Cairne
Aktivan član
- Poruka
- 1.178
Oblivion-Cudo od RPG
ja bi pre stavio ... Oblivion-KRSH od RPG-a
Oblivion-Cudo od RPG
da li bi oblivion radio na radeon 9550
Igrao sam Morrowind dok nisam presao gooomilu sporednih questova.Za sve to mi je trebalo nekih 9 meseci konstantnog igranja po 2-3 sata dnevno.Mnogo vremena sam potrosio
Oblivion sa druge strane iako ima fenomenalnu grafiku, ide mi na zivce sa konstantnim ucitavanjima kada recimo u sopstvenoj kuci treba da se popnes na sprat......e to je bogami neoprostivo......kao da nisu mogi celu kucu da ubace kada se jednom ucita.
Dialozi su mnogo losiji, ne postoji mogucnost 4-5 odgovora odjednom sa razlicitim posledicama...sve je nekako linearno.... a celokupna interakcija sa likovima je vishe nego debilna.....mozes naterati ama bas svakog da mu se svidis....sto nije slucaj sa Morrowindom.
Medjutim ono sto najvishe zameram Oblivionu....jeste nemogucnost da se menja raspored osvetlenja u sobama....(pomeranje lampi,sveca itd).
Ja sam u Morrowindu napravio tako dobru gajbu......isao sam u krajnosti da sam po ostrvu uzimao jastuke iz vampirskih pecina i postavljao ih na pod....a da ne spominjem da je celokupno stepeniste bilo osvetljeno svecama sa 2 lobanje na vrhu![]()
Ma pravio sam perverzije i veoma mi zao sto to ne mogu da radim u Oblivionu....
Znam da to nije igra THE SIMSali ipak ....fali mi takva bahanalija.
zene su slabo uradjene. nisam naisao ni na jednu koja je lijepa u licu, al dobro kad im ukrades odjecu, nakon sto ih ubijes...![]()
Ako neko pita imam skoro 200 sati igranja obliviona i shivering islesa el pobio neko one iz black handa mozda
Ako neko pita imam skoro 200 sati igranja obliviona i shivering islesa el pobio neko one iz black handa mozda