The Sims

bezobrazne mace z:D
i ja jedva cekam trojku...

uzged.. razmisljam da uzmem MySims
deluje mi nekako cute

mysims-20070613002518458-000.jpg

je li ovo neki lego sims

s p o r e .... ? a šta je to, možeš malo da pojasniš ? please.... :D

pa zar nikada nisi igrala igicu spore.to je nesto poput simsa samo ne gradis kuce tamo se razvijas sa svojim bicem(cudovistem) i kasnije dolazis u vise faze igre a sve postaje teze i teze ja bih ka svakome preporucio da kupe tu igru a narocuito sad jer ubrzo izlazi spore galactic adventures.tacnije 23 juna 209

videla da je super igrica ali bih morala na neku obuku jer ovo ne bih znala kako da se igram?

hvala ti :cao:

ma ne treba nikakva obuka nisam ni ja u pocetku nista znao ali kasnije sam sve uradio sto se moglo uradit.ali za ovu novu expanziju ce trebat obuka neznam hocu li je i ja shvatit

jel ima neko sims 2 ili sims 1? Trebaju mi kopije, ja tako želim da igram Sims i imala sam prvi deo al mi se sjeb'o komp i sad nemam ništa...... pls ako ima neko, javite......

E,ljudi,zna li neko jos neku sifru osim one za pare,za Sims 3 (mada mislim da su sve sifre iste i u
sims2 i u sims3)? Ako neko zna,neka mi kaze,please....... :D

Igrala sam ja sims sigurno dve godine i kada mi je dosadio obrisala sam i evo ne igram ga vise od 2-3 god :) Inace ja sednem pa igram sims2 po 5-6h tako se ne odvajam od kompa. Imala sam sve dodatke osim onaj univerzitet... Posle toga sam igrala GTA SA sigurno 1-2 god online, tacnije SAMP :) ko je bio na serverima Balcan Stories i Cro Herza znaju me kao Alex_Marc ili Alex_Markovic ;)... Jos malo pa ce biti 2 god kako igram Flight Simulator stalno i nemam u planu da ikad prestanem sa njim jer je fenomenalan... Da ne bi skretala sa teme samo da kazem da mi je sims bio extra dok sam igrala mada moze se reci da je super ovako samo sto ga vise ne bih instalirala ;)

Pozz za sve simsovce :D

Back