Teretana i sve više fizikalisanja u košarci

Pa od trbushnjaka nema sigurno..:D

:hahaha: znao sam da će neko tako nešto da kaže :D

pomenuo sam trbušnjake i sklekove, jer na bilo kojoj temi, bilo da je o odrazu, uopšte fizičkoj snazi većina priča da su trbušnjaci i sklekovi keva. Normalno, treba ih raditi, ali ako već hoćete da se bavite profesionalno nekim sportom teretana je neophodna, kao i određeni suplementi !

edit - nema onog lika zvercina, on bi se žestoko raspisao na ovoj temi :D

zar rebraca nije imao urodjene probleme sa srcem??

He ,oн се пред одлазак из Партизана у иностранство спремао на Копаонику ,тренара је плаћао 20.000 долара месечно...
Хтео је да за тих 5 месеци постигне оно за шта некоме треба годину дана.Добио је на маси доста али...

Та урођена мана би га снашла и раније у својој каријери,не би се смео бавити спортом ако је тако него је то прича којом крије своју глупост и теши себе

pa da, to su uglavnom proteini i vitamini koji su potrebni za funkcionisanje tela pod velikim naporom i pored toga redukovana ishrana..
jes, Kobi (npr) ima onoliku ruku od sklekova i trbušnjaka :confused: ?

И тај Коби је за једну летњу паузу добио доста на маси што је природно немогуће...Америчком методом ,зна се која је

ne zna se.. koja je to americhka metoda?

Никакви суплементи већ храна ,америчка метода неком за успех док другом за болест
Храна богата хормонима.
Ја сам искусио њихову храну .Да сам остао тамо мало дуже вратио бих се кући са 10кг вишка само за месец дана.Апетит ти полуди
За сваког билдера Америка је сан снова и многи оду тамо да живе и раде јер су услови такви као створени за њих.
100гр пилећег меса има 5гр тестостерона,100гр рибе лососа има 5гр креатина

Никакви суплементи већ храна ,америчка метода неком за успех док другом за болест
Храна богата хормонима.
Ја сам искусио њихову храну .Да сам остао тамо мало дуже вратио бих се кући са 10кг вишка само за месец дана.Апетит ти полуди
За сваког билдера Америка је сан снова и многи оду тамо да живе и раде јер су услови такви као створени за њих.

pa zbog te "kvalitetne" hrane na ulicama ne možeš da vidiš dve osobe koje nisu gojazne, a videti neku extra devejku je ravno viđanju Jetija

Храна богата хормонима.

Testosteron u piletini :D ??

Ipak se radi o 1kg lososa a ne 100g ;) . I kreatin sadrzi vecjina vrsta mesa koje jedemo, ne samo losos ...

Mislim, ne kazem ja da se amerikanci u globalu hrane zdravo, ali vrhunski sportisti kao pomenuti Bryant i James .. Sigurno se ne hrane u McDonalds nego paze na ishranu kako i na trening. Mislim, milioni koje zaradjuju zavise od toga. Ja da dobijam tolike pare za kosharku jeo bih i boraniju da moram :hahaha:

Ne mislim na "testosteron" bukvalno vec da takvo meso sadrzi ono sto pospesuje luchenje tog hormona ali opet nije prirodnim...
1kg svinjetine zdravo gojene ima 5gr kreatina ,a svinjetina je najnekvalitetnije meso.Kod lososa je malo stvar drugacija ali to opet nije onaj kreatin koji je jednak fabrickom ali je svakako takvo "americko" meso "bogatije" nego evropsko...
Da imas para kao Bryant imao bi svoju kucnu teretanu ali hrana je hrana u americi svuda ista ,mislim na meso...

nekada je bilo evropska kosarka na fintu lepo lagano bilo je bitno ima ti glavu da bi igrao a ne sate i sate teretane. sta je tuje.

pa ima i sad inteligentnih igraca, konkretno ja odrzavam patike dvojici iz jednog beogradskog kluba, i momci su vrlo posteni i trude se da i te kako imaju glavu, a teretana vise sluzi kao dodatno sredstvo pored treninga...

inace sta reci... jedan nosi cak br 49, to ti je kao da cistis dva para xaxaxa :)

znaci mleko, znaci litre i litre mleka dnevno , znaci plazma, znaci jaja, znaci krompir , znaci snicla i naravno steroidi su zakon znaci steroidi, to ti je najbolje za pocetak znaci masa i masa je mama...........ne brate masa je seljacka definicija je zakon.....................pa ti onda idi na Vukov spomenik pa se izdefinisi.........nosi dzakove.........hahahahahaha :)

Poslednja izmena:

Back