test na AIDS

Ajoj pa kako to da onda pacijenti na dijalizi (vrlo učestala pojava), često obole upravo od Hepatitisa B ili C....a tek slučajni ubodi medic.radnika iglama, pa onda tebi vade krv....hm...ljudi rukuju tim iglama....a ljudi nisu nepogrešivi...

Ajoj pa kako to da onda pacijenti na dijalizi (vrlo učestala pojava), često obole upravo od Hepatitisa B ili C....a tek slučajni ubodi medic.radnika iglama, pa onda tebi vade krv....hm...ljudi rukuju tim iglama....a ljudi nisu nepogrešivi...

zbog virusa u onom ogromnom aparatu kroz koji se krv cisti,i koji je gotovo nemoguce skroz sterilisati od hep

letos sam uradio test na aids , znaju me na transfuziji poshto radim u bolnici . zar je moguce da su ljudi tolka stoka , svi su buljili u mene i gurkali se laktom . ko da sam gubav . a ja reko aj chisto da vidim kako je , imao sam par devojaka , bukvalno par , al reko ko zna , shto da ne vidim . jesi li ti radio test ? do sada ? da li mislish da treba svako da ga uradi ?

Понекад је битније КО се гурка лактом,
а не зашто се гурка... тако да не бринеш, такви су многи.
Требало би и они да ураде тест.

na mnoge moje postupke mnogi su se gurali laktom,tako da me to ne bi sprecilo da radim test...
mada,mislim da bi trebala,al moram prvo da se kresnem sa sumnjivim licem...
mozda ovde ima neko sumnjiv...a?

kad se zdravstveni radnik ubode
ta igla se odmah baca,
odnosno vise se ne koristi.
znam, radila sam dugo u zdravstvu.
tako da to nije frka...
problem nastaje kad se neki zdr. radnik
ubode na neciju iglu, sto se cesto desava...
onda mora da se testira narednih 6 meseci
jer ipak postoji mogucnost da je taj neko imao sidu, hepatitis ili sl.

letos sam uradio test na aids , znaju me na transfuziji poshto radim u bolnici . zar je moguce da su ljudi tolka stoka , svi su buljili u mene i gurkali se laktom . ko da sam gubav . a ja reko aj chisto da vidim kako je , imao sam par devojaka , bukvalno par , al reko ko zna , shto da ne vidim . jesi li ti radio test ? do sada ? da li mislish da treba svako da ga uradi ?

Ma seljačine,što se opterećuješ oko toga,tako ti je u Srbiji...hebiga.
Jesam radila test dva puta jednom čisto zbog sebe kao i ti,a drugi put zbog operacije.
I naravno da treba svako da uradi test,pogotovo osobe koje nemaju stalnog partnera.

Ma seljačine,što se opterećuješ oko toga,tako ti je u Srbiji...hebiga.
Jesam radila test dva puta jednom čisto zbog sebe kao i ti,a drugi put zbog operacije.
I naravno da treba svako da uradi test,pogotovo osobe koje nemaju stalnog partnera.

Ja imam sada stalnog partnera, ali sam ranije menjala, pa malo cesce, ali sma nevina i vodim posten i cestit zivot, pa ne moram da brinem o sidi.

Back