Zna li neku lepu bolest sem vampirizma?Vampirizam je najgluplje sto sam ikad video,igrao sam 1 nedelju dok sam nasao sve iteme koji mi trebali da se izlecim
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zna li neku lepu bolest sem vampirizma?Vampirizam je najgluplje sto sam ikad video,igrao sam 1 nedelju dok sam nasao sve iteme koji mi trebali da se izlecim
Sad sam u one Dark Brotherhood,legao sam da spavam u mkojoj kuci u Skingrad (1 posle pocetka igranja igre) odjednom pored mene neki idiot u crnom mantilu al sam se presekao,ja mislio on dosao da me ubije.Imam cistatcicu u kuci u Skingrad dobra za rucni rad
Edit:Sad me pitao dal hocu da budem vampir.Sta mislite jel vredi opet biti vampir?
To i mene zanima pa da razmislim dal da pocnem uopste i da igram Oblivion al sada na high detaljima :S
E ovo je oftopic..a jel su pravili neke patcheve da srede one silne bugove za Gothic 3??
Name: Frink, Race: Impreial, class i birthsign: mage, uglavnom bacam madjije, mada kad koristim oruzije najvise dawnfang-duskfang sto ima da se nadje u shivering-u (zesce je sto se stalno puni sam tako da ne moram da brinem). Mod: "TheRomancingOfEyja" mi se svideo, ne zbog njenog izgleda, nego zato sto u kuci u skingradu dobijete bazen dole u podrumu i dosta poboljsanih stvari, ali sta da se radi kad je zabagovan . . .
inace mi nije jasno sta da radim sa onim "matrix" item-ovima koje sam nasao u shiveringu, kome da ih nosim? Jos uvek nisam provalio . . .
Ma znam, zavrsio sam sve questove koje dobijes instaliranjem "Knights Of The Nine", mada ja sam prvo igrao Shivering Isles pa tek onda ovo . . . Mislim da se moze reci da je Shivering bolji od Knights Of The Nine . . .