S1MCRO
Elita
- Poruka
- 24.706
Veću budalu nije mogao da dovede.prvi Teša podkast
prvi gost Milovan Brkić
Sledeći gost: Đoka Srndać.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Veću budalu nije mogao da dovede.prvi Teša podkast
prvi gost Milovan Brkić
jbg brt malo spor lik al očekujemo bolje goste!!! Teša kralj postavi pitanje i pusti ovog 16 min da ke nja.. u devetom minutu pokuša da se ubaci al ovaj ga preklopi i Teša se iskusno povučeVeću budalu nije mogao da dovede.
Sledeći gost: Đoka Srndać.
Sve emisije na BalkanInfo su takve. Dovedeš nekoga i ''Ajde, pričaj''.jbg brt malo spor lik al očekujemo bolje goste!!! Teša kralj postavi pitanje i pusti ovog 15 min da ke nja.. u devetom minutu pokuša da se ubaci al ovaj ga preklopi i Teša se iskusno povuče
To on samo Deluje kao da izmišlja brojke na licu mestaVeću budalu nije mogao da dovede.
Dobro on i funkcioniše nakon onih tortura Zemunskog klana.To on samo Deluje kao da izmišlja brojke na licu mesta
"...pokro je... 10... odnosno 20 miliona... milijardi evra, dolara."
ali u stvari je Brkela vrlo knowledgeabilan
brate al kaži mi jednog novinara koji je imao jače intervjue i bolje goste..jednogČovek od 35 godina, studirao za novinara, a nikada ni ne pokušava da protivreči gostu, da mu postavi neke kontraargumente, da ga izbaci iz zone komfora. Nego, pričaj brale šta hoćeš i koliko hoćeš.
Kristijanove bajke su kontra, on ne daje da gost dodje do reči nego fura svoju priču.Čovek od 35 godina, studirao za novinara, a nikada ni ne pokušava da protivreči gostu, da mu postavi neke kontraargumente, da ga izbaci iz zone komfora. Nego, pričaj brale šta hoćeš i koliko hoćeš.
Jel misliš na alternativne novinare iz Tešine lige, na ove sa Pinka i Hepija, ili na ove prave novinare?brate al kaži mi jednog novinara koji je imao jače intervjue i bolje goste..jednog
Kristijan zaboravi da nije više na BalkanInfu kao gost nego da je sada on voditelj.Kristijanove bajke su kontra, on ne daje da gost dodje do reči nego fura svoju priču.
pa aj navedi mi pravog jbt.. pada mi napamet Jugoslav Ćosić jedino ili Lazanski.. aj navedi mi jači intervju od Tešinog sa Višekrunom?? ne potcenjujte lika.. jbg nisu svi gosti isti..Jel misliš na alternativne novinare iz Tešine lige, na ove sa Pinka i Hepija, ili na ove prave novinare?
Ekipa iz Krika, recimo.pa aj navedi mi pravog jbt.. pada mi napamet Jugoslav Ćosić jedino ili Lazanski.. aj navedi mi jači intervju od Tešinog sa Višekrunom?? ne potcenjujte lika.. jbg nisu svi gosti isti..
Jel misliš na alternativne novinare iz Tešine lige, na ove sa Pinka i Hepija, ili na ove prave novinare?
Ekipa iz Krika, recimo.
Ljubica Gojgić.
Brankica Stanković dok nije uletela u keš.
Samo Sarapa + litar klekovače !
...
Pazi, KRIK ti je fokusiran na organizovani kriminal, visoku korupciju i sl. E sad, što patrijotske opcije na političkoj sceni vole da druguju sa organizatorima šverca kokaina na veliko, to nije problem novinara.Da, oni su ozbiljni ali u funkciji Sorosa i NWO ekipe...svesno ili jos gore nesvesno...
...
Sve emisije na BalkanInfo su takve. Dovedeš nekoga i ''Ajde, pričaj''.
Dok mu na Pinku nisu dali agendu po kojoj treba da radi imao je običaj da svake godine na godišnjicu atentata na Đinđića napravi emisiju o atentatu. I tako jedno desetak godina. Tradicija.
Čitav gostujući korpus će se podeliti na dve grupe:
- Balkaninfoovce - koji su za Rusiju i protiv duboke države a podržavaju Vučića i SNS, što je razumljivo i normalno
- Tešanovićevce - koji su za Rusiju i protiv duboke države ali i protiv Vučića i SNS, što je šizofreno i kontradiktorno
Prvi gost Milovan Brkić... Tabloid je polu ozbiljna polu humoristička publikacija. Ne znam šta da kažem kad pročitam da je Vučić prešao u Islam u Abu Dabiju