mario80
Stara legenda
- Poruka
- 86.619
Plan je da nacisti po svaku cenu dođu na vlast u nemačkoj! Gotovo sutra ćemo opet imati logore i ujedinjenu celu evropu na putu prema moskvi!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nemaš radne snage i to je to.Kako seju tako žanju!
Zao je tebi da ne kažem šta...žao mi ljudi;nego jesu li njemci izrazili sućut rusima za onih ubijenih 150 civila u šoping malu u moskvi od strane tađik terorista koji su imali podršku njemačke (NATO)
Moraće da plate svoje građane ili da snose posledice!Nemaš radne snage i to je to.
Rešenje ne postoji sem da dolaze ljudi iz Azije i Afrike koji će raditi ono što Evropljanin neće, uz naravno vrlo nizak natalitet belog čoveka uopšteno.
bas tako, CIA upravo pravi dokaze.Pa onda su AfD organizivali ovo?
Nije do love, ne želi beli čovek da radi mnogo poslova i to je to, pogotovo u 6 7 država koje imaju visok standard duži niz godina.Moraće da plate svoje građane ili da snose posledice!
Ne lupetaj gluposti svako će da radi za 2500€ koliki je minimalac. Probl je što oni uvoze crnce i arape da im rade za 1500€ e pa onda će da imaju ovo što imaju.Nije do love, ne želi beli čovek da radi mnogo poslova i to je to, pogotovo u 6 7 država koje imaju visok standard duži niz godina.
I u Srbiji to na delu imamo
sad je najvaznije da pratimo dali ce NEMACKI "STUDENTI" IZACI NA ULICE, DECU IZVESTI IZ SKOLA, POTEGNUTI I KINDERGARTENE..........SA ZAHTEVIMA DA "ODGOVORNI" PODNESU OSTAVKE...............a nemci , kao i mi, vec znaju ko je odgovoran.........Dva automobila uletela su u masu na božićnom sajmu u Magdeburgu u Nemačkoj. Prema preliminarnim informacijama, 11 ljudi je stradalo, dok je njih 60 povređeno, prenosi nemački "T-onlajn".
https://www.b92.net/info/svet/87839/teroristicki-napad-u-nemackoj/vest
Odgovorna je vlast što uvozi jeftinu radnu snagu i dampinguje cenu rada švaba!sad je najvaznije da pratimo dali ce NEMACKI "STUDENTI" IZACI NA ULICE, DECU IZVESTI IZ SKOLA, POTEGNUTI I KINDERGARTENE..........SA ZAHTEVIMA DA "ODGOVORNI" PODNESU OSTAVKE...............a nemci , kao i mi, vec znaju ko je odgovoran.........
Razvoj dogadjaja u nemackoj, posle ove tragedije, pokazace srpskom narodu sta i ko stoji iza ovih pokusaja rusenja Vucica u Srbiji.
Kad Putin pusti kera.Kada ce mama Merkel da osvane na kocu?
mislim da je vučić kriv za ove nemile scene...sirijac je vrlo vjerovatno došao u njemačku preko srbije?...nego..zna li itko kako jedan lik danas gospodari sirijom a klanjaju mu se zapadnjaci a još jučer podmetao eksplozive po libanonu ubijao civile te ih klao zbog vjere u sirijskom sukobu...po tome primjeru ne valja nagliti...možda će ti teroristi u njemačkoj još sutra postati uvažena gospoda.sad je najvaznije da pratimo dali ce NEMACKI "STUDENTI" IZACI NA ULICE, DECU IZVESTI IZ SKOLA, POTEGNUTI I KINDERGARTENE..........SA ZAHTEVIMA DA "ODGOVORNI" PODNESU OSTAVKE...............a nemci , kao i mi, vec znaju ko je odgovoran.........
Razvoj dogadjaja u nemackoj, posle ove tragedije, pokazace srpskom narodu sta i ko stoji iza ovih pokusaja rusenja Vucica u Srbiji.
i to ce verovatno biti razlog da studenti obustave rad na univerzitetima i da traze ostavku Solca. Logicno, zar ne ?Odgovorna je vlast što uvozi jeftinu radnu snagu i dampinguje cenu rada švaba!
Šolc je već propao kakvu sad ostavku?i to ce verovatno biti razlog da studenti obustave rad na univerzitetima i da traze ostavku Solca. Logicno, zar ne ?
Tačno, a ti si i dalje za takvu posrnulu Evropu.Evropa se pretvorila u bliski istok...

Nije istina, poslovi su ok plaćeni ali ne želi Nemac da bude magacioner, varioc i ostalo.Ne lupetaj gluposti svako će da radi za 2500€ koliki je minimalac. Probl je što oni uvoze crnce i arape da im rade za 1500€ e pa onda će da imaju ovo što imaju.
Ja podržavam Evropu jer smo i mi slučajno u njoj...Tačno, a ti si i dalje za takvu posrnulu Evropu.
U Njemačkoj ili Francuskoj djete ti ode na božićni sajam ili neki koncert i sledeći put ga vidiš u plastičnoj kesi, zato što je neki islamista izvršio bombaški napad. U Srbiji koliko god da je nakaradna to se još uvjek ne događa. Doduše počele su padati nadstrešnice po ljudima, ali još nema islamskog terorizma i 'zabranjenih' zona koje kontrolišu islamisti a koje postoje po mnogim evropskim gradovima.
uporedjujem dve tragedije i videcemo kako su one nastale i sa kakvim posledicama.Šolc je već propao kakvu sad ostavku?