VLADAtheX_KING_X
Obećava
- Poruka
- 94
ja sam ih pobiiiiooooooooo sveeeeeeeeee.A STO PITAS????
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja sam ih pobiiiiooooooooo sveeeeeeeeee.A STO PITAS????
молим за помоћ. игрица ми се забаговала у мисији када треба да откријем одакле онај трговац набавља робу. дакле пратио сам га ноћу и дошао је на оно место и нашао се са оним ликом и ја ту не могу да се померам, дакле требало би да слушам шта причају, али они само блеје, ништа не раде а ја само могу да гледам и ништа друго...и ја уместо F9 за quick load притиснем F5 и тиме сачувам игру. претходни сејв ми је на почетку игре у канализацији а не пада ми на памет да играм испочетка. има ли неко решење??
Otvori consolu i ukucaj: SetStage MS29 40
Probaj ovo mada su male sanse da ce ovo da radi
kapije jesu davez..a ima ih ukupno 60,samo se ne pojavljuju sve odjednom..
mada,ja ti porucujem da udjes u jednu sve pretrcis i uzmes onaj sigl stone(ili kako se vec zove),za 5 min zatvroris kapiju a posle te ne gnjavi..to ti je najbolje........a neces mnogo nesto da propustis ako si dovoljno veliki lvll..
E i jos nesto mozes sve kapije da zatvaras tako ali kada nadjes na onu gde imas one towere tsunami i tako te.Preporucujem ti da sve obidjes,jer imas onaj bow Hatreds Soul to je naj imba bow u igri a imas i imba mace..najbolje je da uzmes te iteme sa 25 lvl..tada je najjaci..googluj malo da bi ga lakse nasao
Ma znam znam...ja ih i pretrcim ali mi i dalje davez......igrao sam OBLIVION mesec dana dok nisam izgubio pozicije zbog ghistivanja sistema
Zatvorio sam 30-tak kapija, a sada kad pomislim da treba da pretrcim opet 30 puta i + 30 do kraja igre.....pozli mi.
5x60 to je 300 minuta samo zatvaranja kapija.....UZAS!
Rado ja obidjem te kapije ali kada im jednom pridjem...nebo mi crveno sve dok ne zqatvorim tu prokletinju......ne moze covek ni da uziva u prirodi valajno a da mu na sred sume ili livade ne nikne kapija![]()
ljudi ja nikako da predjem na novi lvl...
ja sam archer,wood eld,thief...
i gde da nadjem solidna oruzja...josh nesto kako mi je uvek puna oprema... -.- prvi sam lvl a 3 dan igram...
Proradio mi spell neznam na koj fazon,mada nisam iso u crkvu lol xDidi malo se moli bogu po crkvama i ostalim oltarima, ko zna mozda si bacio neko prokletstvo na sebe ili zahvatio neku bolestinu hahaha
Ja za 5dana bio sam nabudzio 30lvl,odspavaj po sat vreme barem u toku dana i videces promeneljudi ja nikako da predjem na novi lvl...
ja sam archer,wood eld,thief...
i gde da nadjem solidna oruzja...josh nesto kako mi je uvek puna oprema... -.- prvi sam lvl a 3 dan igram...