The New World Order

:eek:
Šta učiniti?
Pa,i najmanji put počinje prvim korakom.
Ljudi se okupljaju po Hinternetu, ne kontajući da je dotični kao peep show.
Svako te može pratiti ako imaš za njega opRasne stavove.
IP adresa, i mnoge druge fore.
Najveća prevara NWO su društvene mreže.
Postoji razlog zašto nisam tamo.
Navešću jedan naizgled beznačajan primjer.
Jedan engleski fudbaler je ostavio komentar na svom profilu.
Pisao je o nekom hvatanju emigranata na tekmi Engleska - Gana.
Provjerili su profil,tu čuvenu IP adresu i kaznili ga.Novčano.
Jer on kao javna ličnost smije pričati samo o fudbalu!?
Savo Milošević, na ovim prostorima...
Hitler and Stalin,anyone? Fahrenheit 455? Animal farm?
Nothing? Think...
I am allowed to write this because this is public computer.
:mrgreen:

Evo mene s posla......

Kad sam bio mali baba mi je recitovala antiglobalističke pesme.
Nisam znao zašto me tera da upamtim baš ovu ali , eto i posle toliko godina je se sećam naizust.

Pesma

Kad je Bože Zemlju stvaro
Nije hteo da prazna bude.
Želeo je da se po njoj razgranaju razne rude

Kad eto ti tužnim glasom
Jedan Anđeo njemu dođe
Molio ga , preklinjo ga da ne daje Zemlji gvožđe

Ne daj Bože Zemlji gvožđe
Može zemlja pakao biti
Tirani se osiliti a narodi roblje biti

Ne brini se Bog mu reče
Čoveku ću dati s-vesti
Kad god ushte, kad god pregne, on će moći lance stresti.

Nemojte molim vas o tim grupama da pričamo, ni obavješteni i sa jakim znanjem slabo šta znaju o njima i njihovim metodama, tako da će se ovo pretvoriti u besmislenu diskusiju i garantovano svađu.
Uglavnom oni su moćniji i luđi nego što većina ovdje može da prihvati.

The New World Order tj. Novi svetski poredak je cilj masona, roterijanaca,templara i iluminata. Pre dosta godina, u Denveru je izgradjen novi aerodrom, i pored toga da je on vec imao funkcionalan aerodrom. Novi aerodrom nije imao nikakvu novu tehnologiju. Samo je bio veci. Pogledom iz vazduha vidimo ga ovako:

Ako pogledate blize, videcete jednu Majansku devojcu kako drzi neku tablu. To je kod Maja bio znak doomsday-a ili ti 21.12.2012. Iza se jasno vidi unistenje sveta. poznati masoni kupuju imovinu blizu ovog aerodroma. Ispod njega ima dosta tunela. Kada neko pita sta to znaci oni kazu za ostavu. Nijednom aerodromu na svetu nije potrebno toliko mesta za ostavu. TO BE CONTINUED...

To je sve jedno te isto.
Od Templara su nastali masoni, a onda su bankari preko iluminatske organizacije preuzeli crvenu masoneriju.
Dakle, templari - masonerija - iluminatska masonerija.
Rotarijanci su prirepak.

Nisi lepo shvatila ono sto sam napisao... Nisam rekao da podrzavam Hitlerove ideje, nego svaka ideja koja bi kao menjala svet predstavlja taj nju vrld order ma koliko ta ideja bila dobra ili losa... a mnogi ljudi nju vrld order predstavljaju samo kao nesto lose.... Ne pordrzavam Hitlerovu ideju, ali podrzavam smanjenje broja stanovnika planete... i ako je to taj nju vrld order... onda nije ni malo los...

da upadnem, izvinjavam se, elem, neki ljudi tvrde da je sve izmishljeno ili preuvelichano u vezi prenaseljenosti planete, tvrde da na planeti ima mesta da na njoj zhivi preko 10 milijardi ljudi, npr australija, kanada,... su potpuno nenaseljeni sem priobalnih gradova. problem je kontrola te mase ljudi od strane gospodara tj onih koji sebe smatraju gospodarima planete, oni gube kontrolu povecanjem populacije, veliki broj slobodnomislecih mozgova uz odgovarajucu komunikaciju mozhe otkriti i najvece tajne i upozoriti masu, a to naravno ne odgovara onima chiji su podrumi prepuni tajni iz ne bash uvek bajne istorije, ili onima koji imaju neke uvrnute ideje o buducnosti, mada su ponekad te dve grupe udruzhene, itd

