The Elder Scrolls IV - Oblivion

Sad sam u one Dark Brotherhood,legao sam da spavam u mkojoj kuci u Skingrad (1 posle pocetka igranja igre) odjednom pored mene neki idiot u crnom mantilu al sam se presekao,ja mislio on dosao da me ubije.Imam cistatcicu u kuci u Skingrad dobra za rucni rad :hahaha:

Edit:Sad me pitao dal hocu da budem vampir.Sta mislite jel vredi opet biti vampir?

Poslednja izmena:
Sad sam u one Dark Brotherhood,legao sam da spavam u mkojoj kuci u Skingrad (1 posle pocetka igranja igre) odjednom pored mene neki idiot u crnom mantilu al sam se presekao,ja mislio on dosao da me ubije.Imam cistatcicu u kuci u Skingrad dobra za rucni rad :hahaha:

Edit:Sad me pitao dal hocu da budem vampir.Sta mislite jel vredi opet biti vampir?

Kad si vec u Skingradu i diskotujemo o vampirima imas tamo Grofa koji je Vampir i kad si ti vampir mozes uzet quest od njega da mu nadjes lek da se izleci.

hehe lek je za njegovu zenu koja se malo uspavala buhahaha, kad vec pricamo o tome, na ovom questu mozete da ubijete pare ako niste instalirali shivering isles ili neki patch (zato sto oni sredjuju ovaj bug), kad zavrsite quest i pricate sa count-om of skingrad imate opciju "reward" na koju mozete da kliknete 53252 miliona puta i tako uzimate svaki put valjda po 500 gold ( ja sam uzeo 600000 i mrzelo me vise da stiskam enter) . . .

Bilo bi mnogo interesantnije da prestavimo likove skojima smo igrali oblivion.Ime,izled,Equipment,Secrete koje ste otkrili
modove koje koristite.Evo ja cu prvi da pocnem

Koristim sledece modove:Snow Dragon Temple(gde se moze kupiti oko 20-30 katane),Knights Of Nine,Assasins Creed Outfit,Sharigan Eyes,Ninja Outfit (Prescriptan Shadow Armor koji se moze naci u dark brptherhood sanctuary u chest onog vampira)
Horse Armor i jos ce doci i Shivering siles

Ime lika je Hanzo Hattori (Poznat Ninja iz Japanske Istorije) plavo/ljubicasta kosa,imperijalac custom clasa ninja znak thief

Koristim light armor najvise a imama i blades oklope i imperial dragon oklope koje se dobiju na kraju igre od konzula,i koristin black robe,mystic dawn robe,dark brotherhood armor,shadow armor,assasins creed outfit

Korsisitm Glas,Elven i Silver(Pogitivi protiv vampira) arows i Daedric Bow imam nekoliko katana Assasins creed blade i dagger i ubra mac (po meni najaci) koji sam krvavo zaradio

Vec sam spomenuo da imam horse armor mod znaci oklobio sam konje,koristim crnog is Chaydenhall zbog brzine njima stavim elven armor (light armor) a beli iz anvila su jaci njima stavljam steel armor (heavy armor)

Champion sam u areni u Dark Brotherhood sam najvisi rank,ali u thives guild imam bug,kad trebam herlims icestaff da ukradem,ja ga ukradem i ostavim pismo od gray Foxa ali kad odem kod one zene da joj dam ima samo jedan odgovoro ´´Well....Not Exactly´´ali otom potom

I jos nesto za kraj, nasao sam Jednoroga i to je to

Ime lika Bacha rasa Imperial,birthsign Lord,Birthclass Archer
koristim light armor obicne strele po sto sam ga pre neki dan napravio
od modova imam Atlantean Sword(Konanov mac)
u areni sam nista,nisam ni u jednoj organizaciji ali pridruzicu se Dark Brotherhoodu
od expanzija cu instalirati Shivering isles. to je to

Name: Frink, Race: Impreial, class i birthsign: mage, uglavnom bacam madjije, mada kad koristim oruzije najvise dawnfang-duskfang sto ima da se nadje u shivering-u (zesce je sto se stalno puni sam tako da ne moram da brinem). Mod: "TheRomancingOfEyja" mi se svideo, ne zbog njenog izgleda, nego zato sto u kuci u skingradu dobijete bazen dole u podrumu i dosta poboljsanih stvari, ali sta da se radi kad je zabagovan . . .
inace mi nije jasno sta da radim sa onim "matrix" item-ovima koje sam nasao u shiveringu, kome da ih nosim? Jos uvek nisam provalio . . .

Shivering jos nemam ali nabavi cu ga.Knights of Nine je cool dobijes toranj i pecinu koja vodi ispod Castle Anvil u pecini imas 3 slupana broda i mozes da kupis crew gde mozes da kupujes iteme,i crew mozes da posaljes da kradu posle nedelju dana oni ti donesu od prilike 2 K a imas i tajnu pasazu do Anvil Castle

Name : Roxan
Race: Dark Elf
Class : Assasin
Koristim Light Armor,Uglavnom obozavam Nozeve da koristim ili Polu Maceve ( short Sword ), Obozavam takodje i Strele da koristim,s'obzira da imam do jaja Strelu ''Hatred Soul'' ili tako nesto.. Uglavnom tokom igre Koristim ''Stealth'' kojes ih laganica..
Guildovi : Dark Brotherhood ( preporucujem svima,koji nisu igralineka udju u ovaj guilld,Neznaju ni sami sta propustaju). Sto se tice Arene,Sampion sam ( i nije toliko tesko do sampiona,nabudzi Speed i Bezi kroz arenu i gadjaj neprijatelje,to je jedna od mojih taktika ) Kada predjem Oblivion,planiram da zavrsim Questove Za warrior's guild i mage's guild,Medjutim kod Thief guilda,zaglavio sam se,Treba da smestim Kradju nekoj zeni,medjutim nemam blage veze kako i zajebo sam...
Sto se tice Modova,U zadnje vreme Slabo igram Oblivion,jos uvek nisam skinuo ovaj mod koji si mi prepurucio Frink,Mada skinucu.. to je uglavnom to sto se tice Mog Igranja :)

Name: Frink, Race: Impreial, class i birthsign: mage, uglavnom bacam madjije, mada kad koristim oruzije najvise dawnfang-duskfang sto ima da se nadje u shivering-u (zesce je sto se stalno puni sam tako da ne moram da brinem). Mod: "TheRomancingOfEyja" mi se svideo, ne zbog njenog izgleda, nego zato sto u kuci u skingradu dobijete bazen dole u podrumu i dosta poboljsanih stvari, ali sta da se radi kad je zabagovan . . .
inace mi nije jasno sta da radim sa onim "matrix" item-ovima koje sam nasao u shiveringu, kome da ih nosim? Jos uvek nisam provalio . . .

Te matrix iteme nosis kod kovaca u New-Sheoth. Sluze kao enchant za oruzije koje napravis od madness ili amber ore.

Ma znam, zavrsio sam sve questove koje dobijes instaliranjem "Knights Of The Nine", mada ja sam prvo igrao Shivering Isles pa tek onda ovo . . . Mislim da se moze reci da je Shivering bolji od Knights Of The Nine . . .

Naravno da je bolji.
Shivering-u dobijes jedan ceo novi region dok u Knights of Nine dobijes nekoliko questova i jos po nesto.
P.S
Mozda ponovo pocnem da igram Oblivion.

Back