Teretana u NS

Ja bih toplo preporucila Popeeye Gym,pre svega jer tu teretanu drzi legenda naseg bodibildinga i njegova supruga,koja izgleda fenomenalno. Jako se trude oko vezbaca,dobijes zaista kvalitetne treninge i programe,paze sta radis dok vezbas, gledaju tvoje potrebe,jako su fini. Eventualno bi vam ambijent mogao biti problem,mala je teretana,ispod zemlje bukvalno,bez prozora itd ali treninzi nadoknadjuju to. U toj teretani nema fenseraja,pozeraja,nema da ti pricas, gledas sebe u ogledalu,namestas frizuru,tamo se radi,i to bas hardcore.

Poslednja izmena:
Ja bih toplo preporucila Popeeye Gym,pre svega jer tu teretanu drzi legenda naseg bodibildinga i njegova supruga,koja izgleda fenomenalno. Jako se trude oko vezbaca,dobijes zaista kvalitetne treninge i programe,paze sta radis dok vezbas, gledaju tvoje potrebe,jako su fini. Eventualno bi vam ambijent mogao biti problem,mala je teretana,ispod zemlje bukvalno,bez prozora itd ali treninzi nadoknadjuju to. U toj teretani nema fenseraja,pozeraja,nema da ti pricas, gledas sebe u ogledalu,namestas frizuru,tamo se radi,i to bas hardcore.

...a gde je to?

Ti gore ne lupetaj.

Eva

To ti je,u jednom od bunkera, imas tu na Naselju onu Kinesku Robnu kucu i desno od nje imas postu. Ides izmedju ta dva malo napred i samo gledas levo i na dalekom levom videces u daljini pise Popaj Gym.
Elem,ja je volim posebno zbog toga sto zenama treninge drzi njegova supruga, koja je zena,koja,kao sto sam rekla,izgleda fenomenalno.A i bitno je da bude zenski trener ipak,ja treniram na dva mesta imam svoje treninge koje mi drzi moja instruktorka i idem u teretanu i isla sam godinu,godinu i po u teretanu gde je muski trener i..nije to to,ipak devojke treba zensko da trenira.

Poslednja izmena:
Ti gore ne lupetaj.

Eva

To ti je,u jednom od bunkera, imas tu na Naselju onu Kinesku Robnu kucu i desno od nje imas postu. Ides izmedju ta dva malo napred i samo gledas levo i na dalekom levom videces u daljini pise Popaj Gym.
Elem,ja je volim posebno zbog toga sto zenama treninge drzi njegova supruga, koja je zena,koja,kao sto sam rekla,izgleda fenomenalno.A i bitno je da bude zenski trener ipak,ja treniram na dva mesta imam svoje treninge koje mi drzi moja instruktorka i idem u teretanu i isla sam godinu,godinu i po u teretanu gde je muski trener i..nije to to,ipak devojke treba zensko da trenira.

Zene treba da" trenira" pravi muskarac.:)

Da vratim temu u zivot. Bio sam do sada u 2 teretane - Total Gym (Liman 4) i Fit-Plus (SPENS). U Fit-Plus sam isao jako dugo tako da cu od njih.

Fit-Plus pozitivno:
*Odlicna ekipa i jako pozitivni ljudi.
*Imaju saunu - nije neka posebna ali radi.
*Pogled i na otvoreni i na zatvoreni bazen, tako da vam nikad nece biti dosadno.
*Sprave su ok, sve su ispravne, nedavno su ih presvukli.
*Prirodna svetlost, 50% teretane cini staklo, tako da je sam dozivljaj jako lep.
*4 trake za trcanje, ako neko hoce kardio da radi moze opusteno.
Fit-Plus negativno:
*Guzva:
- prepodne se jako cesto desi da neki tim drzi treninge (recimo zenski kosarkaski ili muski odbojkaski). Par puta se desilo da dodje odbojkaska reprezentacija srbije, sve je to lepo videti Miljkovica, Podrascanina,... ali u teretani nastane haos kolika je guzva.
- poslepodne jako velik broj studenata (uglavnom bosanaca i crnogoraca) zavrse im se predavanja, a to im je najbliza teretana... pa kome smeta njihov naglasak neka ne dolazi :D
*Zagusljivost i toplota - ovo je problem uglavnom leti, jer tu su bazeni, sauna, meni licno nije smetalo ali znam ljude kojima jeste.

Total Gym pozitivno:
*Korektna teretana, u njoj se odrzavaju treninzi za ultimat fight tako da izgleda i malo hardcord.
*Nema tolike guzve i imaju sve potrebne sprave.
Total Gym negativno:
*To je atomsko skloniste, sto znaci da ste prakticno u rupi.
*Jako je hladno, posebno zimi, ja malo-malo pa se prehladim tamo.
*Imaju manje sprava u odnosu na Fit-Plus, neke sprave i ne rade.
*Samo 1 traka za trcanje, koja je naravno stalno zauzeta.

Back