Teroristicki napad 11. septembra... 3. teorija?!

mislim da vi ljudi ovde dzaba raspravljate,jer u sushtini svi su u pravu...ja sam kako bi neko rekao pristalica teorije zavere,ali bih je drugacije formulisao..."zavera teorije"!
Citam dosta na tu temu i uvek nailazim na iste stvari,kontrolu,manipulaciju,tajna drustva o kojima se zna samo ono sto oni zele da se sazna,samim tim stvari postaju jasne...danas sam trazio po google-u dolarske novchanice,koji apoeni imaju i kad su stampani i nailazio sam na kojekakve podatke,pa samim tim i da je neki baja Klinton pre sto godina bio prvi sekretar centralne banke ili kako god da se kod njih tad zvalo,i uvideo sam slucajnost sa jednim od predsednika Amerike..mozda i nisu familija,ali cisto sumnjam...svi americki predsednici su uz neciju pomoc,uglavnom nekog vrlo bogatog i uticajnog dosli na vlast,a ne demokratskim putem kako oni to vole da kazu...a mozda je greska u formulaciji reci demokratija...ne vladavina naroda,vec vladavina nad narodom...usput,Osama Bin Laden i Dzordz Bush stariji su pili kafu zajedno...

Poslednja izmena:

Back