The past never dies

Ima ona prica kad su pitali lika kakav je osecaj na koksu a on ce: videces kad te pusti.
Јако.

Овде се ради о људима који уводе нешто јер немају избора или не желе да се боре за нешто боље, а време иде.

Онда им још додају на то све да "није битно шта се дешавало раније и да треба да гледају само право у будућност", а после тога спашавај се ко може.

iskreno ako os malkice, imam alergene na krajinske ironije

ostalo mi od 1945 kad su mi pobili u bg kao partizanski "oslobodioci" rodbinu
Каже се "крајишке", ако већ желиш да се бавиш граматиком и правописом.

И видим да ти недостаје велико слово као и знаци интерпункције.

Јако.

Овде се ради о људима који уводе нешто јер немају избора или не желе да се боре за нешто боље, а време иде.

Онда им још додају на то све да "није битно шта се дешавало раније и да треба да гледају само право у будућност", а после тога спашавај се ко може.
Paradoksalna logika da u ljubavi ne treba da bude logike.
A ne ukljucivati racio u emocije je zayeb zayeba. Kao ni to da ne mozes da razvijes duboka osecanja ako ukljicis racio.
U glavnom, da se ne bavim tim baljezgarijama. Evo dobar primer.
Pitaju te kojom aviokompanijom zelis da letis.
Kompanija x ima 100 posto uspesnis letova, na vreme, tu i tamo neko kasnjenje.
Kompanija y ima 80 posto rusenja aviona koji nikad nisu ni stizali do ciljeva. Ali ko zna, mozda ti bude uzbudljivo?
Ja sam od ovih sto biraju x. 😜

"Мој бивши дечко је возио скуп ауто и онда сам му ја разбила врата". "Мој бивши дечко је возио преко 200 на сат свој БМВ кад смо ишли заједно аутопутем за НС". "Мој бивши дечко је све сам стекао и зарадио за БМВ и стан, само је мало сјебан". "Ја сам са својим бившим излазила само по ресторанима".

Итд.

Za policiju i vojsku danas ne treba nikakava provera, dovoljno je da je neko Ćaci i odmah primaju.🤣🤣🤣 Elem svako ko ima odredjeni broj godina ima i neko iskustvo i prošlost. Kako žene, tako i muškarci. Neko juri iskustvo i udara recke, neko sazri kasno kao ličnost, neko se posveti familiji, poslu itd. Uglavnom milion i jedna priča ima. Svako ima pravo da preferira šta god želi ali samo bez licemerija i dvostrukih aršina. Svako ko bi da meri nečiju vrednost prema svojim aršinima nema prava da se ljuti kad neko izmeri njegovu vrednost kroz iste ili druge neke kriterijume.

Paradoksalna logika da u ljubavi ne treba da bude logike.
A ne ukljucivati racio u emocije je zayeb zayeba. Kao ni to da ne mozes da razvijes duboka osecanja ako ukljicis racio.
U glavnom, da se ne bavim tim baljezgarijama. Evo dobar primer.
Pitaju te kojom aviokompanijom zelis da letis.
Kompanija x ima 100 posto uspesnis letova, na vreme, tu i tamo neko kasnjenje.
Kompanija y ima 80 posto rusenja aviona koji nikad nisu ni stizali do ciljeva. Ali ko zna, mozda ti bude uzbudljivo?
Ja sam od ovih sto biraju x. 😜
Тако је, братоу.

"Мој бивши дечко је возио скуп ауто и онда сам му ја разбила врата". "Мој бивши дечко је возио преко 200 на сат свој БМВ кад смо ишли заједно аутопутем за НС". "Мој бивши дечко је све сам стекао и зарадио за БМВ и стан, само је мало сјебан". "Ја сам са својим бившим излазила само по ресторанима".

Итд.
Aj pali kod bivseg da oladim jedno pivo i cigar.

Za policiju i vojsku danas ne treba nikakava provera, dovoljno je da je neko Ćaci i odmah primaju.🤣🤣🤣 Elem svako ko ima odredjeni broj godina ima i neko iskustvo i prošlost. Kako žene, tako i muškarci. Neko juri iskustvo i udara recke, neko sazri kasno kao ličnost, neko se posveti familiji, poslu itd. Uglavnom milion i jedna priča ima. Svako ima pravo da preferira šta god želi ali samo bez licemerija i dvostrukih aršina. Svako ko bi da meri nečiju vrednost prema svojim aršinima nema prava da se ljuti kad neko izmeri njegovu vrednost kroz iste ili druge neke kriterijume.
Пази сад

пропадају и ови који се не троше, само у другом правцу. Ту се гомилају неке друге фрустрације, несигурности и праве се преспајања у мозгу која су језива и одбојна на свој начин.

Итд.
pa zasto uooste takvoj kokoki pridavati pažnju?
Trazis ono sto se poklapa sa tvojom licnoscu

"Ја идем код свог бившег понекад. Тамо седимо заједно, причамо, понекад гледамо нешто, дружимо се. Када ми је нешто тешко, ја га зовем, он ми објасни, утеши ме. Много ми значи".
Aj skini se i pricaj dalje.

pa zasto uooste takvoj kokoki pridavati pažnju?
Trazis ono sto se poklapa sa tvojom licnoscu
*******.

Ја се крећем међу стварним људима. Не гледам туторијале на друштвеним мрежама, нити слушам савете.

"Чули смо се скоро. Треба да се видимо. Он је баш добар, зна све моје мане и тајне и како да ми помогне кад ми је тешко".

Има и примера где жена доведе таквог неког у кућу и представи га као пријатеља, а касније, ако то "ситуација дозволи", призна да је то бивши који је ето ту још увек у не зна се ком својству.

Back