Да само додам да Земља може да храни најмање 30 милијарди.
Нелогично?
Па ако Војводина може да храни око 300 милиона према потенцијалу...
Шта је ту чудно?
Али, неее...
Морају само аргентински Хуани и Љовисне да продају говедину.
Кафе нигдје нема као у Хорхеа и Марисол у Бразилу.
А тек што је холандски лук код Берта и Мариеке доообар...
:hahaha:

da upadnem, izvinjavam se, elem, neki ljudi tvrde da je sve izmishljeno ili preuvelichano u vezi prenaseljenosti planete, tvrde da na planeti ima mesta da na njoj zhivi preko 10 milijardi ljudi, npr australija, kanada,... su potpuno nenaseljeni sem priobalnih gradova. problem je kontrola te mase ljudi od strane gospodara tj onih koji sebe smatraju gospodarima planete, oni gube kontrolu povecanjem populacije, veliki broj slobodnomislecih mozgova uz odgovarajucu komunikaciju mozhe otkriti i najvece tajne i upozoriti masu, a to naravno ne odgovara onima chiji su podrumi prepuni tajni iz ne bash uvek bajne istorije, ili onima koji imaju neke uvrnute ideje o buducnosti, mada su ponekad te dve grupe udruzhene, itd

Ne radi se samo o tome da li ima mesta za sve te ljude. Verujem da ima, ali tu su i potrebe tih ljudi koje moze da zadovolji samo jaka i sve jaca industrija, a sve to sigurno ne prija planeti...
Pored svega toga, tu su i problemi koje smo vec pominjali a ticu se dece u domovima, roditelja koji nisu sposobni da izdrzavaju decu, glad i jos gomila drugih stvari.
Neka kontrola treba da postoji.

Ne mislim da oni koji sebe smatraju gospodarima sveta gube kontrolu povecanjem populacije. Mislim da je bas obrnuto... Tesko je jednom milionu svesnih ljudi da se odupre uticaju vise milijardi onih koji kao hipnotizovani prate instrukcije, dok bi skroz drugacija prica bila kada bi odnos snaga bio srazmerniji. Da smanjenje populacije stvarno odgovara tim "mocnicima", oni omrazeniji od njih ne bi javno iznosili tako nesto kao plan za buducnost i gurali prst u oci ljudima... Nesto mi je tu ipak cudno...

Sve te nove generacije su poslusnije od prethodnih... Nekako mi je odnos Amerika-Rusija tu bas fin primer... Do pre par decenija netrpeljivost izmedju te dve drzave je postojala zbog razlicith uverenja, tj. zbog neslaganja u tome u kom pravcu svet/covek treba da se razvija, a danas se ta netrpeljivost ogleda samo u tome koja od te dve sile ce po principima kojih se danas pridrzavaju i jedna i druga da vode ostatak covecanstva... Dakle, u svetu je to jednoumlje sve zastupljenije i ne izgleda uopste kao da ce se to najednom prekinuti, niti vidim kako ce neko ubediti 15 milijardi ljudi za par stotina godina da vec vekovima zive pogresno i samo unistavaju covecanstvo.

Bilo bi fino kada bi oni koji su svesni mogli da dopru do drugih ljudi i prenesu im svoja saznanja, ali se populacija i previse brzo siri da bi to bilo moguce... Sa druge strane imamo one koji kontrolisu medije i sve ostalo, a imaju odredjenu viziju covecanstva koju to covecanstvo bombardovano odredjenim informacijama jednostavno prihvata kao nesto normalno i pozeljno... Sve to dovodi do smanjenja broja tih svesnih ljudi...

Sad mi nije jasno kazu Evropska unija se raspada a NWO ima u planu da stvori ovde super drzavu a sa raspadom Evropske unije ne znam kako to moze da se ostvari?

ko i uvek: PROBLEM - REAKCIJA - RESENJE
Problem je 'dug'. Reakcija jos nije nastupila jer se ljudi nece tako lako odreci samostalnim upravljanjem svojim novcem. Dakle mora prvo da ih boli...i to jako. Onda ce kazu 'radite sta ocete samo prekinite vise ovu bol. Ne mogu da zivim ovako vise.' Resenje: Tu dolaze na scenu opet Illuminati i kazu: 'dobro, evo mi cemo da upravljamo vasim parama posto vi ocigledno niste kadri za to'. Uvodi se nova valuta (najverovatnije) nakon totalnog siromasenja ljudi to ce se ciniti kao spas slican onome ko sto je Avram uradio 94. u Srbiji. Dakle, problem koji je namerno izazvan (najbolje da se nije znalo da oni grcki seljaci zive ko Rokfeleri i da to nece doci na naplatu) a reselje apsolutna kontrola inputa i outputa novca.
Eto...

ko i uvek: PROBLEM - REAKCIJA - RESENJE
Problem je 'dug'. Reakcija jos nije nastupila jer se ljudi nece tako lako odreci samostalnim upravljanjem svojim novcem. Dakle mora prvo da ih boli...i to jako. Onda ce kazu 'radite sta ocete samo prekinite vise ovu bol. Ne mogu da zivim ovako vise.' Resenje: Tu dolaze na scenu opet Illuminati i kazu: 'dobro, evo mi cemo da upravljamo vasim parama posto vi ocigledno niste kadri za to'. Uvodi se nova valuta (najverovatnije) nakon totalnog siromasenja ljudi to ce se ciniti kao spas slican onome ko sto je Avram uradio 94. u Srbiji. Dakle, problem koji je namerno izazvan (najbolje da se nije znalo da oni grcki seljaci zive ko Rokfeleri i da to nece doci na naplatu) a reselje apsolutna kontrola inputa i outputa novca.
Eto...

