The Elder Scrolls IV - Oblivion

ja mislim da ima, procitaj u sk, nesto pise da je potrebno oko 100 sati ako igras main quest. To je ono kad das ono pismo u balmori, itd.... I mislim da je onaj stari iz bladesa sto je imperial spijun dio main kvesta, jer on ti kaze da se uclanis u gild, znaci u koji god da se uclanis, opciono je, ali se vratis kod njega sto je jedinstveno, i oko cega ce se ostalo vrtiti valjda. Mada nisam se nesto preigrao da bi znao tacno da ti kazem...

Mr X:
Ima jedan quest zove se Sanguine, ne znam kako da ga resim. Ona statua ne znam cija sad, mi kaze da bacim neke cini (stark reality) na kontesu iz Zeyawjjn-a.
I onda treba tamo da se udje na neki rucak-sastanak gde ih ima mnogo, ali kako?

Uuhhhhhhh jedan od najzajebanijih questova ...
Slusaj ovako odes u Layovin castle strelica ti pokazuje na vrata...ali strazar ti neda da udjes sacekaj malo do recimo 7-8 PM i oped probaj strazara ovaj put ce te pustiti ako si obucen normalno (standard armor ili robe ili sta vec koristis samo da nebude nesto otrcano) i ako imas dobar rejting kod njega .Udji i castuj stark reality na kontesu layovina .. i kada svi ostanu goli quest ce ti se updateovati.Ako nesto ne uradis dobro pa ti kaze quest faild ucitaj ponovo save....
Ako uradis dobro posle ovoga ce ti nestati svi itemi a imaces bounti na sebi pa ce te svi juriti zato bezi napolje ka spomeniku.Kad pobegnes strazarima koristi quicktravel
do spomenika...tu ces po zavrsetku questa naci sve svoje stvari u nekom kovcegu...
Zatim skini bounty.
Ovako sam ja odradio posto mi je slab komp madjutim postoje i mnogo elegantnija resenja...potrazi na netu

Back