Teroristicki napad 11. septembra... 3. teorija?!

Mislio sam na 1. pricu, religijski deo... .
Na religijski deo i ja imam zamerke.

Recimo papinu kapu sa ribljom glavom ovi sto prihvataju zeitgeist zdravo za gotovo kazu da je to zbog "doba ribe". Ja se ne slazem sa tim. Ja kazem da je to zbog Nimroda.

Tako da nije sve tako crno i belo i naravno da ima rupa kao i sve pa i tvoja "zvanicna nauka". Ako hoces dalje da spamujes sopstvenu temu samo izvoli.

Poslednja izmena:
Opet ste se svi raspucali - praznim puškama!

Iskreno, nemam pojma ko je umiješan u 9/11 a nije me baš nešto ni briga. Ništa tu ne mogu uraditi, a od informacija o tome imam samo one koje su objavljene.

Mislim da niko od vas koji tako gorljivo diskutujete o tome, takođe nema nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Ništa osim onoga što je čuo iz ko zna koje ruke, pokupio negdje na internetu i tako to. A to su jadni dokazi. Pa zašto ste onda tako oštri i isključivi u svojim tvrdnjama? Zašto ne kažete VJERUJEM ili MISLIM da je možda ovo ili ono? Svi nešto zapjenili: OVAKO JE i nikako drugačije.

constitutionbannerspeakeq3-1.jpg

Na religijski deo i ja imam zamerke.

Recimo papinu kapu sa ribljom glavom ovi sto prihvataju zeitgeist zdravo za gotovo kazu da je to zbog "doba ribe". Ja se ne slazem sa tim. Ja kazem da je to zbog Nimroda.

Tako da nije sve tako crno i belo i naravno da ima rupa kao i sve pa i tvoja "zvanicna nauka". Ako hoces dalje da spamujes sopstvenu temu samo izvoli.

Sto se mene tice tema moze da se zatvori, Park. me sada proganja na ljubavnom forumu... :D Yoda gasi!

1. Znamo svi da nije grupa nalozenih muslimana izvrsila tek tako napad radeci za Al Kaidu kako nam zvanicno SAD plasira...

2. Iako je najlogicnije objasnjenje koje su dali Majkl Mur i ostali ljudi da su plasiraju preko filmova i internet stranica... 1 stvar me kopka, kako to da su Ameri ispali toliko glupi da naprave onoliko VELIKE propuste u kao sto Mur kaze isceniranom napadu, to je nemoguce. I kako su uopste dozvolili da sve te informacije i dokumentarci slobodno kruze ukljucujuci i sajtove?! To mi zvuci isto toliko nelogicno koliko i ova 1. teorija kada se uporede... Bzvz

Sta mislite, da li postoji 3. verzija koja je pravi razlog a za koju se ne zna... Ili zna?!

Vase misljenje... ;)
Pogledaj epizodu Sauthpark-a koja se bavi ovom temom i sve ce ti biti jasno. A mozda i nece.

Čuj,kako su dozvolili...
Pa era Interneta i tehnologije za one koji žele da vladaju ima i slabosti...
Ne možeš pobiti ili ućutkati svakoga ko misli drugačije,a da ne nahebeš i sam.
Nije ovo 1600. godina,pa da plasiraš nešto a dok se istina ne dozna prođe 50 godina.
Uostalom, da ulazim u politiku, nije američki recept ubijanje svojih pa optuživanje drugih.
Misterija je ovdje samo imaju li dušu ili su Pakia the reptile king...

Mogu samo da kazem na sve ovo MOZE IM SE! Oni mogu da prave i najbanalnije zavere koje se citaju iz aviona, kada im mi svejedno nista ne mozemo osim da pravimo dokumentarce. Koliko mi god kukali oni svoje postizu...
Krajnje je ocigledno da se sve desava iz politickih interesa nekog glavonje koji napravi plan koji desetogodisnjak kapira, onda shatro genijalci naprave gomilu clanaka u novinama, dokumentarce, i ostalo a glavonje i dalje dobijaju to sto su hteli jer kao sto rekoh MOZE IM SE! Tako da ja ne bih previse lupao glavu nekim tamo reptilima i ostalim glupostima vec bi se okrenuo drugim, vise bitnim stvarima...

Opet ste se svi raspucali - praznim puškama!

Iskreno, nemam pojma ko je umiješan u 9/11 a nije me baš nešto ni briga. Ništa tu ne mogu uraditi, a od informacija o tome imam samo one koje su objavljene.

Mislim da niko od vas koji tako gorljivo diskutujete o tome, takođe nema nikakve dokaze za svoje tvrdnje. Ništa osim onoga što je čuo iz ko zna koje ruke, pokupio negdje na internetu i tako to. A to su jadni dokazi. Pa zašto ste onda tako oštri i isključivi u svojim tvrdnjama? Zašto ne kažete VJERUJEM ili MISLIM da je možda ovo ili ono? Svi nešto zapjenili: OVAKO JE i nikako drugačije.

Posto su moji postovi poslednji na predhodnih nekoliko tema, pomislih ajde da i na ovoj ostavim nesto.

