The New World Order

Wojnik na slici je rat koji je ubio mir. U wreme mira zasto bi se slikao prekid mira? Gas maska predstavlja oruzje Treceg svetskog rata. Swo oruzje ce da bude upotrebljeno u T.s. ratu,a u Cetvrtom,ako dodje do toga,mozemo jedino ratovati uz stap i kanap. To je rekao Albert Ajnštajn .

Ponekad razmisljam o stvarima koje owde procitam,i zapitam se "sta ako je swe owo stvarno istina?" Sta ako su to znaci koje niko ne moze ili ne zeli ili nece da protumaci? Sta ce stvarno biti u skorijoj buducnosti? Sta ako nas "uhvate nespremne?"

a sta je to rekao albert ajnstajn?

Setih se recenice mog cenjenog profesora srpskog:

"Znate deco problem je sto vas danas svi uce da budete uspesni, a niko vas ne uci tome da budete srecni. Biti uspesan ne znaci i biti srecan."

I mislim da je jako u pravu.

Је ли неко ПАЖЉИВО прочитао шта написа онај са Давидовим аватаром...
Као,не брани Хитлера,али ПОДРЖАВА то смањивање броја становника?!!!
Као,има изјелица више него што је потребно!???
Ало,бре,АЛОООО,бар четири петине свијета су ГЛАДНИ људи...
Или једва сити,али жедни,или једва напојени,али голи или боси...
Ко је тај ко ће одређивати ко је за овај свијет,а ко није???
А??? КО ЈЕ ТАЈ? Билдерберг група?
Могуће... Али су се мало зајебали...
Но, о томе други пут на другом мјесту.
Укуцајте на Гугл име Даниел Естулин(овако је и на латиници)...
Нећу ја да вам отварам очи...
И моје су још пуне крмеља...
:cool:

Nj... vec sam rekao... Kontrola radjanja...
U komsiluku zena sa daunovim sindromom ima dva deteta i deca zive sa njom, a ona nije sposobna ni o sebi da brine, a tek nije sposobna o deci da brine...
Centri za nezbrinutu decu su puna jer se nekim ljudima dozvoljava da po ko zna koliko dece ostave tu...
Znaci smanjivanje broja ljudi na planeti nece da se desi za jednu noc, nego je to dugacak proces. Niko ne treba da bude ubijen, nego ne treba da se radjaju deca koja su i pre rodjenja osudjena na propast....

The New World Order tj. Novi svetski poredak je cilj masona, roterijanaca,templara i iluminata. Pre dosta godina, u Denveru je izgradjen novi aerodrom, i pored toga da je on vec imao funkcionalan aerodrom. Novi aerodrom nije imao nikakvu novu tehnologiju. Samo je bio veci. Pogledom iz vazduha vidimo ga ovako:

bnrghohi.gif

A ovako Nazi "Svastika":
nazi.h2.gif

Slicni su, a?

Evo jedne table:

Denver.jpg

Evo freski koje lepo ukazuju The New World Order:

denver6.jpg

Ovde se jasno vidi onaj veliki covek kako macem ubija goluba, znaka mira. To znaci rat. Ali zasto nosi gas masku??? I zasto na njegovoj levoj strani zene placu za umrlom decom??? Svi smrtonosni virusi su napravljeni za New World Order. ali jos interesantnije je da ispred slike pise AU AG. To je skracenica za dve stvrai: srebro i zlato. ali i za jos jednu stvar. Australijski Antigen. (Australian Antigen) I svinjski i pticiji grip su masonskih ruku delo. Ali zasto? Da bi se smanjio broj ljudi na planeti. Oni misle da ima previse ljudi i da previse trosimo i ubijamo. Sa osam milijardi zele da smanje na dve milijarde.Ali kada???

Pa jos jedna slika nam objasnjava.

DIA-4.jpg

Ako pogledate blize, videcete jednu Majansku devojcu kako drzi neku tablu. To je kod Maja bio znak doomsday-a ili ti 21.12.2012. Iza se jasno vidi unistenje sveta. poznati masoni kupuju imovinu blizu ovog aerodroma. Ispod njega ima dosta tunela. Kada neko pita sta to znaci oni kazu za ostavu. Nijednom aerodromu na svetu nije potrebno toliko mesta za ostavu. TO BE CONTINUED...

kad se zamislis nad bilo kojom slikom te vrste, prvo ti moze pasti na pamet da one predstavljaju trip umetnika, a ne neko prorocstvo po narudzbi.

npr. kad bi neko nacrtao sliku nekog uzasa, i stavio zastave srba, hrvata, albanaca, ili neke kavkaske drzave, ili nekih drugih zaracenih nacija, pa tu sliku postavio na aerodrom u batajnici, ne znaci da je to narucio dzordz bus da bi svima objavio kako on ispunjava prorocanstvo da ce izbiti rat azerbejdzana i jermenije.
Zar ne? Razmisljam glasno...

