крсташ
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Има децу и жену да би рек'о да је успео. Наместили му посао и брак.Uklopljeni, dosadni, isprazni ljudi.
Void.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Има децу и жену да би рек'о да је успео. Наместили му посао и брак.Uklopljeni, dosadni, isprazni ljudi.
JbgaДебео човек, дуга, знојава, ретка црна коса, само нешто тртља, све му смета, говори против националиста и фашиста, шета градом,...
Немој да питаш.to je od druga skolska, ja je znam na cao ćao. Al mogu ga pitati
Дође на неко окупљање, ту му брат, крене да сере, не стаје, лупа, не одустаје. Мисли да је најпаметнији. Нико не зна чиме се бави.
A znači mnogo da ceo život provede u kući i da ne pokusava ništa od svog života. Pola familije se ubijalo da se druži sa njim da ga oslobode tih njegovih blokada, da mu pomognu a on ništa. To su ekstremi čoveče, ekstremi kojima na nekom životnom polju nešto prespojilo. I nije okolina kriva. Taj moj rodjak je gledao kako mu majka umire izradjena i bolesna i nije dupetom mrdnuo ni za sebe ni za nekoga u okolini. Ceo život na grbači samo kad-kad promumla nešto o rijalitiji programu i politici a ne uhvati se za ništa.Не спрдам се. Ја бих имао тему за разговор.
Не постоји човек кога ништа не занима.
Ја знам за људе којим имају посао, устају ујутру у 5:30, иду да раде, зарађују плату, завршили средњу, вишу, факултет... Опет нису никада били са женом нит су имали девојку.
Тако да то што неко има посао, плату, иде да ради реално не значи ништа.
Kao sto rekoh imas tradicionalne, patrijahalne stavove, i ne vidis dalje od toga.Како шта? Личе, зна се да то не може да се стави по страни.
Тако је. Неког ко не зна ништа и не може да сазна. Оде у иностранство где је не знају.
Pazi.to je od druga skolska, ja je znam na cao ćao. Al mogu ga pitati
Значи да га интересује политика и ријалити. То је тачка везивања. О томе прича 90% људи.A znači mnogo da ceo život provede u kući i da ne pokusava ništa od svog života. Pola familije se ubijalo da se druži sa njim da ga oslobode tih njegovih blokada, da mu pomognu a on ništa. To su ekstremi čoveče, ekstremi kojima na nekom životnom polju nešto prespojilo. I nije okolina kriva. Taj moj rodjak je gledao kako mu majka umire izradjena i bolesna i nije dupetom mrdnuo ni za sebe ni za nekoga u okolini. Ceo život na grbači samo kad-kad promumla nešto o rijalitiji programu i politici a ne uhvati se za ništa.
Не баш до краја. Ја сам отворен за разне ствари, али имам границе.Kao sto rekoh imas tradicionalne, patrijahalne stavove, i ne vidis dalje od toga.
Важи, личе.Liče moja, od sad se tako zovemo xD
Није тачно. Ево управо причамо о људи који се нису глупирали и који се нису разваљивали.A ovo ti je i generalno sablon, mnoge, ako ne i vecina zena se izglupira u mladosti, pa se uozbilje
Ako si s nekim u vezi logično je da želiš da znaš sve o njemu i da ne treba kriti neke činjenice koje su drugoj strani bitne. Kad pretenduješ na partnerski nivo prisnosti nema tu nikakve nepristojnosti i sličnih sranja.Čovek koji frenetično kopa po nečijoj istoriji pati od lične nesigurnosti.
Živ čovek nije ni lokomotiva, ni vikendica. Brak/veza nije zaposlenje u firmi. Svako će podeliti ono što on/ona misli da treba.
Da neka mene krene da ispituje kao Golf dvojku na Bubanj Potoku, znao bih da ne treba dugo da se zadržavam u njenoj blizini. Treba se skloniti od takvih osoba, problemi sa njima dolaze u najavi.
Задњи камен мрви.Ili je muz neki totalni naivko, flegma, nema ne, srecan sto je nahvatao doctorku, ne bi bolje fazon.
Три дужа власника. Пробне вожње и позајмљивање се не рачунају.Ili mu je rekla da je bila sa ukupno 3x lika, ostali su ma neki tamo iz grada.
Pričaju ljudi i o milion drugih tema, ljudi i rade i ne izdržavaju ih roditelji, ljudi i imaju hobije, prijatelje i milion stvari čak i da nemaju ženu pored sebe. On je bre teret bio svima i danas je svom starom i nemoćnom ocu samo teret. Nije normalno da sa 50 godina života nije sposoban da brine o sebi a pritom nije mentalno zaostao.Значи да га интересује политика и ријалити. То је тачка везивања. О томе прича 90% људи.
Тако је.@крсташ Inače super je tema. Savremeni narativ voli da odvoji “sadašnju osobu” od “prošlosti”, ali u realnosti čovek je zbir svojih odluka, kako sadašnjih tako i prošlih, i sasvim je legitimno suditi na osnovu izbora koje je neko pravio. To ne znači da neko nema pravo na novi početak ali to ne briše posledice i ne možeš očekivati da ima istu vrednost kao neko ko je mudro birao od početka.
Ако га занимају "Парови" и "Фарма" мораш да знаш шта се тамо дешава да би са њим причао. Додуше, сада само има Задруга/Елита и то је проблем.Pričaju ljudi i o milion drugih tema, ljudi i rade i ne izdržavaju ih roditelji, ljudi i imaju hobije, prijatelje i milion stvari čak i da nemaju ženu pored sebe. On je bre teret bio svima i danas je svom starom i nemoćnom ocu samo teret. Nije normalno da sa 50 godina života nije sposoban da brine o sebi a pritom nije mentalno zaostao.
Druže ja to ne pratim kao i većina iz moje generacije. To gledaju matorci.Ако га занимају "Парови" и "Фарма" мораш да знаш шта се тамо дешава да би са њим причао. Додуше, сада само има Задруга/Елита и то је проблем.
Парови су били најјачи.
То је врх леденог брега.Kao nema veze sto si duvala random petorici kolega konfete ispod stola, sad cemo ozbiljnu monogamiju. Kapiram, ponela te tamburica i vino. ahahahaha
Ја сам то гледао.Druže ja to ne pratim kao i većina iz moje generacije. To gledaju matorci.
Jednim eventualno dvojicom. To eventualno vec baca sumlju.Ја сам био са женом у вези месец и по дана која је пре мене била са једним, евентуално два човека. Како то да се она није глупирала?
Zamisli zagrebes dublje. A divna osoba ovako, na leb da je namazes.То је врх леденог брега.
A sa koliko si ti žena bio i da li smatraš da i tebi treba da se sudi za tvoje loše procene? Da li smatraš da ti se umanjila vrednost ukoliko si imao loše odabire?Ја сам био са женом у вези месец и по дана која је пре мене била са једним, евентуално два човека. Како то да се она није глупирала?
Све је описала. Понаша се као да није имала више људи. Осети се. Плаши се разних ствари, није сигурна итд.Jednim eventualno dvojicom. To eventualno vec baca sumlju.![]()
Да.Zamisli zagrebes dublje. A divna osoba ovako, na leb da je namazes.
Треба.A sa koliko si ti žena bio i da li smatraš da i tebi treba da se sudi za tvoje loše procene? Da li smatraš da ti se umanjila vrednost ukoliko si imao loše odabire?