- Poruka
- 555
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E ozbiljno, nevezano za temu, mnogo puta sam naleteo na informaciju da je neka licnost mason/iluminat/reptil. Kako se to provaljuje?![]()
pa sasvim ozbiljno ti kazem :
-trece oko
-koekakvi sajtovi
-forum krstarice
to su ti danasnji izvori verodostojnih informacija![]()
I "Galaksija" je u jednom periodu počela da liči na "Treće oko" pa sam prestao da je kupujem. Kao klinac sam čitao "Arku". Ne znam da li još izlazi.
Nista novo, vecinu sam i sam znao...
Pretpostavio sam ali sam postavio i zbog drugih....Veruj ne mozes naci ni knjigu koja o tome ozbiljno pise....Zato se te stvari i zovu-MISTERIJE......![]()
E ozbiljno, nevezano za temu, mnogo puta sam naleteo na informaciju da je neka licnost mason/iluminat/reptil. Kako se to provaljuje?![]()
Pa, padne ti tjef da je neko iluminat, i ti to pocnes da siris na sva vrata...I onda on postane reptil/iluminat/mason.Ne postoje cvrsti dokazi za to, ali nema veze, bitno je da si ti cvrsto ubedjen u to.
Čemu smijuljice?
Ako je neko nešto smislio,i ubijedio sam sebe,malo ko će ga uvjeriti u suprotno.
Forum je razmjena MIŠLJENJA i STAVOVA,jes' da su,što reče Klint Istvud, kao
pe-du(svako ga ima,i misli da TUĐE kandiše),ali...
Nazad na temu.
NWO je počeo,prema mom skromnom mišljenju,kada je izmišljen novac.
I završiće pokušaji da se uvede isti kad nestane novca.
A dotični će nestati kad ne bude potrebe za njim.
A to će biti onda kad...
More,odoh ja na pivo.
Ajde ćao...
![]()
Strah je ljude da spominju neke stvari...
veliki zidar nas gleda![]()
mislis arhitekta ...hahah
mi bi bas voleli da nas neko gleda...ali izgleda da nikome nismo zanimljivi ...
ne, mislim na zidara
ko razume shvatice
Ljudi, mi smo kontrolisani mnogo vise nego sto mozemo i da zamislimo.
na klipu je ismejana RTS propaganda koja je kao sto je i lepo prikazano na ovom filmu izmanipulisala ljude, mahom sa sela i neobrazovane (za mene su svi ljudi jednaki ali kazem za devedesete ko je najvise nasedao na RTS propagandu, bar je tako prikazano u tom filmu) i kako je prikazano u filmu na kraju su poginuli u nekom tunelu, izdani od JNA i svoje drzave koja im nije dosla u pomoc.Sta imate da kazete o ovoj pojavi?
(premotajte na 0:35)