DiVljA
Elita
- Poruka
- 15.395
Zna i prihvata malo sutra. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna i prihvata malo sutra.![]()
Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
Pa reko' što da ne pitam, je l tako i sa vama gospodo?
Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....
I tako.....
Баш лепо од њега што те обавестио.Рече ми један чоек...зимус....кад се видесмо после 18 година:''Моја жена ће увек бити за мене бити друга, и она то зна и прихвата. Ти си прва.''
![]()
Баш лепо од њега што те обавестио.
...
То сам ја ионако знала, причао је и другима о томе (све ове године)....![]()
Е није ми јасна та жена ни какви су то односи.
Ех, сад бих могла и тему да отворим.
Кад сам прекинула са њим рекао ми је да ће наћи неку да се ожени у што краћем року. То је и урадио у року од неколико месеци. Она је отпочетка знала за мене, прихватила је улогу ''рамена за плакање''....и колико видим, већ 18 година су заједно....што значи да функционишу тако.![]()
Jer znam za takve situacije... o, da.. gde ga ona ostavi posle veze od 8 ili 10 godina, uda se nedugo posle toga, a on ostane večiti momak... ali nisam sigurna koliko je u pitanju žal za bivšom a u kolikoj meri možda odsustvo bilo kakve želje i volje za novim početkom..
То сам ја ионако знала, причао је и другима о томе (све ове године)....![]()
Кад сам прекинула са њим рекао ми је да ће наћи неку да се ожени у што краћем року. То је и урадио у року од неколико месеци. Она је отпочетка знала за мене, прихватила је улогу ''рамена за плакање''....и колико видим, већ 18 година су заједно....што значи да функционишу тако.![]()
ovo odvratno, i on i ona i njihova postavka...
i meni se prva ljubav pojavila posle 12 godina i pristala sam da se vidim, ali nevoljno....i bila sam upravu....poceo je sa nekim izlivima, kao jos me voli.....ma da....nema on pojma ko sam....to je njegova fiksacija zivota o proslosti.....i necu i ne zelim da snosim odgovornost za te gluposti.....ubedjena sam da kod normalnih ljudi vreme leci sve i ostavlja za sobom samo lepe, neopterecujuce uspomene...
"Sećanje je čudna lupa.....smešne stvari uveličava".
Al' godi ženskoj sujeti,godi,godi ....ta priča.
Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....
I tako.....
Ја ту не видим ништа одвратно.
''Кад не могу да будем са оном коју волим - волим ону са којом сам!''
Колико чујем имају сасвим ок брак, а није ме спопадао зимус кад смо се видели, нити покушавао са неком патетиком.... Само ми је рекао то што цитирах.![]()
kako moze biti ok da zivis sa nekim ko misli da voli drugu????.....od moje sestre bivsi momak, sa kojim je bila kratko i imala povrsnu vezu jer je bila vrlo mlada, dao je svojoj deci, decaku i devojcici imena Aleksandar i Aleksandra, po njoj.....bolesno
![]()
naravno da postoji...i naravno da je tačno...Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
I tako.....