba – izbor je samo vaš u igri The Sims 3.

Jedva cekam da izadje i ako mislm da su malo preterali sa tim simssom 3.Kako bi oni zaradili vise ako bi stavili sve u jednu igruz:hm: Hm ima tu neke cake.

5-6 jun tako nesh...
evo ja da se javim, simse igram od prvog dela simsa 1, sve delove iam original diskove...
sims 2 sam prestala da igram da se malo oladim za trojku, inache zadnjih godinu dana sam igrala jednu porodicu i odigrala chak 14 kolena...;)))

14 generacija! Koliko si dugo cekala da ti se otvori kuca gde ti je ta porodica?
Ja nikada nisam stigla vise od 4-5 generacije. Do tada bi mi dosadili pa bih igrala sa nekom drugom.
Inace i ja sam igrala simse jos od prvog dela.
Mada tada nisu bili ni upola zanimljivi kao sada.

fenomenalno! prevazišao je sva moja očekivanja...jedino što zameram je to što nema smene godišnjih doba, al' to je sitnica u odnosu na ono što igra nudi...
poneki bag, tu i tamo, al' navikneš se brzo...

fenomenalno! prevazišao je sva moja očekivanja...jedino što zameram je to što nema smene godišnjih doba, al' to je sitnica u odnosu na ono što igra nudi...
poneki bag, tu i tamo, al' navikneš se brzo...

Zaista, a nisam ocekivala ovoliku revoluciju..SVEGA. Likovi vise nisu odredjeni na 4 tipova ljudi, sada su mnogo kompleksniji i imaju svoje zeljice koje treba ispuniti. Dobili su i poene za raspolozenje *(koje se jako lako menja). I ono za opportunities je bas dobra fora.

Posebno mi se svidja mi se sto vise ne moras non-stop da pazis da li su ispunili.. svoje dnevde potrebstine. :D

14 generacija! Koliko si dugo cekala da ti se otvori kuca gde ti je ta porodica?
Ja nikada nisam stigla vise od 4-5 generacije. Do tada bi mi dosadili pa bih igrala sa nekom drugom.
Inace i ja sam igrala simse jos od prvog dela.
Mada tada nisu bili ni upola zanimljivi kao sada.

takodje...living large, pa neshto house, hot date, vacation, making magic...aaaaa kad se setiiiiim...pa sve ovo...i sad trojka...skidam je...

Dobar je Sims 3...pored sad kompleksnijih licnosti ,primetila sam da mi prijatelji i komsije umiru,nisu vise vecno mladi

Jedino sto bih volela da moze da se vidi unutrasnjost community lots-a

Udala sam svoju Simku za Mortimera Gotha posto je bio pred smrt a i lepa mu je kuca :mrgreen:

Back