The one :rumenko:

• Začetnik teme Začetnik teme Lexa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....

Pa reko' što da ne pitam, je l tako i sa vama gospodo?

Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....

I tako.....

tacno je...

Рече ми један чоек...зимус....кад се видесмо после 18 година :confused: :''Моја жена ће увек бити за мене бити друга, и она то зна и прихвата. Ти си прва.'' :confused:
Баш лепо од њега што те обавестио.

А тема... Немам појма.
Ваљда важи за оба пола.
То су људи меланхоличари углавном...

:eek:
Е није ми јасна та жена ни какви су то односи.
Ех, сад бих могла и тему да отворим.

Кад сам прекинула са њим рекао ми је да ће наћи неку да се ожени у што краћем року. То је и урадио у року од неколико месеци. Она је отпочетка знала за мене, прихватила је улогу ''рамена за плакање''....и колико видим, већ 18 година су заједно....што значи да функционишу тако. ;)

Кад сам прекинула са њим рекао ми је да ће наћи неку да се ожени у што краћем року. То је и урадио у року од неколико месеци. Она је отпочетка знала за мене, прихватила је улогу ''рамена за плакање''....и колико видим, већ 18 година су заједно....што значи да функционишу тако. ;)

:confused: ovo odvratno, i on i ona i njihova postavka...

i meni se prva ljubav pojavila posle 12 godina i pristala sam da se vidim, ali nevoljno....i bila sam upravu....poceo je sa nekim izlivima, kao jos me voli.....ma da....nema on pojma ko sam....to je njegova fiksacija zivota o proslosti.....i necu i ne zelim da snosim odgovornost za te gluposti.....ubedjena sam da kod normalnih ljudi vreme leci sve i ostavlja za sobom samo lepe, neopterecujuce uspomene...

Jer znam za takve situacije... o, da.. gde ga ona ostavi posle veze od 8 ili 10 godina, uda se nedugo posle toga, a on ostane večiti momak... ali nisam sigurna koliko je u pitanju žal za bivšom a u kolikoj meri možda odsustvo bilo kakve želje i volje za novim početkom..

Jutros sam sreo jednu takvu
mnogo bre zgodna i nekako divlje lepa
bila sa tim nekim B dugo dugo
i ode i udade se i roodi siiina Imanui...
ne nego stvarno, eto, ima porodicu i ne znam nista dalje od toga
ni da li je srecna ni dal' nije, a i nije me briga nesto
(jesam vam kazo vec kako je zategnuta
droolsmiley.gif
) :lol:
a onaj B, vidjam ga, mislim da mu koža služi samo da se ne raspe
i zna se koji je razlog što je otišla i sve se zna ali džabe
jer B, osim kurchinom, ne vlada ničim drugim u svom životu
i izvinite što sam pros ali tako je

Šta reći...o sreći?

:confused: ovo odvratno, i on i ona i njihova postavka...

i meni se prva ljubav pojavila posle 12 godina i pristala sam da se vidim, ali nevoljno....i bila sam upravu....poceo je sa nekim izlivima, kao jos me voli.....ma da....nema on pojma ko sam....to je njegova fiksacija zivota o proslosti.....i necu i ne zelim da snosim odgovornost za te gluposti.....ubedjena sam da kod normalnih ljudi vreme leci sve i ostavlja za sobom samo lepe, neopterecujuce uspomene...

Ја ту не видим ништа одвратно.:confused:

''Кад не могу да будем са оном коју волим - волим ону са којом сам!'' ;)

Колико чујем имају сасвим ок брак, а није ме спопадао зимус кад смо се видели, нити покушавао са неком патетиком.... Само ми је рекао то што цитирах. ;)

"Sećanje je čudna lupa.....smešne stvari uveličava".
Al' godi ženskoj sujeti,godi,godi ....ta priča.

И ја мислим да је то у питању...;)

А годи, није да не годи....:rumenko::lol:

П.С. Рекох му зимус:''Да смо остали заједно сада бисмо већ 15 година били разведени!'' :mrgreen: И то и јесте тачно... Он ме је идеализовао и негује у себи ту идеализовану слику, заборавио је каква сам заиста била, а није имао прилике да ме упозна овакву каква сам постала сада, јер сам се мењала временом....

Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....

Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....

I tako.....

Ja mastam o swojoj zamisljenoj dewojtzi koja je ujedno i moj Bog i pokretac.
Jel se to racuna?
Znas kako je prelepa lepa hrabra joj :zaljubljena:

Ја ту не видим ништа одвратно.:confused:

''Кад не могу да будем са оном коју волим - волим ону са којом сам!'' ;)

Колико чујем имају сасвим ок брак, а није ме спопадао зимус кад смо се видели, нити покушавао са неком патетиком.... Само ми је рекао то што цитирах. ;)

:( kako moze biti ok da zivis sa nekim ko misli da voli drugu????.....od moje sestre bivsi momak, sa kojim je bila kratko i imala povrsnu vezu jer je bila vrlo mlada, dao je svojoj deci, decaku i devojcici imena Aleksandar i Aleksandra, po njoj.....bolesno :roll:

:( kako moze biti ok da zivis sa nekim ko misli da voli drugu????.....od moje sestre bivsi momak, sa kojim je bila kratko i imala povrsnu vezu jer je bila vrlo mlada, dao je svojoj deci, decaku i devojcici imena Aleksandar i Aleksandra, po njoj.....bolesno :roll:

Па наравно да воли своју жену, да није тако не би био са њом толике године, колико видим, у складном браку...... Сигурно он њој све те године не прича како воли мене.:lol: Вероватно ме и не спомиње више...па ја у његовом животу нисам већ 20 година....:confused:
Ја и не мислим да ме воли, само да сам остала за њега нешто посебно, јер ме је после прекида идеализовао...па у себи чува ту идеализовану слику о мени....а лако је волети неког ко је идеалан и ко је далеко.....Вероватно би се грдно разочарао када би имао прилике да ме сада сагледа онакву каква заиста јесам....:mrgreen::lol:

Рекао ми је зимус:''Ето, кад год се нешто закачим са њoм, ја помислим: Ти би то разумела, ти би имала више стрпљења, ти би боље умела са мном...'' :confused: Ваљда је неким људима потребно да имају неку утеху у веровању да идеал заиста негде постоји....То је и суштина ове теме: ;)

Poslednja izmena:

I tako.....
naravno da postoji...i naravno da je tačno...

Back