The Sims

nadam se da trojka neće imati one loading ekrane kad god hoćeš da se prošetaš komšilukom...

Čuo sam da neće... :ok:

Jedva čekam igru da vidim kako će izgledati; baš me zanima da li može da se unese još neka bitnija inovacija u, mora se priznati, već pomalo rabljen (ali i dalje veoma popularan) koncept Simsa... :whistling:

Posle sto godina sam odlucila da opet malo igram simse, i kad sam pocela nisam mogla da prestanem. Nedelju dana nisam izasla iz kuce , odglajila sam 5 generacija jedne porodice i vise ne mogu da gledam na oci i nevidjeno me boli glava :)))))

SIMS je odlicna igra i dobra simulacija stvarnog zivota,u njoj mozete sve da postignete sto u realnom zivotu ide teze.Mozete imati dobru kucu,raspored namestaja po volji,dobar posao i flert do milje volje.Ali od klasicnog SIMS mislim da je bolji SIMS PETS u kome imate sve inace kao i u klasicnom SIMS plus imate kucne ljubimce koje takodje kreirate,park za setnju,radnje za kucne ljubimce i bolji izbor namestaja,tapeta i ostalog.

Posle sto godina sam odlucila da opet malo igram simse, i kad sam pocela nisam mogla da prestanem. Nedelju dana nisam izasla iz kuce , odglajila sam 5 generacija jedne porodice i vise ne mogu da gledam na oci i nevidjeno me boli glava :)))))

Ja sam jednom odgajio takodje 5 generacija i onda mi morao da formatizujem disk i svi ''sejvovi'' ......odeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...................:dash::dash::dash::dash:

i ja sam se ponovo zarazio :mrgreen:
još samo da instaliram sve dodatke...od dodataka nikako da nabavim Free Time :(
al' zato nabavljam Castaway Stories...ustvari, to nije dodatak već posebna igra...

i ja sam se ponovo zarazio :mrgreen:
još samo da instaliram sve dodatke...od dodataka nikako da nabavim Free Time :(
al' zato nabavljam Castaway Stories...ustvari, to nije dodatak već posebna igra...

Free Time i nije bogzna šta, da znaš... Ono što u njemu neviđeno smara su telefonski pozivi. Znači, kad nabaviš ekspanziju, svaki put kad tvoj Sim uzme da pravi klopu, da radi nešto što ima veze s prirodom, da nešto stvara, znači bilo koji hobi, odmah neko zove da ti kaže da postoji klub onih koji vole klopu, logiku, prirodu ili šta je već Sim počeo da radi... ako igraš sa puno porodica onda stalno tako uzmu da zovu i zna da bude veoma nesnosno... :thumbdown:

Javi kakav je Castaway Stories, nikad ga nisam probao pa me zanima :cool:

Back