bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 40.208
Ako taj drugi nacin podrazumeva njuskanje iza ledja i ispitivanje o necijoj proslosti, utoliko jadnije.Не мораш да питаш. Можеш да сазнаш на други начин.
Neki drugi pristojan nacin je?
Mozda iskren razgovor?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako taj drugi nacin podrazumeva njuskanje iza ledja i ispitivanje o necijoj proslosti, utoliko jadnije.Не мораш да питаш. Можеш да сазнаш на други начин.
Распиташ се пре него што уђеш у то. Друго, ако знаш људе из окружења, они ти кажу о чему се ради.Ako taj drugi nacin podrazumeva njuskanje iza ledja i ispitivanje o necijoj proslosti, utoliko jadnije.
Neki drugi pristojan nacin je?
Mozda iskren razgovor?
To nikad nisam radila, niti bih.Распиташ се пре него што уђеш у то. Друго, ако знаш људе из окружења, они ти кажу о чему се ради.
?Kao i za sve u životu mera je najbitnija stvar. Imati MERU u svemu je valjda znak najveće zrelosti. Popiti čašu dve vina ili neku žestinu nekad uz neki obrok i kad je neka prilika je sasvim ok ali ustajati ujutru i ispirati grlo rakijom i nije normalno. Mislim imamo svi prošlost i to je deo života. To što kažeš za ove koji se "ne troše" pa oni imaju najgoru moguću prošlost. Nikome nisu prišli i niko im nije prišao u životu? Meni je to isto jezivo do bola. Mislim ono koliko treba da si izolovan od sveta i života da niko nije hteo ništa sa tobom ni da ti nisi hteo ništa sa nekim? I onda takvi kažu "ja čekam pravu/pravog?Пази сад
пропадају и ови који се не троше, само у другом правцу. Ту се гомилају неке друге фрустрације, несигурности и праве се преспајања у мозгу која су језива и одбојна на свој начин.
То је радио свако.To nikad nisam radila, niti bih.
Mozda da unajmis privatnog detektiva?
Прилазили, никад прихваћени. Има и та варијанта.Nikome nisu prišli i niko im nije prišao u životu?
I onda kad dodju do zida pa postanu stručnjaci za veze i mrače totalno ili krenu u akciju daj šta daš i to sve rade uz dramu na maksimumu. Ima i toga dosta.Прилазили, никад прихваћени. Има и та варијанта.
А има и оно да су све одбили док нису дошли до зида.
Тако је, брт. Ти схваташ о чему причам и како иде радња.I onda kad dodju do zida pa postanu stručnjaci za veze i mrače totalno ili krenu u akciju daj šta daš i to sve rade uz dramu na maksimumu. Ima i toga dosta.
Sad zini."Видела сам га прошле недеље. Треба да одемо на кафу да се испричамо. Баш ми недостаје."
Evo ja nisam i nikad ne bih. Ako se civilizovano ne mozemo otvoriti jedno prema drugom, onda i nismo jedno za drugo.То је радио свако.
Кад би свако испричао то о себи, одмах би изгубили интересовање за даље.Ako se civilizovano ne mozemo otvoriti jedno prema drugom, onda i nismo jedno za drugo.
Ne znam sta mislis pod “to o sebi”?Кад би свако испричао то о себи, одмах би изгубили интересовање за даље.
Има, има. Крије се до задњег.ema tu tajni o predhodnom zivotu, svako se pre ili kasnije otvori. Posebno tokom seksa se dosta toga sazna
Све што је било.Ne znam sta mislis pod “to o sebi”?
Sve su to ekstremi i ponašanje koje ide u ovu ili onu krajnost. Najveći problem tih osoba je što idu samo u jednom pravcu i ulaze u dubiozu. Kod takvih osoba nikada nije sve ok ili opušteno bez obzira da li su u pitanju one osobe koje imaju novu ljubav svog života na svaka dva meseca ili one osobe koje od ljubavnog života imaju 3 sms poruke iz 2003 godine i to je to. To su sve narcisi u svom svetu samo su neki introvertni a neki ekstrovertni. Imao sam susreta u okolini i sa jednima i sa drugima i iskreno ih smatram da su samo za izbegavanje. Ove ekstrovertne je teže izbeći ali imati introvertnu osobu u familiji ili okolini je tek ekstremno teško i zajebano.Тако је, брт. Ти схваташ о чему причам и како иде радња.
И једно и друго су плинска боца која чучи испод судопере и чека да експлодира.
Neko unkrsno propitivanje + privatni detektivСве што је било.
?Тад нисам имао мобилни. Звао сам на фиксни и ишао улицом. Све на договор.od ljubavnog života imaju 3 sms poruke iz 2003 godine
То су распади.o su sve narcisi u svom svetu samo su neki introvertni a neki ekstrovertni.
Ај ти испричам из личног искуства:Neko unkrsno propitivanje + privatni detektiv?
Ај ти испричам из личног искуства:
Мене виде да идем са једном. После неколико пута, приђе ми друг, одвоји ме са стране и исприча све што треба да исприча и што треба да знам. У 4-5 реченица оно кључно. Он њу зна од раније и шта је све радила и део људи са којима је била. Понављам - део!
Је л ти сад јасније?