Teroristički napad na božićnoj pijaci u Nemačkoj: Autom uleteo u masu

• Začetnik teme Začetnik teme mast
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nije do love, ne želi beli čovek da radi mnogo poslova i to je to, pogotovo u 6 7 država koje imaju visok standard duži niz godina.

I u Srbiji to na delu imamo
Ne lupetaj gluposti svako će da radi za 2500€ koliki je minimalac. Probl je što oni uvoze crnce i arape da im rade za 1500€ e pa onda će da imaju ovo što imaju.

Dva automobila uletela su u masu na božićnom sajmu u Magdeburgu u Nemačkoj. Prema preliminarnim informacijama, 11 ljudi je stradalo, dok je njih 60 povređeno, prenosi nemački "T-onlajn".

https://www.b92.net/info/svet/87839/teroristicki-napad-u-nemackoj/vest
sad je najvaznije da pratimo dali ce NEMACKI "STUDENTI" IZACI NA ULICE, DECU IZVESTI IZ SKOLA, POTEGNUTI I KINDERGARTENE..........SA ZAHTEVIMA DA "ODGOVORNI" PODNESU OSTAVKE...............a nemci , kao i mi, vec znaju ko je odgovoran.........

Razvoj dogadjaja u nemackoj, posle ove tragedije, pokazace srpskom narodu sta i ko stoji iza ovih pokusaja rusenja Vucica u Srbiji.

sad je najvaznije da pratimo dali ce NEMACKI "STUDENTI" IZACI NA ULICE, DECU IZVESTI IZ SKOLA, POTEGNUTI I KINDERGARTENE..........SA ZAHTEVIMA DA "ODGOVORNI" PODNESU OSTAVKE...............a nemci , kao i mi, vec znaju ko je odgovoran.........

Razvoj dogadjaja u nemackoj, posle ove tragedije, pokazace srpskom narodu sta i ko stoji iza ovih pokusaja rusenja Vucica u Srbiji.
Odgovorna je vlast što uvozi jeftinu radnu snagu i dampinguje cenu rada švaba!

mislim da je vučić kriv za ove nemile scene...sirijac je vrlo vjerovatno došao u njemačku preko srbije?...nego..zna li itko kako jedan lik danas gospodari sirijom a klanjaju mu se zapadnjaci a još jučer podmetao eksplozive po libanonu ubijao civile te ih klao zbog vjere u sirijskom sukobu...po tome primjeru ne valja nagliti...možda će ti teroristi u njemačkoj još sutra postati uvažena gospoda.

Evropa se pretvorila u bliski istok...
Tačno, a ti si i dalje za takvu posrnulu Evropu. :dash:

U Njemačkoj ili Francuskoj djete ti ode na božićni sajam ili neki koncert i sledeći put ga vidiš u plastičnoj kesi, zato što je neki islamista izvršio bombaški napad. U Srbiji koliko god da je nakaradna to se još uvjek ne događa. Doduše počele su padati nadstrešnice po ljudima, ali još nema islamskog terorizma i 'zabranjenih' zona koje kontrolišu islamisti a koje postoje po mnogim evropskim gradovima.

Ne lupetaj gluposti svako će da radi za 2500€ koliki je minimalac. Probl je što oni uvoze crnce i arape da im rade za 1500€ e pa onda će da imaju ovo što imaju.
Nije istina, poslovi su ok plaćeni ali ne želi Nemac da bude magacioner, varioc i ostalo.

Komfor godinama ubija bit čoveka, odatle i nastaje toliko feminiziranih muškaraca.

Takodje Evropske nacije su sve starije i starije, to je ogroman problem koji se neće rešiti još x godina.

Tačno, a ti si i dalje za takvu posrnulu Evropu. :dash:

U Njemačkoj ili Francuskoj djete ti ode na božićni sajam ili neki koncert i sledeći put ga vidiš u plastičnoj kesi, zato što je neki islamista izvršio bombaški napad. U Srbiji koliko god da je nakaradna to se još uvjek ne događa. Doduše počele su padati nadstrešnice po ljudima, ali još nema islamskog terorizma i 'zabranjenih' zona koje kontrolišu islamisti a koje postoje po mnogim evropskim gradovima.
Ja podržavam Evropu jer smo i mi slučajno u njoj...

Podržavam i zbog ograničenja diktatora, da ne postanemo Belorusija.

Ali činjenica jeste da Evropa bez radne snage iz Azije i Afrike vise ne moze funkcionisati.

Back