- Poruka
- 3.015
ja bi voleo da niko ne kupi i da propadnu jer su stoka... shta koji k prave milion expanzija a sve mozhe u jednu igru... i svaka je po 2000 dinara

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja bi voleo da niko ne kupi i da propadnu jer su stoka... shta koji k prave milion expanzija a sve mozhe u jednu igru... i svaka je po 2000 dinara

Da li vredi dati pare za tu igru.

nadam se da trojka neće imati one loading ekrane kad god hoćeš da se prošetaš komšilukom...

))))U SIMS 3 cete moci da idete u komsiluk i davite ih stalno kao sto oni to znaju da rade.

Posle sto godina sam odlucila da opet malo igram simse, i kad sam pocela nisam mogla da prestanem. Nedelju dana nisam izasla iz kuce , odglajila sam 5 generacija jedne porodice i vise ne mogu da gledam na oci i nevidjeno me boli glava))))

Ja ostadoh bez odgovora na svoje pitanje :-( i izgleda da neću uspeti da saznam da li nekako mogu da rešim svoj problem bez reinstaliranja cele igre i svih ekspanzija...
Hoće, radiće. Ja imam original osnovu i kopije ekspanzija i sve radi najnormalnije.
Posle sto godina sam odlucila da opet malo igram simse, i kad sam pocela nisam mogla da prestanem. Nedelju dana nisam izasla iz kuce , odglajila sam 5 generacija jedne porodice i vise ne mogu da gledam na oci i nevidjeno me boli glava))))

i ja sam se ponovo zarazio
još samo da instaliram sve dodatke...od dodataka nikako da nabavim Free Time
al' zato nabavljam Castaway Stories...ustvari, to nije dodatak već posebna igra...

Javi kakav je Castaway Stories, nikad ga nisam probao pa me zanima![]()