The past never dies

Пази сад

пропадају и ови који се не троше, само у другом правцу. Ту се гомилају неке друге фрустрације, несигурности и праве се преспајања у мозгу која су језива и одбојна на свој начин.
Kao i za sve u životu mera je najbitnija stvar. Imati MERU u svemu je valjda znak najveće zrelosti. Popiti čašu dve vina ili neku žestinu nekad uz neki obrok i kad je neka prilika je sasvim ok ali ustajati ujutru i ispirati grlo rakijom i nije normalno. Mislim imamo svi prošlost i to je deo života. To što kažeš za ove koji se "ne troše" pa oni imaju najgoru moguću prošlost. Nikome nisu prišli i niko im nije prišao u životu? Meni je to isto jezivo do bola. Mislim ono koliko treba da si izolovan od sveta i života da niko nije hteo ništa sa tobom ni da ti nisi hteo ništa sa nekim? I onda takvi kažu "ja čekam pravu/pravog?

I onda kad dodju do zida pa postanu stručnjaci za veze i mrače totalno ili krenu u akciju daj šta daš i to sve rade uz dramu na maksimumu. Ima i toga dosta.
Тако је, брт. Ти схваташ о чему причам и како иде радња.

И једно и друго су плинска боца која чучи испод судопере и чека да експлодира.

Да не испадне да деконструишем само жене, има и мушкараца који су растурени.

"Тад сам још био са оном, кад се то дешавало". "У то време смо били заједно." "Сећам се тога, тад смо се она и ја смували".

Углавном у браковима или неким везама са драстично ружнијим и беспризорнијим од себе.

Тако је, брт. Ти схваташ о чему причам и како иде радња.

И једно и друго су плинска боца која чучи испод судопере и чека да експлодира.
Sve su to ekstremi i ponašanje koje ide u ovu ili onu krajnost. Najveći problem tih osoba je što idu samo u jednom pravcu i ulaze u dubiozu. Kod takvih osoba nikada nije sve ok ili opušteno bez obzira da li su u pitanju one osobe koje imaju novu ljubav svog života na svaka dva meseca ili one osobe koje od ljubavnog života imaju 3 sms poruke iz 2003 godine i to je to. To su sve narcisi u svom svetu samo su neki introvertni a neki ekstrovertni. Imao sam susreta u okolini i sa jednima i sa drugima i iskreno ih smatram da su samo za izbegavanje. Ove ekstrovertne je teže izbeći ali imati introvertnu osobu u familiji ili okolini je tek ekstremno teško i zajebano.

"Те године смо она и ја ишли на Аду Бојану, а после на Дивчибаре". "Тад сам био у вези и ишли смо у Будимпешту". "Било добро то време кад смо ишли у КСТ".

Избацује из брзине.

Neko unkrsno propitivanje + privatni detektiv :mrgreen: ?
Ај ти испричам из личног искуства:

Мене виде да идем са једном. После неколико пута, приђе ми друг, одвоји ме са стране и исприча све што треба да исприча и што треба да знам. У 4-5 реченица оно кључно. Он њу зна од раније и шта је све радила и део људи са којима је била. Понављам - део!

Је л ти сад јасније?

"Е, тад кад смо били заједно, она и ја, тад сам гледао да упишем ЕТФ". "Сећам се кад смо ишли у Берлин на фестивал и кад смо после отишли у онај парк". "Брате, тад смо ишли код ње у викендицу по пет дана".

Ај ти испричам из личног искуства:

Мене виде да идем са једном. После неколико пута, приђе ми друг, одвоји ме са стране и исприча све што треба да исприча и што треба да знам. У 4-5 реченица оно кључно. Он њу зна од раније и шта је све радила и део људи са којима је била. Понављам - део!

Је л ти сад јасније?

Ti si temu postavio kao svoje licno iskustvo i sve odgovore provlacis kroz taj filter.
Meni to nije bas ok.

Ok je da svako napise sta misli, eto, ja jesam.
I ostali, mislim.
A tebi kao da treba konkretno resenje, samo za tebe, tvoju situaciju?
Meni nije ugodno da se bas vise tu mesam, iskreno.

Back