- Poruka
- 5.477
Šta ako postoje duhovi, a mi nemamo "nos" da ih osetimo i ne smetaju?

Poslednja izmena od moderatora:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A, šta ako nemamo nos za određenu vrstu ljudi, pa iako su kao stvoreni da budu iritantni, uopšte nam ne smetaju, nego su nam čak i simpatični?Šta ako postoje duhovi, a mi nemamo "nos" da ih osetimo i ne smetaju?
DA!A, šta ako nemamo nos za određenu vrstu ljudi, pa iako su kao stvoreni da budu iritantni, uopšte nam ne smetaju, nego su nam čak i simpatični?
![]()
![]()
Ok... Ne mora ništa da bude onostrano da nam ne bi smetalo/ili pak bi. Blaženo neznanje je sasvim dovoljno da nemamo nijednu brigu koja je realna za svet u kom živimo.DA!
Ali to je već druga neozbiljna tema.
Držimo se ove ozbiljne sad.
Ima smisla i tvoje povezivanje sa osobom koja iritira ali tebi ne smeta.Ok... Ne mora ništa da bude onostrano da nam ne bi smetalo/ili pak bi. Blaženo neznanje je sasvim dovoljno da nemamo nijednu brigu koja je realna za svet u kom živimo.
Neki nam javno govore da su oko nas svuda duhovi/demoni/anđeli kojih možda nismo svesni. Onog trenutka kada o njima počnemo da razmišljamo, postajemo ih i te kako svesni, tj. otvara se mogućnost da je nešto teško identifikovano tu blizu nas.
Nos, u vezi sa jasminom u cvatu, je aparat koji nam efektivno menja doživljaj sveta oko nas.
Za duhovno je nos indoktrinacija ka verovanju, ili sklonost/povodljivost da verujemo. Čovekova stvarnost je ono u šta veruje. Ako veruje da ga obigravaju duhovi-to se u njegovoj realnosti zaista dešava.
Naravno da ima. Ona je možda kanila da me iritira, ali joj nije uspelo. Nemam nos za nju, i zato mi nimalo ne smeta.Ima smisla i tvoje povezivanje sa osobom koja iritira ali tebi ne smeta.![]()
smrdelo mu od samog početka![]()
znači ovom mučeniku je bilo sve vreme ko da mu nešto smrdi u facu