Parkeriss
Aktivan član
- Poruka
- 1.197
I jel se negde naslucuju bilo kakve veze sa Isusom u egipatskoj mitologiji?!
P.S. O egipatskoj religiji mozemo da pricamo do sutra... Ako hoces normalno, ali ovo nije mesto namenjeno za to...

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
I jel se negde naslucuju bilo kakve veze sa Isusom u egipatskoj mitologiji?!
P.S. O egipatskoj religiji mozemo da pricamo do sutra... Ako hoces normalno, ali ovo nije mesto namenjeno za to...
Svoj odgovor sam dao u postu broj #13 ali si ti vesto slagao da ti ne radi flesh plejer i tako izbegao argumentP.S. Vise bih voleo da cujem neku odbranu u korist Zeitgeist-a!!!![]()
Svoj odgovor sam dao u postu broj #13 ali si ti vesto slagao da ti ne radi flesh plejer i tako izbegao argument![]()
Na religijski deo i ja imam zamerke.Mislio sam na 1. pricu, religijski deo... .
Na religijski deo i ja imam zamerke.
Recimo papinu kapu sa ribljom glavom ovi sto prihvataju zeitgeist zdravo za gotovo kazu da je to zbog "doba ribe". Ja se ne slazem sa tim. Ja kazem da je to zbog Nimroda.
Tako da nije sve tako crno i belo i naravno da ima rupa kao i sve pa i tvoja "zvanicna nauka". Ako hoces dalje da spamujes sopstvenu temu samo izvoli.
Sad kad vise nemas argumenta odmah bi da gasi temu![]()
Osim "majke mi" ne postoje nikakvi bitniji dokazi o svemu tome... Mislim... reptili napadaju Ameriku? Odakle ste vi? Iz Holivuda?
Pogledaj epizodu Sauthpark-a koja se bavi ovom temom i sve ce ti biti jasno. A mozda i nece.1. Znamo svi da nije grupa nalozenih muslimana izvrsila tek tako napad radeci za Al Kaidu kako nam zvanicno SAD plasira...
2. Iako je najlogicnije objasnjenje koje su dali Majkl Mur i ostali ljudi da su plasiraju preko filmova i internet stranica... 1 stvar me kopka, kako to da su Ameri ispali toliko glupi da naprave onoliko VELIKE propuste u kao sto Mur kaze isceniranom napadu, to je nemoguce. I kako su uopste dozvolili da sve te informacije i dokumentarci slobodno kruze ukljucujuci i sajtove?! To mi zvuci isto toliko nelogicno koliko i ova 1. teorija kada se uporede... Bzvz
Sta mislite, da li postoji 3. verzija koja je pravi razlog a za koju se ne zna... Ili zna?!
Vase misljenje...![]()
Pogledaj epizodu Sauthpark-a koja se bavi ovom temom i sve ce ti biti jasno. A mozda i nece.
Opet ste se svi raspucali - praznim puškama!
Iskreno, nemam pojma ko je umiješan u 9/11 a nije me baš nešto ni briga. Ništa tu ne mogu uraditi, a od informacija o tome imam samo one koje su objavljene.
Mislim da niko od vas koji tako gorljivo diskutujete o tome, takođe nema nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Ništa osim onoga što je čuo iz ko zna koje ruke, pokupio negdje na internetu i tako to. A to su jadni dokazi. Pa zašto ste onda tako oštri i isključivi u svojim tvrdnjama? Zašto ne kažete VJERUJEM ili MISLIM da je možda ovo ili ono? Svi nešto zapjenili: OVAKO JE i nikako drugačije.
I ne zaboravite da je nas ...Patrijarh Pavle rodjen 9/11, zasluzena ali i blaga kazna ih je stigla za Kosovo...i ostale zlocine protiv Srba.
Moje stav na osnovu proucavanja desavanja vezanih za tah dan...ipak je sledeci:
Avioni nisu postojali, zgrade su demolirane, sve je fotomontaza.. sinhronizovano pusteni snimci u Americkim vestima i dnevnicima...i pomocu raznih hologramskih projekcija iz satelita, svemira i aviona u orbiti koji su nadletali NY..
Razlog demoliranja tornjeva - pocetak Mlenijumskog Mega Rituala, otvaranja Zvezdane kapije, otkrivanja boginje Izide (Isis), novi eon 2012.