gost 114587
Elita
- Poruka
- 23.661
i sta sa tim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliko ja znam, katarstvo nije pod kriljem hriscanstva...Cak je i papa pokrenuo Krstaski rat protiv njih...Katarstvo propoveda drugacije ucenje od hriscanstva, zbog cega je osporeno.I odakle to da je stanizam nastao iz katarstva prvenstveno?
znas li ti uopste ko su bili katari? ne?
ne znam samo sta bi to mnogobostvo moglo da doprinese covecanstvu? m? kao ranije, pre hriscanstva nije bilo ratova? kao ljudi su tada bili bolji? po cemu bolji?
brkas pojmove momak.![]()
Znam ko su bili katari, pogledaj post iznad.
Paganizam je svojstven jednoj grupi ljudi, i samim tim je odvaja od ostalih grupacija. Takodje predstavlja prepreku stvaranju globalnog drustva, koje je osnov za ustostavljanje Novog svetskog poretka. Dakle, to je SVETSKI, globalni poredak, nije na nivou neke teritorije, vec na nivou cele Zemlje, sto automatski sprecava mogucnosti da se isti i ukloni!
Pocev od 4. veka, hriscanstvo postaje zvanicno priznata religija, i tada, pod okriljem papa i rimsko-nemackih careva pocinje srednjovekovna globalizacije, koja traje do danas. Jednom uspostavljeno globalno drustvo vise se ne moze rascepkati!
pa? znas li ti koliko religija ima danas? religija koje su svojstvene odredjenim grupama ljudi?
Ali pogledaj koliko je hriscana, muslimana i jevreja zajedno! Ogroman deo stanovnistva...
pa? kakve sad to veze ima?
Ima veze, jer ogroman broj ljudi tim putem prihvata za duhovnog poglavara jednu licnost ili instituciju, koja moze da manipulise tim sirokim narodnim masama. Taj proces u 21. veku prati i stvaranje jedne svetske vlade, koja ce biti u rukama jednog coveka, i koji ce tako postati neprikosnoveni i suvereni vladar sveta.
Stari vek ............ nema jedinstvene ni svetovne ni duhovne vlasti
Srednji vek ............... jedinstvena duhovna, razjedinjena svetovna vlast
Danas i u buduce ........... jedinstvene i svetovna i duhovna vlast, sto vodi ka NSP
mesas babe i zabe. u srednjem veku je duhovna vlast bila toliko jaka da su pape bile mnogo mnogo iznad kraljeva, mesali su se u unutranju politiku gde su stigli, sto nije slucaj u novom dobu.
jos nesto, nije mi jasna tolika frka oko nwo? msm, paranoja i to...
nisi samo ti paranoican, ima ovde jos takih
pazi, duhovna vlast u jevropi se shebala posle anatemisanja zar ne? umesto spajanja nastao je razor u hriscanstvu. i dalje ne vidim vezu izmedju bilo kog srednjovekovnog pape i nwo...
Evo jos jednom da pokusam...
Pape su nekada pokusale da uspostave potpuno novo drustvo i postanu neprikosnoveni vladari na zemlji, i za malo to nisu i uspeli. Zatim se njihova vlast vekovima sje.bavala, da bi danas ponovo povratili deo uticaja, i gradili globalno drustvo (procesom spajanja sa vaseljenskom patrijasijom i ostalim pravoslavnim i protestantskim crkvama, do koga polako dolazi), ali sada ne za sebe, vec za one iz senke, tj. masone, iluminate, reptile ili sta vec.
E stvarno me mrzi vise da kucam...![]()
Evo jos jednom da pokusam...
Pape su nekada pokusale da uspostave potpuno novo drustvo i postanu neprikosnoveni vladari na zemlji, i za malo to nisu i uspeli. Zatim se njihova vlast vekovima sje.bavala, da bi danas ponovo povratili deo uticaja, i gradili globalno drustvo (procesom spajanja sa vaseljenskom patrijasijom i ostalim pravoslavnim i protestantskim crkvama, do koga polako dolazi), ali sada ne za sebe, vec za one iz senke, tj. masone, iluminate, reptile ili sta vec.
E stvarno me mrzi vise da kucam...![]()
i mene bi mrzelo da kuckam o glupostima
sta je to malo? vladali su evropom, sa svih strana muslimani su im disali za vrat, usa je bila van te price, juzna amerika i afrika takodje, gde je tu "globalna vlast".
sad kazes da prave globalno drustvo za ove iz senke, pa? sta kad ga naprave?
U srednjem veku je svet bila Evropa sa Bliskim istokom.
Evropa se zatim prenela na citav svet...
Da....Iliminati,vlada USA, zajedno sa vazemaljskom rasom sa kojom su u itezivnijem kontaktu posle slucaja-'ROZVEL'......
zaboravio si da spomenes ivicu i maricu![]()
Draga damo....Ovo je mnogo za vas mozak......![]()
U stvaranju novog svetskog poretka pape vise nemaju neku ulogu.....Njih odavno kotrolise USA.....Zadja uloga je bila pape Vojltile u pridobijanju Poljske i rusenju Varsavskog pakta, kroz sirenje katolicizma, u toj zemlji i sirenju anti-Ruskog raspolozenja u toj zemlji...U koliko ne iz vrsavajau naredje USA oni ih uvek kazne pedofilskim skadalima....Kada smo videli iluminate na delu??? Pa ilustrativni primer je dolazak iluminata Gorbacova, koji je pod plastom 'PERESTROJKE' bez ispaljenog metka srusio SSSR....ps. valja ce gospodja milica razumeti ovo pisao sam za nju raznjivim jezikom.....![]()
U stvaranju novog svetskog poretka pape vise nemaju neku ulogu.....Njih odavno kotrolise USA.....Zadja uloga je bila pape Vojltile u pridobijanju Poljske i rusenju Varsavskog pakta, kroz sirenje katolicizma, u toj zemlji i sirenju anti-Ruskog raspolozenja u toj zemlji...U koliko ne iz vrsavajau naredje USA oni ih uvek kazne pedofilskim skadalima....Kada smo videli iluminate na delu??? Pa ilustrativni primer je dolazak iluminata Gorbacova, koji je pod plastom 'PERESTROJKE' bez ispaljenog metka srusio SSSR....ps. valja ce gospodja milica razumeti ovo pisao sam za nju raznjivim jezikom.....![]()
Zar je Gorbacov bio iluminat? Imas li neki dokaz?