The Elder Scrolls IV - Oblivion

Downloadovao sam Morrowind po meni nije losa ali kod character creation bi moglo malo vise opcije da se da a i stil trcanja je malo smesan :hahaha: trci kao baba sa stapom u dupetu,al ovako je dobra tek sam poceo igrat

Morrowind je vrh igra,u pocetku smara ali posle uh extra jos ako igras polako sve questove.
Ja juce instalirao Oblivion,lepa igra a ima dosta da se igra osecam.Sad resavam questove u Areni.

napravio sam stealth archera...instalirao sam igricu i patch najnoviiji i sad igram

EDIT:jel moze da da neke savete za archera kako da pocnem i sve ostalo lvl 2 sam

gde da nabavim bolji bow,thief sam izabrao ...nista jos ne razumem ni enchanting ni pravljenje napitaka nadam se da cete mi pomoci

Najbolja igra ubedljivo,samo mi je krivo sto je sistem levelovanja malo r3tardiran. Ja levelovao mog assassina tako sto sam nasao pacova u kanalizaciju i pustio da me bije i na njega isprobavao spelove (na taj nacin raste ti i armor i spelovi) , a sto se tice trcanja,skakanja i raznih sr@nja odes u onaj glavni grad i tamo ima ona kao luka,udjes u neki brod i stanes izmedju sanka i pocnes da spamujes sa skakanjem,i dobijes max skill za manje od 15-20min. a sto se tice trcanja ostavis ga da trci prema nekom zidu i eto ti max skill :P , jedino mi je bilo zajebano sa strelom i maceve da budzim mada kad imas stealth nista ti nije potrebno :D . Nadam se da ce u sledecem delu ovaj sistem levelovanja da poboljsaju ako nista drugo.

Video sam na nekim sajtovima da postoje razni dodaci za Oblivion, tipa nove lokacije, protivnici, oruzja, oklopi, etc.E sad, kad sam to poksuao da skinem, sajt mi je trazio registrovan akaunt koji se placa.
Znate li vi neki sajt sa dodacima za Oblivion koji se ne placa?

Imas one ekspanzije,mozda je to. Ja sam igrao nesto malo "Shivering Isles" , tu radis kvestove za jednog kao princa sta li vec,ne secam se bas najbolje,ali znam da se u svakoj ekspanziji dodaju po neki dodaci primer dajem za Shivering Isles tamo imas kompletno drugaciju lokaciju. Evo neke ekspanzije ako nisi igrao preporucio bih ti da igras, neznam koje su tacno po redosledu ali mogu ti reci da su odlicne (moj drug igrao i odusevio se),.

1. Shivering Isles
2. Knights of the Nine

Inace naravno kao i svaka ekspanzija,za instalaciju ti je potrebna igra (oblivion),instaliras i eto ti ;) , kada instaliras Shivering Isles Sacekaj 24h,posle 24h dobices kvest (stavi ga da spava ili da ceka,znaci u igri 24h :) ). A googlao sam sam malo i video neke komentare postoje isto kao neki "Update" za igru ali to su vecinom male dogradnje znaci par kvesta ili jedan lancani kvest (7-8kvesta ili slicno). Sve u svemu pretrazi Google i nacices vec nesto,nadam se da sam pomogao,srecno :) .

Imas one ekspanzije,mozda je to. Ja sam igrao nesto malo "Shivering Isles" , tu radis kvestove za jednog kao princa sta li vec,ne secam se bas najbolje,ali znam da se u svakoj ekspanziji dodaju po neki dodaci primer dajem za Shivering Isles tamo imas kompletno drugaciju lokaciju. Evo neke ekspanzije ako nisi igrao preporucio bih ti da igras, neznam koje su tacno po redosledu ali mogu ti reci da su odlicne (moj drug igrao i odusevio se),.

1. Shivering Isles
2. Knights of the Nine

Inace naravno kao i svaka ekspanzija,za instalaciju ti je potrebna igra (oblivion),instaliras i eto ti ;) , kada instaliras Shivering Isles Sacekaj 24h,posle 24h dobices kvest (stavi ga da spava ili da ceka,znaci u igri 24h :) ). A googlao sam sam malo i video neke komentare postoje isto kao neki "Update" za igru ali to su vecinom male dogradnje znaci par kvesta ili jedan lancani kvest (7-8kvesta ili slicno). Sve u svemu pretrazi Google i nacices vec nesto,nadam se da sam pomogao,srecno :) .

Znam ja za expanzije, ali ovo su dodaci...Znam za jedan gde ubaci neku tvrdjavu, pa ima nekoliko kvestova vezanih za tu tvrdjavu i obliznje mesto.I tako te zajebancije.z:mrgreen:
Ali sve sto sam pokusao, trazi pare. :twisted:

E, moze li mala pomoc? Kako da uopste dodjem do igrice? Da li uopste da pokusavam da je nadjem kod ulicnih prodavaca DVD-eva? Ili, da li bi neko moga da post-uje neki link da ga skinem sa interneta? Recimo sa rapidshare, megaupload-a, ili nekog slicnog sajta... Mozda su ova pitanja potpuno glupa - ali sta cu, potpuna sam tabula raza na ovu temu...

E, moze li mala pomoc? Kako da uopste dodjem do igrice? Da li uopste da pokusavam da je nadjem kod ulicnih prodavaca DVD-eva? Ili, da li bi neko moga da post-uje neki link da ga skinem sa interneta? Recimo sa rapidshare, megaupload-a, ili nekog slicnog sajta... Mozda su ova pitanja potpuno glupa - ali sta cu, potpuna sam tabula raza na ovu temu...

imas jops dosta torrenta za Oblivion, pa mozes naci koji ti odgovara.Doduse, fajlovi su dosta kabasti, tj. 5+ GB...
Najbolje ti je da potrazis igricu u nekom vidoe klubu, posto kod ulicnih prodavaca nemas garanciju i ne mozes da je vratis ako ne radi, sto je najcesce slucaj...

Poslednja izmena od moderatora:
Kada sam odigrao Oblivion zapitao sam se zasto sam u ime boga potrosio 300h na resavanje svih Quest-ova (skoro, nisam uspeo da resim Sivu Lisicu do kraja zbog baga oko ranga), zasto sam pukao dindzu za novu graficku i da li sam normalan.
Smorrowind je bolji, pitkiji, Oblivion mi je puno dosadniji. Oba gutaju puno vremena a ne vrede toliko. Ovo je fps sa macevima, magijama i strelama samo, ako ne citate one knjige (od kojih su neke zaista dobro napisane price) zaboravite bilo kakvu pricu, samo grind. Narocito u Oblivion-u.
Dobro, ponekada je uzbudljivo verati se po krovovima i stalk-ovati ljude, te vuci njihove bezivotne lesine do vrha stepenica i bacati ih niz iste. I oni uvrnuti bogovi su ok.
Nelinearni Serious Sam sa macevima, toliko opcija, ali malo mogucih ishoda.

Back