Brini sad,reaguj posle. Tako ja razmisljam. Ne zelim da reagujem i razmisljam kad dodje trenutak,wec samo da reagujem sledeci zacrtan plan.

Znas, ja sam shvatio da sam jos uvek previse neuticajan da bih reagovao na bilo sta malo jace a kamoli NWO, tako da se uopste ne opterecujem, zivim u sadasnjosti. Mnogo planova pravis a pitanje je koliko je sve uopste tacno. Koliko god da je nas mozak mocna stvar i on moze da se preoptereti.

U zadnje vreme se samo trudim da me u skoli ne uhvate nepsremnog, mada ni to ne uspevam stoprocentno i kada sa curom nekom izadjem da ne izadjem bez orbita i to mu dodje to sto se spremnosti tice... z;) Uzivaj u ovom nasem zivotu ma kakav on bio, zivot zaista jeste onakav kakvim ga ti smatras.

Btw, koliko imas godina?

Poslednja izmena:
Znas, ja sam shvatio da sam jos uvek previse neuticajan da bih reagovao na bilo sta malo jace a kamoli NWO, tako da se uopste ne opterecujem, zivim u sadasnjosti. Mnogo planova pravis a pitanje je koliko je sve uopste tacno. Koliko god da je nas mozak mocna stvar i on moze da se preoptereti.

U zadnje vreme se samo trudim da me u skoli ne uhvate nepsremnog, mada ni to ne uspevam stoprocentno i kada sa curom nekom izadjem da ne izadjem bez orbita i to mu dodje to sto se spremnosti tice... z;) Uzivaj u ovom nasem zivotu ma kakav on bio, zivot zaista jeste onakav kakvim ga ti smatras.

Btw, koliko imas godina?
Ovo je zamena teza. Zabranjena Arheologija pise u skladu sa ovim pdf. Zaboravljas da je ovo pdf Natprirodne pojave i misterije, gde pisemo o misterijama, zaverama, vanzemaljcima, vukodlacima, itd...

Promasio si pdf, za to sto pitas postoji pdf Život http://forum.krstarica.com/forumdisplay.php?f=208

Btw, koliko imas godina?

Nema tu nikakve uticajnosti. Npr.,ako treba da se sredi neka stvar,kako ces razmisljati i sta ces raditi? Hoces razmisljati i raditi u isto wreme kad budes obavljao tu stvar,ili ces vece pre obavljanja te stvari razmisljati a sutra samo slediti plan i raditi? Meni je owo drugo lakse.

Nisi lepo shvatila ono sto sam napisao... Nisam rekao da podrzavam Hitlerove ideje, nego svaka ideja koja bi kao menjala svet predstavlja taj nju vrld order ma koliko ta ideja bila dobra ili losa... a mnogi ljudi nju vrld order predstavljaju samo kao nesto lose.... Ne pordrzavam Hitlerovu ideju, ali podrzavam smanjenje broja stanovnika planete... i ako je to taj nju vrld order... onda nije ni malo los...

svaka organizacija koja se protivi smanjenju broja stan. ce ti reci da je to najfasitickija (z:mrgreen:) od svih ideja....jer neko od nerodjenih moze biti genije...spasilac rase i planete...itd...itd....takve ideje nije pametno javno iznositi....mada bih i ja uvela neku kontrolu radjanja zlocincima, onima koji ostavljaju i zlostavljaju decu i sl...ali opet se vracamo na prethodni argument...tako da....nista...z:lol:

svaka organizacija koja se protivi smanjenju broja stan. ce ti reci da je to najfasitickija (z:mrgreen:) od svih ideja....jer neko od nerodjenih moze biti genije...spasilac rase i planete...itd...itd....takve ideje nije pametno javno iznositi....mada bih i ja uvela neku kontrolu radjanja zlocincima, onima koji ostavljaju i zlostavljaju decu i sl...ali opet se vracamo na prethodni argument...tako da....nista...z:lol:

Dete koje zivi u nenormalnim uslovima tesko da moze da ispolji neku svoju genijalnost... Nema niceg fasistickog u tome da se zabrani nesposobnima i drugacije nepodobnima da imaju decu... Lose bi bilo da se ta deca unistavaju kasnije, a radjanje u takvim okolnostima u kojim se radjaju nije nista drugo nego njihovo unistavanje, a sa njima, unistavanje i drustva itd...

