Ernesto_Che
Aktivan član
- Poruka
- 1.295
hmmm....ja sam ih dobila pod doorsi, i eto zbunila sam se...sad kad kazes bilo mi je malo cudno...
ops:
i ja nisam mi, ne moras da mi persiras

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma ne bih ja persirao ni predsedniku, iz principa, nego ste se danny i ti, onako u MNOZINI, zbunili.Ernesto_Che:hmmm....ja sam ih dobila pod doorsi, i eto zbunila sam se...sad kad kazes bilo mi je malo cudno...ops:
:wink:danny_:Upravu si za Velvet Underground,i ja sam tu pesmu imao zajedno sa Doorsima pa sam ih zato pomesao.
Pa sad, kako-kome !!!nolllexija:Pa dobro Morrison je bio lep
mogli bi sporiti, ali nema potrebe, jernolllexija:to niko ne spri
mi iz plemena o njihovoj muzici mislimo isto kao i ti!nolllexija:ali mislim da je njihova muzika bila jos lepsa jednostavno genijalna i van vremenska.Mislim da ce se njihova muzika slusati jos 300 god.To nije r'n'r to je poezija uz muziku mada mislim da su ostali clanovi banda nepravedno zapostavljeni,svi su bili podjednako dobri.Bez Ray-a,Robby-a i Johhna nebi nastala ta divna plemenska muzika i veliki saman ne bi mogao da se izrazi.
klimt:On, veličanstvenog uma,što rečima probija sve zidove,ruši sve granice ljudskog razuma.Otkriva drugu stranu stranu ludila
klimt:Doorsi su rebus,i svaki put kada mislite da ste ga otkrili pojavi se drugačije rešenje.
nikodim:Verujem da zaista jeste prirodno... Iskreno, nema coveka koji ne zna makar jednu njihovu stvar, zaista je to bila dobra grupa muzicara koja je ostavila dosta toga iza sebe. Ipak, ne slazem se sa idejom da je morison neki zestoki umetnik, nekako mi se cini da bismo tako mogli da kazemo da je bilo koji excentrik umetnik... ne znam... :?
Ernesto_Che:pa ne znam....citala sam dosta njegove poezije...necu da je dizem u nebesa, ali u svakom slucaju danas se i mnogo gora poezija od toga smatra umetnickom... tako da mislim da bi bilo nepravedno da mu oduzmemo tu titulu...
klimt:uvek me je inpirisao drugačije.Ponekad ni sama nisam znala šta radim,jednostavno vodile su me neke emocije koje inače,drugi ljudi ne pokreću u meni.
klimt:jer je to čisto moje viđenje stvari.
klimt:Pa, posto sam ja inače umetnik
klimt:Rešenja su mnogo brojna
klimt:Što se tiče dizajna kao i kostimografije uvek kao inspiraciju uzimam Doorse i Jima
klimt:Kada je u pitanju slikanje,kao što rekoh prošli put,uvek pod njihovim utcajem,kao glavna inspiraciaj
klimt:Ne bi da zvučim nametljivo,ali pošto se i ja bavim umetnošću
klimt:Pa, posto sam ja inače umetnik
klimt:Ne bi da zvučim nametljivo,ali pošto se i ja bavim umetnošću...
šta da ti nisi neki umetnk?
Pa, posto sam ja inače umetnik,
Zvučiš smešno
klimt:Svi, ali svi dizajneri moraju da navedu šta im je bila inspiracija u toku njihovog rada.
klimt:A umetnost bez osećanja ne bi ni postojala.