Demister
Domaćin
- Poruka
- 3.290
Ok druze samo napred. Samo bih te molio da ne ides sa tako podcenjivackim stavom prema ljudima cije se misljenje razlikuje. Ok?
I ja sam nekada bio u toj fazi. Mislio sam da svetom vlada demokratija i kako su jedini problem neki tamo diktatori tipa Sadam, Sloba itdI onda sam poceo da proucavam tajna drustva, isto kao i ti sada. Iluminate, masone, rojzenkrojcere, katare, templare, sionski priorat, malteske vitezove, komitet 300, tula, itd itd. Za reptile tada nisam ni znao. Net nisam imao tada, to je bilo davno. Ali sam procitao negde da je za Adama Vajshaupta neko napisao da se pred njegovim ocima pretvorio u djavola. Meni je to tada zvucalo jako smesno i glupo. Cak su mi i ta tajna drustva bila previse tada. Kada sam dobio net ukucao sam rec "Iluminati":
i procitao sam nesto potpuno kontradiktorno od onoga sto sam ja godinama povezivao sa Iluminatima: " Iluminati su samo oni glavni iz 13 familija, znaci glavni ljudi koji predstavljaju i vode svaku familiju. Oni imaju 50/50 genetiku i iz rojalistickih klasa su." Bilo mi je kontradiktorno kakvih rojalistickih klasa kada se oni bore protiv monarhije, i kakva sad genetika? E vidis fora je u tome sto nije sve bas tako jednostavno i tako kao sto izgleda.I kada sam proucavao Reptilie prvo sam mislio isto kao i ti. Prvo nikako nisam mogao da shvatim da li se to neko zeza ili misli ozbiljno. Mislio sam bukvalno ovako:"Ma ovo su neki ludaci, mislim sta je ovo, ja ovo nista ne razumem". Medjutim shvatio sam da nije to tako glupavo i debilno kako se na prvi pogled cini. Sve je to mnogo dublje nego sto izgleda. Ako je covek neutralan.
al' najmanje je bitno sta ja mislim ili sta ko misli, use i u svoje kljuse![]()
Sta jos mozes da mi kazes o njihovom boravku na nasoj planeti, odakle su, sta im je krajnji cilj, sta su radili u proslosti???