DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Zna i prihvata malo sutra. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Zna i prihvata malo sutra.![]()

Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
Pa reko' što da ne pitam, je l tako i sa vama gospodo?
Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....
I tako.....
Баш лепо од њега што те обавестио.Рече ми један чоек...зимус....кад се видесмо после 18 година:''Моја жена ће увек бити за мене бити друга, и она то зна и прихвата. Ти си прва.''
![]()
Баш лепо од њега што те обавестио.
...
То сам ја ионако знала, причао је и другима о томе (све ове године)....![]()

Е није ми јасна та жена ни какви су то односи.
Ех, сад бих могла и тему да отворим.
Кад сам прекинула са њим рекао ми је да ће наћи неку да се ожени у што краћем року. То је и урадио у року од неколико месеци. Она је отпочетка знала за мене, прихватила је улогу ''рамена за плакање''....и колико видим, већ 18 година су заједно....што значи да функционишу тако.![]()
Jer znam za takve situacije... o, da.. gde ga ona ostavi posle veze od 8 ili 10 godina, uda se nedugo posle toga, a on ostane večiti momak... ali nisam sigurna koliko je u pitanju žal za bivšom a u kolikoj meri možda odsustvo bilo kakve želje i volje za novim početkom..

То сам ја ионако знала, причао је и другима о томе (све ове године)....![]()
Кад сам прекинула са њим рекао ми је да ће наћи неку да се ожени у што краћем року. То је и урадио у року од неколико месеци. Она је отпочетка знала за мене, прихватила је улогу ''рамена за плакање''....и колико видим, већ 18 година су заједно....што значи да функционишу тако.![]()

ovo odvratno, i on i ona i njihova postavka...
i meni se prva ljubav pojavila posle 12 godina i pristala sam da se vidim, ali nevoljno....i bila sam upravu....poceo je sa nekim izlivima, kao jos me voli.....ma da....nema on pojma ko sam....to je njegova fiksacija zivota o proslosti.....i necu i ne zelim da snosim odgovornost za te gluposti.....ubedjena sam da kod normalnih ljudi vreme leci sve i ostavlja za sobom samo lepe, neopterecujuce uspomene...
"Sećanje je čudna lupa.....smešne stvari uveličava".
Al' godi ženskoj sujeti,godi,godi ....ta priča.

И то и јесте тачно... Он ме је идеализовао и негује у себи ту идеализовану слику, заборавио је каква сам заиста била, а није имао прилике да ме упозна овакву каква сам постала сада, јер сам се мењала временом....Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....
I tako.....

Ја ту не видим ништа одвратно.
''Кад не могу да будем са оном коју волим - волим ону са којом сам!''
Колико чујем имају сасвим ок брак, а није ме спопадао зимус кад смо се видели, нити покушавао са неком патетиком.... Само ми је рекао то што цитирах.![]()
kako moze biti ok da zivis sa nekim ko misli da voli drugu????.....od moje sestre bivsi momak, sa kojim je bila kratko i imala povrsnu vezu jer je bila vrlo mlada, dao je svojoj deci, decaku i devojcici imena Aleksandar i Aleksandra, po njoj.....bolesno kako moze biti ok da zivis sa nekim ko misli da voli drugu????.....od moje sestre bivsi momak, sa kojim je bila kratko i imala povrsnu vezu jer je bila vrlo mlada, dao je svojoj deci, decaku i devojcici imena Aleksandar i Aleksandra, po njoj.....bolesno
![]()
Вероватно ме и не спомиње више...па ја у његовом животу нисам већ 20 година....

naravno da postoji...i naravno da je tačno...Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
I tako.....