Nesto slicno.
Ti zivis normalno, svojim zivotom.
Onda ti Neko stane na nogu.
Tebe to boli, tebi je lose.
Onda taj Neko kaze da ce da ti pomogne.
Skloni nogu sa tvoje noge.
Naravno, tebi je onda mnogo bolje.
Onda se zahvalis Njemu, jer je ucinio da tvoje nevolje prodju.
Onda ti on naplati tu uslugu i ti, naravno, platis.
A da li se zapitas - zasto je uopste stao nogom na tvoju nogu?

(u prevodu - da li se to zapitaju narodi, koje preko svojih agenata gurnu u rat jedne protiv drugih, daju im kredite za sto bolje i rusiteljskije oruzje, a onda im, posle rata, uvale preskupe kredite da obnove svoje ratom opustosene zemlje?)

Zdravo, ova tema me jako zanima, pocela sam se baviti teorijama zavera prije 3 godine i moram vam reci da su promenili moj pogled na svet.

Ja sam od njih mnogo naucila

WW3, New World Order i depopulacija, Biblijska&druga proročanstva - kriza i politika

Zavera je zelja nekih ljudi da preurede svet po svojim potrebama, ali tako da vecini ljudi te promene predstave kao nesto dobro za njih (znas vec- price o ljudskim pravima, demokratiji, slobodi koju donose tudjinske vojske,....)
Problem nastaje kada ta grupa ljudi isplanira tri svetska rata, da bi njihov NWO mogao da se ustolici.
Ili, kada isplanira da pomlati polovinu covecanstva, jer je jednostavno - nepotrebna i dzabe zagadjuje Zemlju.

Zavera je zelja nekih ljudi da preurede svet po svojim potrebama, ali tako da vecini ljudi te promene predstave kao nesto dobro za njih (znas vec- price o ljudskim pravima, demokratiji, slobodi koju donose tudjinske vojske,....).

Onda tu sacicu ljudi za koje mislite da vladaju svetom pogresno zovete NWO ( novi poredak ) jer je prica stara koliko i nadzakbaba.

Sta se u stvari desava ?

Desava to da su ljudi projektovali u svojim ludim glavama izmisljene vladare koji vladaju svetom idiiii,ni manje ni vise nego celim svetom,a sve to jer se takve stvari desavaju u njihovom komsiluku,porodici,poslu.I onda je nacinjen psiholoski transfer i prebacivanje na vladare iz senke.Ni manje ni vise nego iz senke.

A da se radilo na sopstvenoj senci ovih gospodara ne bi bilo,tj.bilo bi ih ali samo u filmovima.

Onda tu sacicu ljudi za koje mislite da vladaju svetom pogresno zovete NWO ( novi poredak ) jer je prica stara koliko i nadzakbaba.

Sta se u stvari desava ?

Desava to da su ljudi projektovali u svojim ludim glavama izmisljene vladare koji vladaju svetom idiiii,ni manje ni vise nego celim svetom,a sve to jer se takve stvari desavaju u njihovom komsiluku,porodici,poslu.I onda je nacinjen psiholoski transfer i prebacivanje na vladare iz senke.Ni manje ni vise nego iz senke.

A da se radilo na sopstvenoj senci ovih gospodara ne bi bilo,tj.bilo bi ih ali samo u filmovima.

Vec nekoliko hiljada godina istorija sveta se zasniva na borbi dve grupacije za prevlast u svetu.
Nekada su na vlasti jedni, nekada drugi.
Izmedju su periodi sukoba i borbi za vlast.
Vremenom se nazivi ta dva bloka menjaju, ali sve naredne grupacije koriste resurse svojih prethodnika (kako materijalne, tako i simbolicko-ideoloske).
A da li postoji neko ko vlada svetom?
Dovoljno ti je da pogledas nekadasnje Velikobritansko carstvo i koje je sve zemlje obuhvatalo.
Ko je upravljao tom silom?
Narod?
Ili grupa ljudi iz vrha vlasti?
Sta su oni? Mocnici, ili......?
ILI...
pismo alberta Pajka upuceno Djuzepeu Maciniju 1871. godine, u kojem iznosi plan o tri svetska rata.
Slucajnost?
ILI
pesnica koja se pojavljuje u svim REVOLUCIONARNIM previranjima u najnovije doba.
Slucajnost?
Ili neko vuce konce iz pozadine?
(recimo ONI koji su davali novac nasim Pesnicarima?)

Pesnica je samo odraz nesredjenog unutrasnjeg stanja i prebacivanje tezista sukoba ka napolje,spolja.Ko je sredjen u glavi i napolju ce stvari funcionisati kako trebaju,takoreci harmonicno.

Niko covekom ne moze vladati ukoliko mu isti ne dozvoli.

Back