The Sims

ljudi treba mi pomoc za instalaciju igre SIMS 3 : World Adventures ...
kupio sam igru (nije original) i na pocetku instalacije mi izlazi da treba da pronadje gde je instaliran SIMS 3, i posle par sekundi kaze da je pretrazivanje neuspesno(iako imam SIMS 3) i izlazi mi iz instalacije...
cuo sam da treba da se patchuje i covek kod koga sam uzeo mi je rekao da igra vec ima patch ali ja nigde ne mogu da ga nadjem....ima li iko slican problem??

kupio sam igru (nije original) i na pocetku instalacije mi izlazi da treba da pronadje gde je instaliran SIMS 3, i posle par sekundi kaze da je pretrazivanje neuspesno(iako imam SIMS 3) i izlazi mi iz instalacije...
cuo sam da treba da se patchuje i covek kod koga sam uzeo mi je rekao da igra vec ima patch ali ja nigde ne mogu da ga nadjem....ima li iko slican problem??

Ja sam probao i ista stvar, a procitao sam na nekom stranom forumu da gomila ljudi ima taj problem, trazi originalnu verziju Sims3...ako resis nesto napisi ovde.

Probaj ovako - aninstaliraj prvi deo. Instaliraj ga opet bez krekovanja. Onda, World Advenures sa svojim krekom. Slobodno skidaj sa neta patch prilikom instalacije.

I javi sta si uradio :)

Sta mislite o toj igri? Po meni je mnogo bolja i realnija od SIMS 2 i pruza vise mogucnosti u igri.Ako moze neko da mi da linkove za neke dodatke:gradovi(imam Rivertown i Sunset valley),modovi(kao world adventures),patchevi,cheats.......

Poslednja izmena:
Sta mislite o toj igri? Po meni je mnogo bolja i realnija od SIMS 2 i pruza vise mogicnosti u igri.Ako moze neko da mi da linkove za neke dodatke:gradovi(imam Rivertown i Sunset valley),modovi(kao world adventures),patchevi,cheats.......

e igrica je super, znam da je cheat ostao za novac isti kao u Sims 2, a za druge cheats proguglaj okolo.:)

Obako skinula sam sa interneta sestrici ovu igru i onda ja sve otvorim i pocnem ono znate ubacim keygan i onda accept terms of use i onda ja kliknem yes i onda kockica mala i pise Please wait ,,nego ja to sacekam i to se ne mice i onda mi dodje ovo ---Software instalation ---
Opis :The software you are istaling has not passed Windows Logo testing to verify its compatibillity with Windows XP ,,

this software will not be installed.contact your sistem administrator . I ima da se klikne samo ok ili x i ja stavim ok i onda dodje ovo Installation cannot continue because this game requires DirectX 9.0c or higher to be installed on your sistem.You can download the latest version of directX here: http://www.microsoft.com/windows/DirectX
nego ja vidim da ovde treba neki program ili sta je ovo obijasnite mi detaljnije moolim vas !!!:heart:

sad cu probati da nadjem

killer jel mozes da mi das molim te link gdje je samo pets stories ovaj nece nesto da mi se otvori pa samo mi molim te copy/paste link,,,

Poslednja izmena od moderatora:
Sta mislite o toj igri? Po meni je mnogo bolja i realnija od SIMS 2 i pruza vise mogucnosti u igri.Ako moze neko da mi da linkove za neke dodatke:gradovi(imam Rivertown i Sunset valley),modovi(kao world adventures),patchevi,cheats.......

Ja imam samo sunset valley odakle ti rivertown?
Jel' u simsu 3 mozes napraviti novi grad kao i u simsu 2?

imam problem sa igricom sims 3:nakon sto sam je instalirao i sad da udjem na ikonicu kliken i onda pise

Please enter the entire Registration Code found in your confirmatio email,your game manual/product packaging,or game card

neznam sta da radim??pls nek mi neko pomogne :worth::worth:

Isključi antivirus i internet konekciju pa probaj da instaliraš igru. Kod nekih verzija se proverava originalnost kad si online (to je bio slučaj kod primerka koji sam ja dobio).

Ako ti i dalje traži da uneseš kod, jednostavno ga potraži na netu, nije teško naći neki (na forumu ne smeju da se kače takve stvari ;)).

Ja sam skinula sa interneta ovu igricu i pokrenem instalaciju pise mi da izaberem jezik onda next i pojavi mi se insert disc in the cd-rom,dvd rom neznam ni sama nesto tako,,kako da ubacim kad nnemam cd,,,,pomoc ,,,,

Back