The Sims

Ovako,ja znam samo one stvari u igrici,sta da se radi,sifre,ali za ovo ni meni nije jasno.Meni cak i downloaduje,pa mi se ne pojavi u igrici,...Izvini.:(
P.S.Dakle ja sam pogresno izjasnila pomoc.Dakle Ukoliko Vas Zanima Nesto U Vezi Sa Igricom,Shiframa,... pitajte.:D:D:D...Jos jednom se izvinjavam.Pozz!

Igrala sam SIMS1... i smorio me posle odredjenog vremena... kratkog..

Onda sam nabavila SIMS2, pa ga igrala... i bilo mi zanimljivo samo kada napravim "javnu kucu", kada ostavim ljude bez kesha, da umiru od gladi... kada pravim groblje... kada im slamam srca... kada imaju mali milion dechurlije, a ne znaju gde im je glava, a gde bulja... pa posvadjam caleta i sina... i sin pobegne od kuce... i tako...
Samo mi je bilo zanimljivo(a da nije neka od "brutalnosti" gore navedenih) kada gradim kucice...

Zenama se pomocu ove igre ostvario san da kontrolishu ljude ( tj. svaki njihov pokret :grin:)
Pa kad ih ostavi dechko, one ga lepo naprave u simsu pa ga izgladnjuju, navuku mu boleshtine i puste ga da crkne :razz:

Paz' ovo nije daleko od istine... Imam jednu drugaricu... koju je ostavio decko...
Ona igra Simse... Napravila je lika, koji lici na njenog bivseg... i stalno ga ostavi u bazenu i obrsise merdevine... i lik se udavi... :D

Toliko o Simsu, a i o zenama... :lol: :D

Igrala sam SIMS1... i smorio me posle odredjenog vremena... kratkog..

Onda sam nabavila SIMS2, pa ga igrala... i bilo mi zanimljivo samo kada napravim "javnu kucu", kada ostavim ljude bez kesha, da umiru od gladi... kada pravim groblje... kada im slamam srca... kada imaju mali milion dechurlije, a ne znaju gde im je glava, a gde bulja... pa posvadjam caleta i sina... i sin pobegne od kuce... i tako...
Samo mi je bilo zanimljivo(a da nije neka od "brutalnosti" gore navedenih) kada gradim kucice...

E a kad pobegne,da li onda nestaje iz igrice..Ili mogu upravljati njime sa nekom drugom porodicom?

Ovako,ja znam samo one stvari u igrici,sta da se radi,sifre,ali za ovo ni meni nije jasno.Meni cak i downloaduje,pa mi se ne pojavi u igrici,...Izvini.:(
P.S.Dakle ja sam pogresno izjasnila pomoc.Dakle Ukoliko Vas Zanima Nesto U Vezi Sa Igricom,Shiframa,... pitajte.:D:D:D...Jos jednom se izvinjavam.Pozz!

Recimo...Za sta sve postoje sifre?

Postoje sifre za novac,povecanje energije,higijene,zabave,...za trudnicu da rodi blizance i jos mali milion stvari.To mozes da proveris kada drzis SHIFT,CTRL i C.Tada ti se pojavi sivi pravougaonik i tu ukucas "help i pritisnes ENTER i prikazace ti sifre,ne sve,ali vecinu.Pozdrav!

Znas kako idu: University, Nightlife, Open for Bussines, Pets, Seasons i Bon Voyage.

Negde oko Božića će izaći još jedna, sedma i poslednja ekspanzija. A posle toga, šta li će biti? Sims 3?

Ovaj Bon Voyage nije losh!

Uopšte nije loš, ali ima nekoliko stvari koje mu manjkaju, kao i nekoliko koje su mogle da budu odrađene bolje. Recimo, mogli su da stave prave javne plaže, sa velikom gužvom itd. A trebalo je da stave i neke igre na plaži, kao što su frizbi ili odbojka na pesku. Da i ne spominjem da je moglo da bude neke interakcije sa Simovima koji plivaju, jer čak i u bazenu su mogli da igraju Marko Polo a sad ne mogu baš ništa da rade jedni s drugima osim da se samo brčkaju ponaosob...

A jel ima veze tj. jel nece biti problema ako prvo instaliram Bon Voyage pa onda Seasons?

Neće biti problema i čak bih ti preporučio da instaliraš prvo novije ekspanzije, jer posle nećeš morati da krekuješ prethodne; dovoljno je da instaliraš najnoviju i krekuješ je, a onda samo staviš jednu po jednu od starijih i na kraju startuješ ovu najnoviju.

Paz' ovo nije daleko od istine... Imam jednu drugaricu... koju je ostavio decko...
Ona igra Simse... Napravila je lika, koji lici na njenog bivseg... i stalno ga ostavi u bazenu i obrsise merdevine... i lik se udavi... :D

Toliko o Simsu, a i o zenama... :lol: :D

hahahahahahaha, kraljuuuuuuuu, umro` sam od smeha :D znachi ima svega :D
ali jeste sve to potpuno tachno, znachi shta sve ljudima netje da padne na pamet, prosto neverovatno :)

Back