The one :rumenko:

pa eto...ima nešto...oduvek je imala to nešto...il sam ja utripovao da ima nešto...verovatno jesam, al što se mene tiče, ima nešto...
...znaš ono ko kad je dete dobilo sve igračke, ali nema baš tu jednu...nije ništa specijalna igračka, ništa bolja od onih igračaka koje već ima, al nema veze...hoće nju i samo nju...al igračka je već kupljena...i jedino je prestalo da je otmemo tom detetu koje je kupilo...a to nije lepo...

pa eto...ima nešto...oduvek je imala to nešto...il sam ja utripovao da ima nešto...verovatno jesam, al što se mene tiče, ima nešto...
...znaš ono ko kad je dete dobilo sve igračke, ali nema baš tu jednu...nije ništa specijalna igračka, ništa bolja od onih igračaka koje već ima, al nema veze...hoće nju i samo nju...al igračka je već kupljena...i jedino je prestalo da je otmemo tom detetu koje je kupilo...a to nije lepo...

Kako si ovo uverljivo docarao...odlicno te razumem:sad2:

Хвала.
Немам такву играчку. Мислим, никад нисам имала...
Можда зато што сам имала све што сам желела.
Јесам ли ја срећница или размажена? :confused:

Хвала.
Немам такву играчку. Мислим, никад нисам имала...
Можда зато што сам имала све што сам желела.
Јесам ли ја срећница или размажена? :confused:

A mozda zato sto si skromna osoba koja cvrsto stoji na zemlji...mozda sto si formirana pa znas sta zelis, mozda zato sto si izuzetna pa si ostvarila uvek sve sto zelis,a mozda si samo imala srece...ti to najbolje znas.

Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....

Pa reko' što da ne pitam, je l tako i sa vama gospodo?

Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....

I tako.....

Jа верујем да није тако, а знам кад сам ја у питању...
Мислим, пре или касније сваког преболимо...

Па наравно да воли своју жену, да није тако не би био са њом толике године, колико видим, у складном браку...... Сигурно он њој све те године не прича како воли мене.:lol: Вероватно ме и не спомиње више...па ја у његовом животу нисам већ 20 година....:confused:
Ја и не мислим да ме воли, само да сам остала за њега нешто посебно, јер ме је после прекида идеализовао...па у себи чува ту идеализовану слику о мени....а лако је волети неког ко је идеалан и ко је далеко.....Вероватно би се грдно разочарао када би имао прилике да ме сада сагледа онакву каква заиста јесам....:mrgreen::lol:

Рекао ми је зимус:''Ето, кад год се нешто закачим са њoм, ја помислим: Ти би то разумела, ти би имала више стрпљења, ти би боље умела са мном...'' :confused: Ваљда је неким људима потребно да имају неку утеху у веровању да идеал заиста негде постоји....То је и суштина ове теме: ;)

klasicna emotivna prevara.....bljuc....nerasciscena proslost.....on ne zna da voli, i takva razmisljanja i postavka su pubertetski fazoni....

Rek'o mi jedan čo'ek..... to jest ne meni, ali igrasmo se gluvih telefona..... kako u životu svakog muškarca, avaj, postoji onaa o kojoj će večno da maštaju..... iako posle i pre nje bejahu tu mnoge još žene i curice.....

Ono kao mogu i žene da se izjasne, mada sam ja za ovaj fenomen čula vezano za ovaj drugi pol.....

I tako.....

izlagao te

Postoji...dozive sa njom neponovljivu emociju i sebe..dozive srecu od koje pomisle da su u talasu iluzija...tesko se snalaze u tom ludilu...
Obicno sa njom ne mogu da ostvare vecnost, jer je zivot ponekad jaci. I tako..ozene se, dobiju decu, a na nju ostaju zauvek slabi...toliko slabi da se boje susreta...svesni posledica...

I tako.....
U principu, price o jedinom-jedinoj nisu tacne. U zivotu se veoma cesto desava da sretnemo i po desetak osoba s kojima bi smo mogli da udjemo u brak ili emotivnu vezu i zadrzimo se dugo u tom statusu. Sve ostalo su price, zaostavstina morala proslosti.

imala sam dosta tih takvih pa se zadrze u glavi dok se ne umore... pa dodje neki sledeci... dok me valjda en strefi neka zesca trauma
al enkad su dobri drugari
jednog sam vodila na more... ili dvojicu?
kao da je stvarno bio sa mnom :lol:
ali nishta nije uticalo ovako, nismo se sreli obnovili...
a volim taj trip odvaja me od razmisljanja da li sam seh kreten smenjuje se to kod mene izvinite ako sam slobodna
nekad sam kao to u osecanjima valjda to ej smeshnije

toliko to bude snazno a realno nishta ili je bivalo... mozda sam bezala iz sredina kad bi nesto moglo da bude
neki su ljudi vishe za velike komade a neki su mozda za manje
al u bibliji ima o jednom muzu/zeni znaci nije to bahs bez veze razmisljanje al praksa je drugo da bas se ne zakucas u prevelike zadatke nerealne itd
da l ima u bibliji il ne ne znam... na neki nachin valjda

U principu, price o jedinom-jedinoj nisu tacne. U zivotu se veoma cesto desava da sretnemo i po desetak osoba s kojima bi smo mogli da udjemo u brak ili emotivnu vezu i zadrzimo se dugo u tom statusu. Sve ostalo su price, zaostavstina morala proslosti.

jedno je bismo mogli a drugo ushli
i danas neki vole manje komada
sta sad sramota je ako tako razmisljas, mozda neko preteruje al ako je ok da se heftasha ne pitas valjda moze i ovo, a o sebi ne znam

da da te igracke, mozda je i tako... u stvari kad dobijesh brini o tome
nema tu nesto da se iskoracuje, mada neki to rade bez blama al oni zive u skladu s time

I tako.....

ma jok
ja samo mastam o polednjem u koga sam se zaljubila bre

Generalno, iz mog iskustva, muskarci i nemaju taj problem. Ja sam neki izuzetak, pa imam. Evo, 6 godina je vec proslo, a ona mi je i dalje u mislima. Bio sam sa dosta devojaka, ali nijedna mi nije pomogla da nju zaboravim. Prvi put kad sam video njene zaljubljene okice kako me gledaju, razmisljao sam da je smuvam kako bih jednu drugu napravio ljubomornom. Ni sanjao nisam da cu se u nju toliko zacopati da je ni posle ovoliko vremena necu zaboraviti. Nisam nesto voleo plavuse do tad, a sada gde god vidim plavu kosu, na nju me podseti makar za tren. Ona je neki ideal za mene, i ostace u mom srcu verovatno i kad se ozenim i skrasim.

Zesca glupost. Moze jedino neko ko je izgubio samopouzdanje, jednom slucajno ubo, neku ok devojku, cak ni ta nije bila to to, ali nije nailazio na bolje, pa o njoj masta i gradi neku nerealnu sliku nje u glavi. A glupost je.

Back