We Found Love
Zainteresovan član
- Poruka
- 429
Mislis na Missfit?Na Limanu lV je.
Ja hteo da idem tamo,nisu mi dali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislis na Missfit?Na Limanu lV je.

Ja bih toplo preporucila Popeeye Gym,pre svega jer tu teretanu drzi legenda naseg bodibildinga i njegova supruga,koja izgleda fenomenalno. Jako se trude oko vezbaca,dobijes zaista kvalitetne treninge i programe,paze sta radis dok vezbas, gledaju tvoje potrebe,jako su fini. Eventualno bi vam ambijent mogao biti problem,mala je teretana,ispod zemlje bukvalno,bez prozora itd ali treninzi nadoknadjuju to. U toj teretani nema fenseraja,pozeraja,nema da ti pricas, gledas sebe u ogledalu,namestas frizuru,tamo se radi,i to bas hardcore.
Ti gore ne lupetaj.
Eva
To ti je,u jednom od bunkera, imas tu na Naselju onu Kinesku Robnu kucu i desno od nje imas postu. Ides izmedju ta dva malo napred i samo gledas levo i na dalekom levom videces u daljini pise Popaj Gym.
Elem,ja je volim posebno zbog toga sto zenama treninge drzi njegova supruga, koja je zena,koja,kao sto sam rekla,izgleda fenomenalno.A i bitno je da bude zenski trener ipak,ja treniram na dva mesta imam svoje treninge koje mi drzi moja instruktorka i idem u teretanu i isla sam godinu,godinu i po u teretanu gde je muski trener i..nije to to,ipak devojke treba zensko da trenira.

Kad ja dođem na vlast doneću zakon o zabrani teretana, te će svi koji hoće da izgledaju kao Švarceneger morati ići na radne akcije na građevinu.
Kad ja dođem na vlast doneću zakon o zabrani teretana, te će svi koji hoće da izgledaju kao Švarceneger morati ići na radne akcije na građevinu.
.......Ti si budala...Mada ovi sto su na vlasti nisu nista bolji od tebe,kao ni svi ostali politicari.
......Ti ne razumeš svrhu teretane ,pročitaj malo zašto teretana sliuži,pa tek diskutuj i ne pričaj ono što ne znaš .