The New World Order

:dontunderstand:
Čemu smijuljice?
Ako je neko nešto smislio,i ubijedio sam sebe,malo ko će ga uvjeriti u suprotno.
Forum je razmjena MIŠLJENJA i STAVOVA,jes' da su,što reče Klint Istvud, kao
pe-du(svako ga ima,i misli da TUĐE kandiše),ali...
:eek:
Nazad na temu.
NWO je počeo,prema mom skromnom mišljenju,kada je izmišljen novac.
I završiće pokušaji da se uvede isti kad nestane novca.
A dotični će nestati kad ne bude potrebe za njim.
A to će biti onda kad...
More,odoh ja na pivo.
Ajde ćao...
:hahaha:

:dontunderstand:
Čemu smijuljice?
Ako je neko nešto smislio,i ubijedio sam sebe,malo ko će ga uvjeriti u suprotno.
Forum je razmjena MIŠLJENJA i STAVOVA,jes' da su,što reče Klint Istvud, kao
pe-du(svako ga ima,i misli da TUĐE kandiše),ali...
Nazad na temu.
NWO je počeo,prema mom skromnom mišljenju,kada je izmišljen novac.
I završiće pokušaji da se uvede isti kad nestane novca.
A dotični će nestati kad ne bude potrebe za njim.
A to će biti onda kad...
More,odoh ja na pivo.
Ajde ćao...
:hahaha:

I pre novca se trgovalo, novac je ustvari metal koji poseduje vrednost (bar je nekada bio). Pravi novac nastaje tek u 19. veku, sa nastankom pravih drzava. Do tada je o okviru jedne drzave vazilo vise valuta. U Mracno doba Grcke novac su bila grla stoke i robovi, tako da se vrsila razmena proizvoda... ne kapiram zasto NWO povezujes sa novcem... ili si mozda mislio da ce NWO nestati tek onda kada se ljudi izjednace po bogatstvu i kada vise ne bude ikakve razmene i materijalnih bogatstava?

Sta imate da kazete o ovoj pojavi?

(premotajte na 0:35)
na klipu je ismejana RTS propaganda koja je kao sto je i lepo prikazano na ovom filmu izmanipulisala ljude, mahom sa sela i neobrazovane (za mene su svi ljudi jednaki ali kazem za devedesete ko je najvise nasedao na RTS propagandu, bar je tako prikazano u tom filmu) i kako je prikazano u filmu na kraju su poginuli u nekom tunelu, izdani od JNA i svoje drzave koja im nije dosla u pomoc.

Back