cange
Poznat
- Poruka
- 7.371
Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja se na primer ne odvajam od simsa 2. Kupim ti ja kilo ekspanzija i onda je igram svakog dana. Sve je original. Nisam se ni ja pokajao.Da, i nisam se pokajao... zato što stvarno volim tu igru... međutim, za ekspanzije već nisam hteo da tolike pare već sam uzimao kopije.
ljudi treba mi pomoc za instalaciju igre SIMS 3 : World Adventures ...
kupio sam igru (nije original) i na pocetku instalacije mi izlazi da treba da pronadje gde je instaliran SIMS 3, i posle par sekundi kaze da je pretrazivanje neuspesno(iako imam SIMS 3) i izlazi mi iz instalacije...
cuo sam da treba da se patchuje i covek kod koga sam uzeo mi je rekao da igra vec ima patch ali ja nigde ne mogu da ga nadjem....ima li iko slican problem??
ljudi treba mi pomoc za instalaciju igre SIMS 3 : World Adventures ...
kupio sam igru (nije original) i na pocetku instalacije mi izlazi da treba da pronadje gde je instaliran SIMS 3, i posle par sekundi kaze da je pretrazivanje neuspesno(iako imam SIMS 3) i izlazi mi iz instalacije...
cuo sam da treba da se patchuje i covek kod koga sam uzeo mi je rekao da igra vec ima patch ali ja nigde ne mogu da ga nadjem....ima li iko slican problem??
Sta mislite o toj igri? Po meni je mnogo bolja i realnija od SIMS 2 i pruza vise mogicnosti u igri.Ako moze neko da mi da linkove za neke dodatke:gradovi(imam Rivertown i Sunset valley),modovi(kao world adventures),patchevi,cheats.......
netreba ti nijedan program nego ti nevalja to sto si skinula sto lepo neodes na njihov sajt i tamo skines free i radice ti...........
Sta mislite o toj igri? Po meni je mnogo bolja i realnija od SIMS 2 i pruza vise mogucnosti u igri.Ako moze neko da mi da linkove za neke dodatke:gradovi(imam Rivertown i Sunset valley),modovi(kao world adventures),patchevi,cheats.......