QueenOfClubs
Veoma poznat
- Poruka
- 10.064
Ех, морам да те питам... Зашто?naravno da postoji...i naravno da je tačno...
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ех, морам да те питам... Зашто?naravno da postoji...i naravno da je tačno...
pa eto...ima nešto...oduvek je imala to nešto...il sam ja utripovao da ima nešto...verovatno jesam, al što se mene tiče, ima nešto...
...znaš ono ko kad je dete dobilo sve igračke, ali nema baš tu jednu...nije ništa specijalna igračka, ništa bolja od onih igračaka koje već ima, al nema veze...hoće nju i samo nju...al igračka je već kupljena...i jedino je prestalo da je otmemo tom detetu koje je kupilo...a to nije lepo...
Хвала.pa eto...ima nešto...oduvek je imala to nešto...il sam ja utripovao da ima nešto...verovatno jesam, al što se mene tiče, ima nešto...
...znaš ono ko kad je dete dobilo sve igračke, ali nema baš tu jednu...nije ništa specijalna igračka, ništa bolja od onih igračaka koje već ima, al nema veze...hoće nju i samo nju...al igračka je već kupljena...i jedino je prestalo da je otmemo tom detetu koje je kupilo...a to nije lepo...
Хвала.
Немам такву играчку. Мислим, никад нисам имала...
Можда зато што сам имала све што сам желела.
Јесам ли ја срећница или размажена?
Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
Pa reko' što da ne pitam, je l tako i sa vama gospodo?
Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....
I tako.....
Па наравно да воли своју жену, да није тако не би био са њом толике године, колико видим, у складном браку...... Сигурно он њој све те године не прича како воли мене. Вероватно ме и не спомиње више...па ја у његовом животу нисам већ 20 година....
Ја и не мислим да ме воли, само да сам остала за њега нешто посебно, јер ме је после прекида идеализовао...па у себи чува ту идеализовану слику о мени....а лако је волети неког ко је идеалан и ко је далеко.....Вероватно би се грдно разочарао када би имао прилике да ме сада сагледа онакву каква заиста јесам....
Рекао ми је зимус:''Ето, кад год се нешто закачим са њoм, ја помислим: Ти би то разумела, ти би имала више стрпљења, ти би боље умела са мном...'' Ваљда је неким људима потребно да имају неку утеху у веровању да идеал заиста негде постоји....То је и суштина ове теме:
Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....
I tako.....
klasicna emotivna prevara.....bljuc....nerasciscena proslost.....on ne zna da voli, i takva razmisljanja i postavka su pubertetski fazoni....
Казаћу му да се не брине и да ће га то проћи чим му прође пубертет....(има времна, тек му је 54 ).....
U principu, price o jedinom-jedinoj nisu tacne. U zivotu se veoma cesto desava da sretnemo i po desetak osoba s kojima bi smo mogli da udjemo u brak ili emotivnu vezu i zadrzimo se dugo u tom statusu. Sve ostalo su price, zaostavstina morala proslosti.Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....
I tako.....
U principu, price o jedinom-jedinoj nisu tacne. U zivotu se veoma cesto desava da sretnemo i po desetak osoba s kojima bi smo mogli da udjemo u brak ili emotivnu vezu i zadrzimo se dugo u tom statusu. Sve ostalo su price, zaostavstina morala proslosti.
pa eto...ima nešto...oduvek je imala to nešto...il sam ja utripovao da ima nešto...verovatno jesam, al što se mene tiče, ima nešto...
I tako.....
ja se iskreno nadam da je to njesra
i da važi za oba pola =I