Ne znam da li si upoznat ali kod Srba i srodnih naroda je to sasvim normalno. Svako ce svoju pricu da tera i nikada posustati. Primer je kad se okupi par crnogoraca(preko 90) a onda pocnu da raspravljaju ko je ubio i kako nekog turskog agu. Deset ljudi, 10 razlicitih teorija i uz sve to povici kao sto su: Ma nije tako nego je...

Probaj ovako da gledas na stvar: sami Ameri preko svojih zilion sluzbi su namestili 11.09.2001, da bi optuzili muslimane i krenuli u rat na Avganistan, kao i da bi povecali budzet za odbranu i uneli paniku u sam narod SAD. Cilj je da se preuzmu kanali droge (Avganistan spada u najvece proizvodjace), kao sto je to uradjeno u Vijetnamu, da se pridje Rusiji, Iranu i moguce naftnim izvodima tog dela sveta, i da se obezbedi mogucnost uvodjenja apsolutne kontrole i diktature u SAD zbog povecane bezbednosti (a cilj je da se to uradi i u celom svetu kroz rat protiv terora).
Sigurno su imali jos bar 5 ciljeva, ali treba sesti pa videti malo trendove.

Kako znati sta je tacno? Gledaj posledice, samo ce ti se ka'sti.

Kako su dopustili istinu na netu? Boli ih uvo, smatraju da im se moze. A i ne mogu i ne smeju bas sve da saseku. Prosto ignorisu masu logicnih zakljucaka (ili pitanja - kako god), i teraju po svom. Pa svi su provalili da je rusenje kula potpuno namesteno, i da u Pentagon nije udario ni "projektil" goluba koji ga je nadletao. Avioni u svemu tome nisu opste bitni, i predstavljaju madjionicarski trik "gledaj desno dok ja muljam levo".

I ne zaboravite da je nas ...Patrijarh Pavle rodjen 9/11, zasluzena ali i blaga kazna ih je stigla za Kosovo...i ostale zlocine protiv Srba.

Moje stav na osnovu proucavanja desavanja vezanih za tah dan...ipak je sledeci:

Avioni nisu postojali, zgrade su demolirane, sve je fotomontaza.. sinhronizovano pusteni snimci u Americkim vestima i dnevnicima...i pomocu raznih hologramskih projekcija iz satelita, svemira i aviona u orbiti koji su nadletali NY..

Razlog demoliranja tornjeva - pocetak Mlenijumskog Mega Rituala, otvaranja Zvezdane kapije, otkrivanja boginje Izide (Isis), novi eon 2012.

I ne zaboravite da je nas ...Patrijarh Pavle rodjen 9/11, zasluzena ali i blaga kazna ih je stigla za Kosovo...i ostale zlocine protiv Srba.

Moje stav na osnovu proucavanja desavanja vezanih za tah dan...ipak je sledeci:

Avioni nisu postojali, zgrade su demolirane, sve je fotomontaza.. sinhronizovano pusteni snimci u Americkim vestima i dnevnicima...i pomocu raznih hologramskih projekcija iz satelita, svemira i aviona u orbiti koji su nadletali NY..

Razlog demoliranja tornjeva - pocetak Mlenijumskog Mega Rituala, otvaranja Zvezdane kapije, otkrivanja boginje Izide (Isis), novi eon 2012.

Konacno neko sa 3. teorijom ma kakva ona bila!!! :klap:

Msm da mnogi grese kada svetske mocnike svrstavaju u sataniste i reptile, Henkok navodi zanimljivu teoriju da su svi oni pripadnici egipatske religije, sto i ima smisla u neku ruku ako se sve sagleda... Zvuci cudno ali je tako... ;)

Kada pogledam vraticu se... ;)

Ma sta mi mislili ,ova ili ona teorija ,resenje je ono sto je i najjednostavnije,,,pare/novac/kinta/lova/moc/nafta....

kako uci u rat sa Avganistanom, Irakom kasnije i Iranom a da svi misle da je to ispravno

eto kako, srusili dve zgrade ubili koju hiljadu ljudi i uperili prstom.

1. nakon pocetka rata u Avganistanu proizvodnja opiuma je skocila za 200/300% i samim tim je postala drzava br1. za proizvodnjou opiuma, imate pravo jednom da pogadjate ko to kontrolise.

2.U iraku su preuzeli sve naftne busotine

Ljudi, to je tako prosto da je smesno

pa u danasnjem svetu naj vece i naj brze pare se uzimaju na gudri i nafti

kakvi reptili ,ovi oni,
ameri hoce jednostavno da vladaju svetom
ali prvo moraju da se rese konkurencije , mislim na Kinu ,Rusiju...

znaci prvo zavladaju trzistem gudre i nafte i ujedno se priblize gore navedenoj konkurenciji
tj. okruze ih sa bazama i stvore saveznike
jednim udarcem dve muve....

i jos jedna bitna stvar , to sto su napravili 9/11 im otvara vrata za sve buduce ratove malte ne bez ikakvog predhodnog scenarija
dovoljno je da kazu oni prave oruzije da nas napadnu CIA ih provalila i eto....

Back