The past never dies

Тад нисам мобилни. Звао сам на фиксни и ишао улицом. Све на договор.

То су распади.
I onda vidiš da je to zbog nemanja mere, osećaja i karaktera. Imam daljeg rođaka koji je 1975 godište i u zivotu nije imao devojku. Tragedija živa od čoveka, bude familijarno okupljanje i ne znaš sta da iz pristojnosti pričaš sa njim. Nije imao devojku, nije nigde radio, samo blejao po kući i ceo prozor u svet mu je tv. Imam sa druge strane rođaku koja se udavala valjda 9 ili 10 puta, ko će da isprati više. Kod nje tek drama, milion priča. Sretnem je posle par godina na ulici i ne smem da pitam šta ima novo jer verovatno se u međuvremenu tri puta udala i razvela i dobila još nekoliko deteta za koje ni sama ne zna gde su niti je briga. I onda me neko pita za neke takve kao "što niste u kontaktu?" Ma kako da ne, ja sam eto psihijatar za ekstremne slučajeve koje ni konzilijum ne moze da reši.

Pa to sto si ti bio sa takvima, ne znaci da su sve takve. Meni to jako plitko i povesno sve zvuci. Sta imas da krijes bilo sta sa osobom koja te postuje i voli takvog kakav jesi?
Nije sve u seksu
Ја нисам био са таквима. Ми седнемо за сто и кренемо да причамо. Једанпут, двапут,... Извуче се.

Имаш и ове који дођу па ти кажу све о некоме.

Imam daljeg rođaka koji je 1975 godište i u zivotu nije imao devojku. Tragedija živa od čoveka, bude familijarno okupljanje i ne znaš sta da iz pristojnosti pričaš sa njim. Nije imao devojku, nije nigde radio, samo blejao po kući i ceo prozor u svet mu je tv.
Има тема, него ви не можете да нађете.

Ја никада не питам некога "је л имаш девојку" и та срања.

Ја нисам био са таквима. Ми седнемо за сто и кренемо да причамо. Једанпут, двапут,... Извуче се.

Имаш и ове који дођу па ти кажу све о некоме.
pa znam i ja svasta, znam za devojku koja je 5toricu zadovoljavala ispod stola, pre 10 godina, danas majka 3je dece u braku, doktorka. I tako, ako znam ja, zna i njen muz

Има тема, него ви не можете да нађете.

Ја никада не питам некога "је л имаш девојку" и та срања.
Koje brate teme? Nigde nije radio, privatan život ništa, samo gleda tv i muva se po kući, ne druzi se, eventualno pomogne njegovima da zalozi kotao i ode do dvorišta nešto. On nema nikakvu aktivnost u svom životu, neki plan, dogadjaje itd. Tema mu je samo što je video na tv-u. Moj pokojni deda pokušao i da ga zaposli i da ga natera da završi neku školu ali jok. Znamo kakav je, kad bude familijarno okupljanje ili neka slava nešto malo popričamo čisto iz pristojnosti a on bleji u prazno i to je to. Čovek koji bukvalno nije živeo. Prazna knjiga. Za devojku ga niko ne pita još od pre bombardovanja, nije niko ni lud ni slep pa da pita.

@Lovac Luka ulovio vuka

И ево, сад да ти неко то понуди да ожениш са таквом спознајом, да ли би пристао?
Ja ne bih, al mene takve ni ne zanimaju.

Al poeta je da svako ima neku proslost, kakva god bila, ovakva ili onakva, eto hipoteticki, ja neku volim, pa nije njen zivot poceo sa mnom.

Eto pomenuta, bila klinka, glupirala, pa se posle se opametila, sazrela, i sta, ne moze gumicom obrisati proslost. Mada veca ti je sansa da ti ta bude verna, nego neka nevina.

Drugi primer bi bio moja drugarica, i ona se glupirala, skoro svaki izlazak navata nekog, a ljubakala se s kim stigne bukvalno. I jednom sedimo pricamo, inace nemamo tajne, i kaze zvao je jedan nas zajednicki drug da se vide, znam od oboje da su se kres oar puta, i ja kao ides? Ne, odbila sam, nisam vise klinka da se glupiram. Posle i ona nasla decka, Holadjanina nekog, zive tamo.
I ja imam neke patrijarhalne stavove, al 100 ljudi 100 cudi. Ne treba suditi

Eto pomenuta, bila klinka, glupirala, pa se posle se opametila, sazrela, i sta, ne moze gumicom obrisati proslost. Mada veca ti je sansa da ti ta bude verna, nego neka nevina.
Како шта? Личе, зна се да то не може да се стави по страни.
Drugi primer bi bio moja drugarica, i ona se glupirala, skoro svaki izlazak navata nekog, a ljubakala se s kim stigne bukvalno. I jednom sedimo pricamo, inace nemamo tajne, i kaze zvao je jedan nas zajednicki drug da se vide, znam od oboje da su se kres oar puta, i ja kao ides? Ne, odbila sam, nisam vise klinka da se glupiram. Posle i ona nasla decka, Holadjanina nekog, zive tamo.
Тако је. Неког ко не зна ништа и не може да сазна. Оде у иностранство где је не знају.

Ne znam, nisam ga video par godina. Sprdaj se ti ali teška je to tragedija od njegovog života. Ugasi se kuća sa njim jedva familija izboksovala da dobije neku socijalnu pomoć evo živi sa ocem. Tragedija.
Не спрдам се. Ја бих имао тему за разговор.

Не постоји човек кога ништа не занима.

Ја знам за људе којим имају посао, устају ујутру у 5:30, иду да раде, зарађују плату, завршили средњу, вишу, факултет... Опет нису никада били са женом нит су имали девојку.

Тако да то што неко има посао, плату, иде да ради реално не значи ништа.

Исто тако имам гомила људи са којима ја немам о чему да причам. Имају факултет, излазе, путују, били су свуда, раде, зарађују, оженили се, имају децу,... не могу да разговарам.

Исто тако имам гомила људи са којима ја немам о чему да причам. Имају факултет, излазе, путују, били су свуда, раде, зарађују, оженили се, имају децу,... не могу да разговарам.
Uklopljeni, dosadni, isprazni ljudi.

Back