Hm... i Hitler je imao neku ideju nju vrld ordera, koja nije imao veze sa ovim koji guraju danasnji svetski mocnici...
Nervira me ta rec nju vrld order, jer se uvek predstavlja kao nesto lose, a gomila dobrih ideja je u svoje vreme bila taj nju vrld order...
Sto se tice viska ljudi na planeti i onih "nepotrebnih izjelica" zar nije tacno da ih ima vise nego sto je potrebno?
Sto vise ljudi na planeti, to je potrebnija teza i veca industrija koja zagadjuje tu planetu i ode sve u **rac...
Kontrola radjanja!!! Ne treba se dozvoliti ljudima ometenim u razvoju da imaju decu, ili pustit zene cedomorke da opet radjaju decu. Roditelje koji su vec pet deteta poslali u sirotiste da imaju i sesto...
Treba da se obrati paznja jer unistavamo planetu...
Nema niceg lose u tome sto se tezi smanjivanju broja stanovnika planete... Pa od milijardu i po stanovnika Indije, bar pola milijarde zivi bez parceta hleba po nedelju dana... A sve ih je vise i vise... Poceli smo da se ponasamo kao glodari....

Problem je u tome što se tu ne radi o kontroli rađanja već upravo o eliminaciji dve trećine stanovništva ( 66% šansi da i ti tu upadneš ). Oni preživeli bili bi kontrolisani, čipovani,... Ovo su samo planovi, sigurno im neće uspeti. Što se tiče viška ljudi na planeti, ni to baš nije tačno. Problem je u koncentraciji populacije, svi bi da žive u velikim gradovima. A i za zagađenje planete već postoji rešenje tzv free energy. Tehnologija već postoji, ali nam je ne daju, jer nas lakše kontrolišu dok moramo da plaćamo račune. Svakom stanovniku planete moguće je obezbediti krov nad glavom, dovoljno hrane i osnovnu medicinsku negu. Ali lakše je pobiti većinu stanovništva i rešen problem. Ko što rekoh neće im uspeti. Ovo je ipak spiritualni rat.

Bas sam iz sociologije ucio da planeta nije prenaseljena, vec da je stanovnisto neravnomerno rasporedjeno.

Sto se tice svetske gladi, sramotnih 6 ili 7 milijardi dolara je dovoljno da resi situaciju na godisnjem nivou, ali nekom to ocigledno nije u interesu...

Ma pusti ti sociologiju... Da nema naroda sociolozi ne bi imali sta da rade. :) A i oni se ne bave time koliko razvijena industrija je potrebna da zadovolji potrebe 7 milijardi ljudi, koliko ce automobila da vozi toliki narod, koliko mora da se zagadi okolina da bi 7 milijardi ljudi zivelo lepo i srecno....

Ma pusti ti sociologiju... Da nema naroda sociolozi ne bi imali sta da rade. :) A i oni se ne bave time koliko razvijena industrija je potrebna da zadovolji potrebe 7 milijardi ljudi, koliko ce automobila da vozi toliki narod, koliko mora da se zagadi okolina da bi 7 milijardi ljudi zivelo lepo i srecno....

Nisi pažljivo čitao, free energy ne zagađuje planetu, i što je najvažnije ta tehnologija već postoji.

Evo sta meni najvse smeta:

-Horor filmovi. Po meni bi oni trebalo da budu ukinuti zato sto su jako losi po psihu, a tako isto mogu i da pokrenu nekog coveka na ubistvo. Odakle uopste ideja da se gleda klanje i masakriranje?! Razmislite malo, kako to uopste moze da bude dozvoljeno?!

-Pistolji kao plasticne igracke. Jos jedna stvar koja coveka od ranog detinjstva moze da izoblici, ako znate na sta mislim.

-Istorija kao predmet. Iz istorije se uci SAMO o ratovima i retko o cemu drugom, a sigurno su se u proslosti desavale jaaaaako divne stvari koje su mnogo vise vredne pominjanja nego ratovi.

Ima jos puno toga ali da ne duzim.

Evo sta meni najvse smeta:

-Horor filmovi. Po meni bi oni trebalo da budu ukinuti zato sto su jako losi po psihu, a tako isto mogu i da pokrenu nekog coveka na ubistvo. Odakle uopste ideja da se gleda klanje i masakriranje?! Razmislite malo, kako to uopste moze da bude dozvoljeno?!

-Pistolji kao plasticne igracke. Jos jedna stvar koja coveka od ranog detinjstva moze da izoblici, ako znate na sta mislim.

-Istorija kao predmet. Iz istorije se uci SAMO o ratovima i retko o cemu drugom, a sigurno su se u proslosti desavale jaaaaako divne stvari koje su mnogo vise vredne pominjanja nego ratovi.

Ima jos puno toga ali da ne duzim.
Ne usci se samo o ratovima, zavisi kakvi su profani, neki prate plan i program, a nasa profanka nam sve ono govori sta su jeli,stilovi oblacenja, hobiji... Za prvadva se slazem.

Back